і хоча б мінімальні уявлення про предметmay писав: Тільки тре мати час та натхнення...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і хоча б мінімальні уявлення про предметmay писав: Тільки тре мати час та натхнення...
ти намікаєш, що все тре робити з деревяних піддонів?may писав: Хочеш зробити добре - зроби сам! (с)
Та все одно сам так не зробиш. Треба мати трохи почуття смаку. То не кожному дано. Накидати дорогих матеріалів в купу то багато розуму нетреба. Але в комплексі воно може виглядати ацтойно.may писав: яких вибір обмежений!
Була тема про ремонт, яку знесли.
Так мене там переконували, що дизайнери знайдуть тобі те, що ти уявляєш/бажаєш.
Babak писав: ти намікаєш, що все тре робити з деревяних піддонів?
Інакше дизайнер буде реалізувати свій. Я звик довіряти власному, але кожному - своє...vovka писав: Треба мати трохи почуття смаку.
А після третього-п’ятого ти вже фахівець!Andriy01 писав: після 2-го ремонту точно знаєш, що хочеш
+1Lyubomyr писав: я вважаю себе "специфічним клієнтом"
Теж плюсану.Lyubomyr писав: І по опаленню, воді є такі рішення, що мені прийшли в голову аж тепер, і дизайнер точно не передбачив би.
Усе правильно. При теперішньому рівні інтернету, про любий "предмет" можна скласти потрібну уяву. 10-15 років тому такого ще не було. Про раніше - взагалі мовчу!Liuskywalker писав:і хоча б мінімальні уявлення про предметmay писав: Тільки тре мати час та натхнення...Впринципі , це теж можна віднести до часу
![]()
Наївний.Lyubomyr писав:Рік тому я буа повний оптимізму що буде дизайнер і все буде добре
тобі до специфічного ще далекоLyubomyr писав: я вважаю себе "специфічним клієнтом"
А яка ціна?vovka писав: в інших підхід значно детальніший і є всі артикули (але ціна вища)
я бюджети і в десятки разів більші освоював,так що то не проблемаLyubomyr писав: був би більший бюджет міг би бути ще специфічнішим
Напевне, все пішло не так ще раніше: на етапі планування будинку архітектором, який сумістив кухню сусіда і твою спальню:)Lyubomyr писав: Рік тому я буа повний оптимізму що буде дизайнер і все буде добре
коректується на етапі розробки того всього. ти ж не даєш дизайнеру завдання, отримуєш проект і йдеш гетьmay писав: ІМХО, якщо проект реалізований "до коми" без жодного коректування - то щось тут не те! Скорше усього: замовник - лох
ну це було в 2011 році ще. Ціна порядка 20$ за квадрат на той час була з візуалізаціями.Newman писав: А яка ціна?
Ну і правильно. Дизайнерів багато (є і ліворукі як і всюда), вибираєш того чий стиль тебе влаштовує.may писав: Інакше дизайнер буде реалізувати свій. Я звик довіряти власному, але кожному - своє...
vovka писав: Он у Львові недавно трамвай переробили з опуклим склом і бамперами від жигулів ))
Я ті у Вайбер скинувLiuskywalker писав: покажи пікчу , я походу щось пропустив
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей