Щось я не зрозумів того крику душі. Яке відношення жара має до включених фар???

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Коротко, наглядно та просто. Гарна стаття.Myself писав:То Roman
Щоб зрозуміло було, про що ми тут теревенимо - читай тут http://www.a080ac.nm.ru/daylights.html Сподіваюсь, "За рулём" поважаєш? Почитай, вони про це ще в 2001 році писали з фотками-прикладами...
Мабуть, варто порицькати інтернетом - підшукати варіанти ночівлі. Інколи на трасі важко знайти щось нормальне. Також - місця харчування. Не те, щоб визначитись остаточно, а мати список під рукою.Myself писав:Які ще пропозиції?
Ай молодца! Кілька місяців умовно - це 9 днів! Прямо як в тюрмі для мажорів (дали три роки умовно - за три тижні по амністії випустили)Zhdan писав:Ти ще не поїхав? Тема висить вже кілька місяців(умовно).
za pro mene izdit xot krygluu rik z v klyhenumu faramu.ja prosto majy roduny v polwi a tyt ciluu rik obovjazkovo z vklyhenumu faramu polaku ne vzaxvati vid takogo lampohku stabilno hastiwe gorjat optuka vugoraje pru vklyhenux farax palnogo ide na 2% bilwe.i na wtraf mogna naporotus jakwo zabyv vklyhutu.ja narazi zi svoim 10 rihnum stagem poku bez avarii.bojatus tre tux xto kypuv prava.a izdutu z vklyhenumu faramu v sonce -nerozymijy wo tyt krashe vudno.antik писав:roman, вот из-за таких как ты я даже в городе на фарах езжу
А хто каже що треба їздити з фарами постійно?йдеться про далеку дорогу,тим більше з дитиною,ІМХО иені не грає ролі тих 2% бензи якщо я знаю що це підвищить мою безпеку навіть на 0.1%roman писав:za pro mene izdit xot krygluu rik z v klyhenumu faramu.ja prosto majy roduny v polwi a tyt ciluu rik obovjazkovo z vklyhenumu faramu polaku ne vzaxvati vid takogo lampohku stabilno hastiwe gorjat optuka vugoraje pru vklyhenux farax palnogo ide na 2% bilwe.i na wtraf mogna naporotus jakwo zabyv vklyhutu.ja narazi zi svoim 10 rihnum stagem poku bez avarii.bojatus tre tux xto kypuv prava.a izdutu z vklyhenumu faramu v sonce -nerozymijy wo tyt krashe vudno.antik писав:roman, вот из-за таких как ты я даже в городе на фарах езжу
ce obman---- И вот все страны Европейского союза решили присоединиться к своим северным соседям - с 2003 года включенные фары станут столь же обязательным условием движения, как пристегнутый ремень безопасности!Myself писав:То Roman
Щоб зрозуміло було, про що ми тут теревенимо - читай тут http://www.a080ac.nm.ru/daylights.html Сподіваюсь, "За рулём" поважаєш? Почитай, вони про це ще в 2001 році писали з фотками-прикладами...
В мене малий 3 роки висидів без проблем туди і назад. Просто привчений з 6 місяців до крісла.Myself писав:Третє: автокрісло (без сумніву - безпечніше) використовувати без фанатизму: чесно (хоч у Львові я не дозволяю малій не бути в кріслі) – без нього дитина набагато легше переносить дорогу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість