Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
- Mick
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
pikach00, нам занадто рано до "забугра" тому і дарувати одне одному по 200$ по суті на ремонт ніхто не збирається. Да нерви тратяться але якщо машина в стані ідеал навіть за 10к чи хай би навіть за 5, чому там має бути покоцаний бампер бо хтось затупив?)
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 0
Re: Відео з реєстратора!
це питання спірнеugine31 писав: то хоч ти проти шерсті їдь, всеодно буде винуватим.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
так вона походу теж була шокована, бо після того як мудак проїхав вона ше пару секунд не стартувала а просто стоялаb_andriy писав: Vkfm, як думаєш для чого 99 зупинилась
Work hard! Play hard!
-
- Ім'я:Олег
Радує хоч що при прокладці трамваю мають реорганізувати там рух поставивши світлофори - може хоч аварій буде менше:Vkfm писав:Я вже думав буде третє ДТП за півтора міс..
Вчора на перехресті Сихівської і пр. Червоної Калини. Добре, що не піднімав мобілку, міг би не зреагувати. Але потім засумнівався на скільки я правий. Так - я був на головній, але чи є на тому відрізку 2 полоси? Розмітка починається аж за переходом.

- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Повезло капець, мудак є мудак для них знаків не існує.oleg-energy писав:Радує хоч що при прокладці трамваю мають реорганізувати там рух поставивши світлофори - може хоч аварій буде менше:Vkfm писав:Я вже думав буде третє ДТП за півтора міс..
Вчора на перехресті Сихівської і пр. Червоної Калини. Добре, що не піднімав мобілку, міг би не зреагувати. Але потім засумнівався на скільки я правий. Так - я був на головній, але чи є на тому відрізку 2 полоси? Розмітка починається аж за переходом.

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Треба було iпашити!

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Vkfm
- Ім'я:Віктор
- Номер:ВС3770СА
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Та я так і подумав уже як приїхав додому, бо передній бампер складений з кусочків і по іронії тоді якраз їхав з новим б\у бампером в салоні, щойно купленим.topper писав: Треба було iпашити!
З банальної точки зору не кожний індивід може збагнути зміну тенденцій парадоксальних емоцій
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Vkfm писав: Та я так і подумав уже як приїхав додому, бо передній бампер складений з кусочків і по іронії тоді якраз їхав з новим б\у бампером в салоні, щойно купленим.

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
За 10к чи за 30К яка по суті різниця?pikach00 писав: Тобто я бачу на фото дві тачки ціною до 10к. За бугром взагалі би поїхали далі бо покоцані може трошки бампери. Для чого тратити час і нерви на таку фігню?
Коли будеш продавати, то відразу зрозумієш чого в нас підкрашують і полірують любі царапини.
В Європі вартість такого авто 2-3К максимум. В них це 1-2середніх ЗП. В нас 10К це далеко не 2 ЗП. Тому і уваги авто в нас приділяється більше.
Ну і крім того в Європі водії розїхались, а страхові працюють.
-
- Ім'я:Валерій
В понеділок повертався до Львова і в селі Ременів ледь не став учасником ДТП. І все через водія ваз-а, який мало того що не ввімкнув поворотніків перед здійсненням маневру, та ще й не переконався що смуга вільна для того маневру
. Як той бус вирулив, сам в шоці

- mikenat
- Контактна інформація:
Не оправдываю вазовадилу, он тоже хорош. Но и водитель буса не прав - обгон на перекрестке запрещен недаром. Про обгон другого буса через сплошную тоже уже молчу...valera millenium писав: І все через водія ваз-а, який мало того що не ввімкнув поворотніків перед здійсненням маневру, та ще й не переконався що смуга вільна для того маневру . Як той бус вирулив, сам в шоці
- Bohdan
Там розмітка дозволяє. Знаку, що попереду перехрестя я також не бачив, тому водій буса міг і не знати про нього якщо він не місцевий.mikenat писав: Но и водитель буса не прав - обгон на перекрестке запрещен недаром.
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
йому напевно невперше таке, я б стаб і морду тазу набив
Могла банально згоріти лампочка. Тому ситуація не надто однозначна.b_andriy писав: морду тазу набив
Проблема тут глобальніша - кількість смуг, організація безпеки дорожного руху.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
не виправдовуй виродка, можна приспустити вікно і показзати рукою поворот, якшо лампочки перегоріли, або взагалі сидіти дома і збирати гроші на лампочкиMorozov писав: Могла банально згоріти лампочка. Тому ситуація не надто однозначна.
по факту - якби було дтп, то на 100% винний ваз, до буса не придерешся
Work hard! Play hard!
А якщо лампочка згоріла за 30 сек до моменту і водій сам не зрозумів що у нього не працює поворот ?Dexter писав: якшо лампочки перегоріли, або взагалі сидіти дома і збирати гроші на лампочки
В такому ДТП все залежить від того куди прийдеться удар, тому не варто так зухвало стверджувати хто винний і тд.Dexter писав: о факту - якби було дтп, то на 100% винний ваз, до буса не придерешся
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Dexter писав: по факту - якби було дтп, то на 100% винний ваз, до буса не придерешся
не все так однозначно...
я на Таврії так попав і не встиг вирулити, вимушений був влітати разом з ним в поворот і завалив його в бочину...
В мене пошкоджень не багато (кузов ОК, нова тяга, крило, фара, бампер: в сумі на 850 грн), в нього (дуже гнила Таврія) - тотал (шрот) з поведеним кузовом
ДАІ, оформлення і тому подібне...
До мене претензій ноль - не перевищував, мав право обганяти.
Але до нього в них теж претензій ноль! Мав право повертати.
Я казав, що він не вмикнув поворот, вони сказали - це не можливо доказати, тому обоюдка, бо я перед обгоном мав переконатись в безпечності маневру....
МОЄ ЩАСТЯ (якшо то можна так назвати), що при перевірці стану авто ДАІ на місці доказали, що в нього повороти не працюють і не працювали. Тому тільки після того сказали, що винуватець він! Також сказали, що в таких випадках краще мати реєстратор. Його покази беруть до уваги і набагато легше доказати, вмикав він поворот, чи ні....
Востаннє редагувалось Сер, 01 жовтня 2014, 13:37 користувачем cat-yellow, всього редагувалось 1 раз.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
А він типу не мав переконатись у безпечності маневру?cat-yellow писав: Я казав, що він не вмикнув поворот, вони сказали - це не можливо доказати, тому обоюдка, бо я перед обгоном мав переконатись в безпечності маневру....

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
сорі, не чітко написав....pikach00 писав:А він типу не мав переконатись у безпечності маневру?cat-yellow писав: Я казав, що він не вмикнув поворот, вони сказали - це не можливо доказати, тому обоюдка, бо я перед обгоном мав переконатись в безпечності маневру....
і він, і я мали переконатись! тому якщо не доказаний факт невмикання повороту, то наші доблесні трактували, як обоюдку...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей