Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Igor_Lviv
Ім'я:Igor
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 08:17

ROVA писав: Вважаю що на сьогоднішній час безпричинні зупинки і безпідставна перевірка доків - маразм. Так законний , але маразм. Ну хіба мало є очевидних наперед-свідомих порушент ПДР :
От тут - в точку.
Десь тут є теми про ДТП. Труп, каліка, знову труп... А ДАІшники - стоять і перевіряють документи десь на Замку чи на кільцях! :angry

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Чет, 24 січня 2013, 09:15

ROVA писав: Так законний , але маразм. Ну хіба мало є очевидних наперед-свідомих порушент ПДР :

Так який же законний? :| Навіть президент особисто якось повідомляв, щоб не зупиняти авто без причин :( Я вже декілька раз говорив їм "ви що, не поважаєте указ президента? Чого ви мене зупинили? "Перевірка документів" - то не є причина для зупинки! :boxed

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 09:55

Speedo писав: Навіть президент особисто якось повідомляв
Так - так! Я також чув про покращення. Тому, всім - зась скиглити! Президент сказав, що ми живемо краще, значить так воно і є. То просто ми всі тупі, бо не можемо цього відчути.

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Чет, 24 січня 2013, 10:01

Vusiko писав: Раз тільки розвели на протокол за неіснуючого пішохода, але то таке сам винен. молодий був наляканий
дивна в тебе позиція - міліція яка повинна захищати від "розводіл" та іншого гамна сама ж тебе розвела, а винен ти бо був молодий %) :shout

а водій на відео бик хай навіть і атеіст - всерівно бик атеїстичний
якщо тебе вітають з "празніком всєх трудящіх", а ти справжній дестильований українець і в тебе алергія на все радянське то подякуй і поясни що для тебе це не свято раз тебе то так тисне, але бикувати... :facepalm

вчора ввечері вертались з Камянки-Бузької і попали на червоне на переїзді, стоїмо чекаємо і тут зі сторони Львова маршрутка навіть не пригальмовуючи поперла через переїзд :shock за переїздом її спинили даішники, 5 хв розмови водія з даішником на вулиці і маршрутка поїхала далі :angry даішники відразу знялись... враховуючи час розмови і те що вони відразу змились протокол ніхто не писав, а так всім хотілось щоб водія маршрутки не просто вштрафували а взагалі пристрелили і повісили там же на переїзді на стовпі :angry

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Чет, 24 січня 2013, 10:03

Maniak716 писав: маршрутка навіть не пригальмовуючи поперла через переїзд :shock за переїздом її спинили даішники, 5 хв розмови водія з даішником на вулиці і маршрутка поїхала далі :angry даішники відразу знялись... враховуючи час розмови і те що вони відразу змились протокол ніхто не писав, а так всім хотілось щоб водія маршрутки не просто вштрафували а взагалі пристрелили і повісили там же на переїзді на стовпі :angry
і це враховуючи відносно недавні трафунки за участю маршруток та потягів. Однозначно на палю!!! :angry :angry :angry
Хочеш миру - готуй Parabellum

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Чет, 24 січня 2013, 10:10

gribkoff777 писав: і це враховуючи відносно недавні трафунки за участю маршруток та потягів
та про що і мова...

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Чет, 24 січня 2013, 10:41

Maniak716 писав: тут зі сторони Львова маршрутка навіть не пригальмовуючи поперла через переїзд за переїздом її спинили даішники, 5 хв розмови водія з даішником на вулиці і маршрутка поїхала далі даішники відразу знялись... враховуючи час розмови і те що вони відразу змились протокол ніхто не писав, а так всім хотілось щоб водія маршрутки не просто вштрафували а взагалі пристрелили і повісили там же на переїзді на стовпі

а хочеш прикол , який напевно підтвердить слова Ігоря , що починати треба з себе і в деякій мірі всі ми "одним миром мазані" ?
Якби ти чи ще + декілька учасників проявили активну позицію і домагалися притягнення маршрутчика до відповідальності - на вас би ополчилася левова частка пасажирів тої ж маршрутки ! Що мол , всі запізнюються. нічого ж не сталося і т.п. І пофіг, що воділа-муділа ризикував саме їхнім здоров'ям і життям ! :angry
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 24 січня 2013, 10:53

Enter писав: не розумію чого ти розпинаєшся, працівник ДАІ на цьому відео ввічливо привітався і попросив документи, а те що мудак за кермом видно одразу.
З чого ти взяв що я розпинаюсь ?
Просто ніхто з вас - захисників даі не може нормально сказати що порушив водій, те що він не претендує на звання "інтелегент року" це і так ясно, а от чому він саме так розмовляє з даішниками до вас чомусь не доходить, повторю - така поведінка є результом діяльності мвс на протязі всієї незалежності України, колись чомусь водії не "бикували" але народ бачить що доних потрібно звертатись їхньою мовою !
igorok писав: Думаю гаєць не хотів псувати собі нерви, і тому не писав протокол, та й порушення не було,
Логіка просто супер :facepalm як порушення не було ? водій ж не предявив доки на законну вимогу !!!
igorok писав: а можна було вилучити реєстратор і оформити непокору, і зробити неприємності тому челу
Вибач але це маразм :bad так і застрелити можна було того водія бо він не заходів "підкоритись" самому даішнику :shout
Igor_Lviv писав: то тут проблема з адаптацією у соціумі.
:facepalm :facepalm :facepalm
Та до чого тут соціум ??? мова тільки про даі, і як до них ставитись !
Ти не проти щоб тебе зупиняли і провіряли документи без причини а хтось проти, от і все...
Дивний у нас народ, всі прекрасно знають що наше даі це одина з наукорумпованіших структур, більшість водіїв розводили і не раз але при цьому багато людей зовсім не проти цього :surprised і більше того щей підтримують таку роботу даі у нас що країна садомазохістів :boxed

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 24 січня 2013, 10:57

Liuskywalker,
100% так воно б і було, але для того ти і платиш даішникам зарплату щоб вони притягували до відповідальності усіх і маршрутних і чиновників і тд!
Такщо напотрібно людям "проявили активну позицію і домагалися притягнення маршрутчика до..." а потрібно заставляти інспекторів всього навсього виконувати свої службові обовязки згідно законів нашої держави !

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Чет, 24 січня 2013, 11:02

Liuskywalker, згідний, пасажири б повісили на стовбах нас :D

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Чет, 24 січня 2013, 11:23

думаю пару аргументів пасажирам у вигялді нагадування що той водій п..с міг вас всіх вбити а ви ще за нього заступаєтесь на них подіяли б
VAG вже не той

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Чет, 24 січня 2013, 11:33

Maniak716 Взагалі дивна річ, чого, принаймі так скоро відпустил, бо точно знаю, що даїшники за переїзд ї*уть ще більше як за п"янку, а ще тим більше МАРШРУТКА %)
Ну хіба що даїшником якийсь кум, брат чи сват водія виявився, що малоймовірно :|

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 15:40

Morozov писав: даі це одина з наукорумпованіших структур, більшість водіїв розводили і не раз але при цьому багато людей зовсім не проти цього :surprised і більше того щей підтримують таку роботу даі у нас що країна садомазохістів :boxed
Я ж тобі кажу, проблема не в тому, хто що пише в коментах, а проблема в тому, що ти хочеш почитати.
Як і про цапів - вириваєш слово з контексту і давай флудити та розводити демагогію.
До прикладу, я ніде тут не читав, що хтось захищає ДАІшника і каже, що саме так має працювати ДАІ. Мова ішла про те, що водій і сам мудило, ще й гірше від ДАІшника. Також мова ішла про те, що ДАІшники стоять не там де їм треба і т.д., і т.п.
Виглядає на те, що тобі приємно поспілкуватись самому з собою, а для цього достатньо вирвати десь два слова і перекручувати їх, коментуючи власні інтерпретації трьома абзацами.
Узагальнений погляд на ситуацію - описаний ще в перших коментарях:
А) Водій - мудило.
Б) ДАІшник - козел (за замовчуванням).
В) ДАІ займається не тим, чим, на нашу думку, мало б займатись.
Г) Ідею "безпричинних" перевірок документів і "алкотестів" - хтось підтримує, комусь байдуже, а хтось панічно та хворобливо на неї реагує.
Все. Де ти то все читаєш про що пишеш?
Speedo писав: чого, принаймі так скоро відпустил
Думаю, там чітка тарифна сітка. Вийшов, дав гроші, поїхав далі.

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Чет, 24 січня 2013, 16:30

Igor_Lviv писав: Вийшов, дав гроші, поїхав далі.

мова, полюбе, йшла за тисячІ :unsure 8-)

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 24 січня 2013, 16:35

Прошу дуже:

Знову: мєнти - козли. Хто там собі записує такі позитивні відео?

tetraider
Ім'я:Юра
Номер:6264

Повідомлення tetraider » Чет, 24 січня 2013, 16:41

не знаю, що там в них сталося, але я би тому [цензура] череп проламав :angry

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Чет, 24 січня 2013, 16:43

Igor_Lviv писав: Прошу дуже
:shock
"оціночне судження" це бумеранг на відповідь департаменту ДАІ на скаргу...
але результат плювка це мінус 50% від тих 50ти що залишились після долучення до ДК Розінської
а все так гарно починалось і так все закінчилось (я про сам ДК) на мою думку це дійсно кінець ДК :bad

Yuzer
Ім'я:Yuzer
Подякували: 1 раз

Повідомлення Yuzer » Чет, 24 січня 2013, 16:51

Мдя... Дзинзя і до того не викликав захоплення, а тут показав себе повним ідіотом...
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу

Yuzer
Ім'я:Yuzer
Подякували: 1 раз

Повідомлення Yuzer » Чет, 24 січня 2013, 16:54

Igor_Lviv писав: Хто там собі записує такі позитивні відео?
От не треба того сарказму. Одне діло захистити свої права на "своїй території", і зовсім інше - нападати на ДАІ і займатись провокаціями. Дій в цьому відео не підтримую абсолютно
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Чет, 24 січня 2013, 16:59

Yuzer писав: Дзинзя і до того не викликав захоплення, а тут показав себе повним ідіотом...

Дзиндзя, походу, сів всерйоз і надовго. Ще й відеодоказ сам на себе зняв (хоча, можливо, що знімали дайці) :| Ідейот :facepalm

Підозрюю, добряче йому ребра порахують "в казематах" :ninja Як то кажуть, за всі рази :boxed

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей