хай продаютьVeRMyT писав:за 15 штук вроді.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хай продаютьVeRMyT писав:за 15 штук вроді.
а взагалі родом з КиєваHiGH_ZeRO писав:soviet, то РАКЕТА в тоъ машинки ціла історія є ))) у львові вроді вже 2-х власників поміняла (я таке чув),, а приїхала до нас вона з Тернополя. :)
з Києва, ех, знаю всю історію цієї машини, і власника Влада, який мав її в Тернополі тоже знав, він в Гамериці теперHiGH_ZeRO писав:«ANDRON», чи Одесси ?
ти напевно десь головою вдарився якшо руки піднялись таке написатиsoviet писав:Я от вагався чи кидати її в раг. тюнінг, просто як на мене то з спойлерками в неї перебор,
ти помилився, колись її Влад ше десь 2-3 роки тому продавав за 12 000, продав вроді за 10 000, але якшо дивитись правді в вічі то Ракетою вона була ше в Влада( ATOMa), а в Львові вже їй дали трохи "жизні"VeRMyT писав:продавали її колись за 15 штук вроді.
ну шо зразу за тупа агресія і напади? людині не подобається купа спойлерів, мені особисто теж. він же не закинув її в раг. тюнінг, а сюди!|JAGUAR| писав:ти напевно десь головою вдарився якшо руки піднялись таке написати
+1|JAGUAR| писав:якшо дивитись правді в вічі то Ракетою вона була ше в Влада( ATOMa), а в Львові вже їй дали трохи "жизні"
ну незнаю, як на мене то там все ідеал, і той тюнінг ще з 2005 року, тоді майже всі тільки мухабойки зналиBOXER писав:ну шо зразу за тупа агресія і напади? людині не подобається купа спойлерів, мені особисто теж. він же не закинув її в раг. тюнінг, а сюди!
блін то жесть, ніколи б не подумав шо славнозвісна ракета так убого дивитись на такому фоніsoviet писав:Я от вагався чи кидати її в раг. тюнінг, просто як на мене то з спойлерками в неї перебор, але шкода що не сфоткав її диски, та передок, вони виглядали так нічо
а фон таки ще той! з приземленого більш-менш тільки Жулік, виглядуючий однією фарою.Flesh09 писав:блін то жесть, ніколи б не подумав шо славнозвісна ракета так убого дивитись на такому фоні
Взагаліто власника звати Ігор.vazik писав:Здається я навіть знаю власницю цього вишневого Q7.
дочого тут то LTK то не є Львівський тюнінг клубOldschooller писав:і не LTK a LTC
Это Форд Капри, раньше жил на гаражах ул.Пелихатогоhrdrive писав:Saba,я в шоці...що то за чудо і де то його так переховують?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей