mastergid писав:Сирість в салоні і таке твориться.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
mastergid писав:Сирість в салоні і таке твориться.
бугага а шо в німеччині машини роблятьFobos писав:німецьку ти хотів сказати
думаю все добре написано -- японську :)Fobos писав:DNK написав:
купуй з нуля і то японську
німецьку ти хотів сказати
DNK писав:бугага а шо в німеччині машини роблять
[цензура] та тема то одга сплошна флудерастія, такшо модери вже давно на неї забила і не дімаю шо якихось карток можна чекатиsergey писав:Не флудіть, бо заробите на горіхи, по жовтій карточці
во-во, тут було в підписі в когось "телевізор японський, машина німецька"Fobos писав:в японії телевізори роблять а в німеччині автомобілі
то всьо шо він зробив можна було і одним махом.. просто він неопитний і розтягує задоволенняFanateG писав:якось би за одним махом все зробити...
DNK писав:в мене шок з твоєї тачки,
Я б з радостью, грошей немаю.DNK писав:або купуй з нуля і то японську,
Ех, в мене часу немає - робота :)DNK писав:або вчись крутити гайки)
vovka писав:"телевізор японський, машина німецька"
:) я даже не дивуюсь поломкам, бо так воно й є, треба довести до практично ідеального стану.vovka писав:а чо ви пристали до машини ? звична річ що після покупки стару беушну машину треба довести до ладу. то іномарок тоже добре стосується.
Коли я купив то віддва в СТО де все зробили, потом я вже почав замічатиvovka писав:то всьо шо він зробив можна було і одним махом.. просто він неопитний і розтягує задоволення
ти нову резину хочеш? на яку суму розраховуєш?sergey писав:що на Зеленій є зимова резина за умерену плату
Тільки сказали що з Р13 проблемко, розібрали вроді.
флудану я але всетаки японські машини рулять(буде картка я навіть сперечатись не буду каюсб\ь заслужив,Сєрий шо там машинка?FanateG писав:машина німецька" я згоден
Можливо, спорити не буду.FanateG писав:значить міняй СТО...
бо шось схалтурили явно..
Хотілося б нову, ну десь 400 гривень за колесо розраховую.fen писав:ти нову резину хочеш? на яку суму розраховуєш?
Незнаю, вже третій день не хожу на стоянку - сесія :)DNK писав:Сєрий шо там машинка?
Та мені казали прогрівати каждий день, та я по мірі можливості прогріваю. :)DNK писав:ти той саме заводь хоть час від часу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей