Також сьогодні в честь свята добігла до свого логічного завершення епопея з моїм ДТП. Був встановлений гідропідсилювач KYB.(з непревички чуть не злапав бардюр на кільці

Тепер ми виглядаєм повним стоком. решітка і бампер без сіток.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Капіталка нє. Клявся, божився, падав на коліна попередній власник що тіко кільця поміняли. Незнаю чого, але я йому повірив. Масла ні капля не доливаю. Від заміни до заміни грам 100 зїдає.Vexler писав:veresen, капіталка двигуна вже робилась?
Вліз. Ше 3к грн тре віддати і все.Vexler писав:надіюсь в заплановану касу вліз
ну 100 грам то більше ніж капляveresen писав:Масла ні капля не доливаю. Від заміни до заміни грам 100 зїдає.
аж ніяк не правда, навіть якшо двигун в нормальному стані, надавиш на тапок візьме масло, не надавиш візьме менше, від заміни до заміни практично кожен шось зїдає. Навіть деякі виробники пишуть в мануалі про те що можливий розхід масла, но завжди є норма, а 100 грам то фігня.........rybkaandrew писав:якшо чесно то готуйся до гіршого , буде брати з кожнем місяцем більше
В тебе має бути 1л на 1000 в сервісній написаноBOXER писав:в мене до 500 грам на 1000 км. в мануалі
на форумах зустрічав, спеціально не шукавFobos писав:ти шо його читав?
Opelevod, хм, ну на твоє велике прохання спеціально загляну в мануал при можливостіFobos писав:Мануали для педіків
поділися думкою...!Stuff писав:я як брав БМВ теж думав що воно того варте, повір, зараз я думаю м'яко кажучи інакше
АналогічноПетро писав:Ну во я на вісімці без таху навчився їзщдити,переключати передачі по звуку мотору,а ше й рушати з повним звуком музикиveresen писав:Бляха, смійтесь-смійтесь, хотів би на вас подивитись коли ви тільки починали їздити на своїх перших машинах
що саме ти хотів би почути? ти ж сам все знаєш вроді судячи по профайлу...BOGUSJ писав:поділися думкою...!
судячи з написаного ти вважаєш що неварто звязуватися ні з американцем ні з БМВ,от я і хотів почути чому? і чим тобі невгодила 34-та?Stuff писав: я як брав БМВ теж думав що воно того варте, повір, зараз я думаю м'яко кажучи інакше
Написав в пп даби не засирати пацану темуBOGUSJ писав:судячи з написаного ти вважаєш що неварто звязуватися ні з американцем ні з БМВ,от я і хотів почути чому? і чим тобі невгодила 34-та?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей