Після кількох км по місту, вийшов на трасу, після кількох км по трасі, температура стала 90 градусів і не скакала, допоки не зупинився і не простояв кілька хвилин на холостих

Але факт - попередній термостат був фіговим.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Третім буду!pavlo09 писав:cat-yellow, а я тобі що казав...) з тебе)
Я нічого не казав, але як збиратиметеся на пиво "від Жовтого кота" - кличтеNovel писав: pavlo09 написав:
cat-yellow, а я тобі що казав...) з тебе )
Третім буду!
Льохко :)Vasiliyyy писав:Де збираємося - у Кракові?![]()
Fobos писав: До речі, кажуть, що блимання дальнім то міф і навіть шкодить акумулятору.
MAECTP0 писав: До речі. Десь чув що при витиснутому щеплегі стартер легше крутить, відповідно, заводиться
Fobos, от і я про то. Для дизеля що прокплює свічки те "зрушення" акума зайве. ІМХО
Я, бл..., забуваю.cat-yellow писав: але щеплення витискаю завжди, в любому авто, при заводці (звичка)
угу, в мене маячить то "натисніть на педаль зчеплення" то "натисніть на педаль гальм", але шось не звернув уваги шо в яких випадках)) напевно зчеплення, коли передача втикнута, а гальма коли на нейтралці.Fobos писав: але у мене немає системи старт-стоп може то в тому справа
такий алгоритм придумали для того, щоб машину на передачі не заводили. Бо може бути ексідент.Myself писав: То в принципі розумно, ібо коліно має провернути всю трахомудію в двигуні у напівзагустлому на морозі маслі, а тут ще коробка... А так завів - і потихеньку відпустив.
при -25 різниця дуже великаMAECTP0 писав: Цікаво якщо не витискати то чи відчуєш різницю?
Чи то реальний лайфхак чи ортодоксизм від маде ін сирисири
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей