Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки 2007
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
2 Total
Маневрування між фішками зі складною фігурою. Там максимальна швидкість до 70-80км/год, все залежить від того як машина тримається на дорозі та набирає швидкості. Пошкодити машину при правильній фігурі майже неможливо, оскільки в небезпечних ділянках ставляться розвороти, а тому швидкість падає суттєво.
2 Kost
Сьогодні буду з ймовірністю 85%.
Маневрування між фішками зі складною фігурою. Там максимальна швидкість до 70-80км/год, все залежить від того як машина тримається на дорозі та набирає швидкості. Пошкодити машину при правильній фігурі майже неможливо, оскільки в небезпечних ділянках ставляться розвороти, а тому швидкість падає суттєво.
2 Kost
Сьогодні буду з ймовірністю 85%.
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
vovka
вовчик шо дає поліровка калектора?сорі за офтоп
вовчик шо дає поліровка калектора?сорі за офтоп
Востаннє редагувалось Вів, 06 березня 2007, 22:39 користувачем Figaro, всього редагувалось 1 раз.
TRT
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
В кращому разі недає нічого , в гіршому разі - робить гіршеFigaro писав:вовчика шо дає поліровка калектора
Тому в колекторі треба попрацювати з каналами і стиковкою з головою, а полірувати в зеркало - то хіба є зайвий час і бажання..
http://www.streetracing.kiev.ua/forum/v ... p?p=154933
http://tuning.com.ru/faq2.shtml
- Nazarik
Сьогодні я перекинув цепь но невиставив звізду але ефект показався на ліцо))))) я Пашку можна сказати три раза дрюкнув тобто перший раз я йому програв бо з карбом вийшла трабла задьоргалась при 6700 обертах, бензи нехватило, а так 1.5 корпуса я взяв ))) Так що слідуюче що я роблю то їду виставлю шестерню і куплю хороший карбік (хочу 073 солекс) і тоді подивимся на що я викінув бабло)))vovka писав:Ти подивися на фази в Назаріка. Там взагалі дивно як там машина їде хоть якось. Так шо Паша хай не розслабляється, Назарік його після настройки фаз повинен рвати як тут модно казати "на німецький прапор"
-
- Ім'я:Андрій
полюбому ))Зюзя писав: піддався!
[цензура] форд був тюнінг [цензура], впус тюнінх, фільтра і всьо такое, пряматок повний казав... а в мене падуставше фіоріно яке глохне на холостих.. гг )) і то я 1 і 2 передачю тримався попереду, а на 3 форд [цензура] шустріший...

Фігаро, треба було тобі стати і порвати його, не стидався б зато..

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей