Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ОККО, переливи.
2. Що означає червона мітка на стеллі біля конкретного виду пального? Закінчуєть/лось?
3. На заправках досі зимовий дизель чи по різному залежно від конкретної заправки.
4. Намічається дефіцит дизеля, як на укрнафті?
5. Де на новому сайті ціни на пальне?
2. Що означає червона мітка на стеллі біля конкретного виду пального? Закінчуєть/лось?
3. На заправках досі зимовий дизель чи по різному залежно від конкретної заправки.
4. Намічається дефіцит дизеля, як на укрнафті?
5. Де на новому сайті ціни на пальне?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Re: ОККО
6. персональна знижка має ліміт на одноразовий об’єм? типу до 80л як на ВОГу?
Якщо ні, то чи просумується знижка 1грн з 40коп, що надаются при заправці від 80?
Якщо ні, то чи просумується знижка 1грн з 40коп, що надаются при заправці від 80?
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
А ну,народ,підсказуємо-короче зареєстрував я ту картку фішку,заправився нині газом і мені дали чек де написано про знижки.
То шо,просто написано наперед,чи мені той чек брати на другий раз коли заправлятимусь чи як
Я спочатку заправився,в обід,а аж тіки шо зареєстрував карточку
То шо,просто написано наперед,чи мені той чек брати на другий раз коли заправлятимусь чи як

Я спочатку заправився,в обід,а аж тіки шо зареєстрував карточку
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ОККО
3. НПЗ вже почали відвантажувати перехідний. Ми на нього також поволі переходимо, по мірі надходження цього ресурсу на наші нафтобази. Минулого тижня ще скрізь був зимовий.
5. Зараз триває оновлення сайту ОККО. Відтепер від буде швидшим та зручнішим у користуванні з мобільних пристроїв. Упродовж технічних робіт можливі перебої з роботою ресурсу або його окремих блоків. Просимо вибачення за незручності.
Інформація про актуальні ціни на пальне залишиться на сайті, як і всі інші дані. Поки що вони в розділі "Новини":
http://okko.ua/uk/company-news
5. Зараз триває оновлення сайту ОККО. Відтепер від буде швидшим та зручнішим у користуванні з мобільних пристроїв. Упродовж технічних робіт можливі перебої з роботою ресурсу або його окремих блоків. Просимо вибачення за незручності.
Інформація про актуальні ціни на пальне залишиться на сайті, як і всі інші дані. Поки що вони в розділі "Новини":
http://okko.ua/uk/company-news
Відправте, будь ласка, фото чеку приватним повідомленням.Петро писав:зареєстрував я ту картку фішку,заправився нині газом і мені дали чек де написано про знижки.
- ОККО
- Контактна інформація:
2. Було таке позначення коли A-92 став Євро5. На якій заправці Ви її бачили?
6. Знижки просумуються, якщо співпаде мінімально необхідний літраж для її отримання.
Персональна знижка по акції не є одноразовою і надається на усі заправки вказаного у пропозиції періоду на визначений вид пального (за умови заправки не меншого об'єму, ніж вказаний у пропозиції).
6. Знижки просумуються, якщо співпаде мінімально необхідний літраж для її отримання.
Персональна знижка по акції не є одноразовою і надається на усі заправки вказаного у пропозиції періоду на визначений вид пального (за умови заправки не меншого об'єму, ніж вказаний у пропозиції).
- ОККО
- Контактна інформація:
Дійсно були певні несправності, які було усунено 26.03. Дякуємо за інформацію!Dexter писав:чому на Пасічній непрацююче табло з цінами(газ)? вже днів 10-15 точно
мені здається поломки треба ремонтувати
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Наукова. Помітка біля ПульсДП.ОККО писав: 2. Було таке позначення коли A-92 став Євро5. На якій заправці Ви її бачили?
пропозиція від 25л. А є на ЗП мірники більші ніж 20л, Наприклад, 40?
-
Знову теж саме як в попередній акції на новий рік. Маю два авто, одне на дизелі, друге на бензині. За 6тис онусів пообіцяли знижку на 100л пального. тиждень минув і ОККО мені дає знижку тільки на бензин, а на дизель ні. Бо коли списали 6тис. бонусів на знижку 100л я залив бензин. Так мені повідомив продавець. Два варіанти чи продавець нічого не зрозумів, чи організатори не дуже гарно прочитали пости після акції на новий рік. Замість лояльності кожен раз міркую над тим щоб заїхати до кункурентів. Я б брав на ВОГ та вони возять російський дизель, тому ви ще маєте можливість перетворить свої акції на реальні акції щодо підвищення лояльності клієнтів.
- ОККО
- Контактна інформація:
Ви можете змінити вид пального в пропозиції зателефонувавши на гарячу лінію Фішки:kren писав:За 6тис онусів пообіцяли знижку на 100л пального. тиждень минув і ОККО мені дає знижку тільки на бензин, а на дизель ні. Бо коли списали 6тис. бонусів на знижку 100л я залив бензин.
0 800 505 118
Відправте, будь ласка, номер Вашої картки Фішка приватним повідомленням. Я спитаю у спеціалістів Фішки, що найкраще робити в таких ситуаціях.
Вибачте за незручності!
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
ОККО, скажіть, будь-ласка, чи планується відкриття газової заправки/колонки в Північній частині міста (Чорновола, Рясне, Топольна, Левандівка, Пластова і т.д) мені, щоб заправитися потрібно їхати через ціле місто. Невже це не вигідно з т.з. того, що попит на газ стрімко росте?
- ОККО
- Контактна інформація:
ОККО
Спробую взнати.yurec13 писав:ОККО, скажіть, будь-ласка, чи планується відкриття газової заправки/колонки в Північній частині міста (Чорновола, Рясне, Топольна, Левандівка, Пластова і т.д) мені, щоб заправитися потрібно їхати через ціле місто. Невже це не вигідно з т.з. того, що попит на газ стрімко росте?
Великодня знижка на пальне з Visa FISHKA!

До Великодніх свят з 9 по 13 квітня отримуйте на АЗК «ОККО» знижку 75 коп./л будь-якого пального за розрахунок карткою Visa FISHKA або Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль.
Знижка надається миттєво при заправці «до повного» баку. В іншому випадку нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою.
Додатковою перевагою акції є те, що дана знижка сумується зі знижками по інших акціях, в тому числі з Вашою персональною знижкою на пальне на АЗК «ОККО».
Детальніше про акцію – тут.
- ОККО
- Контактна інформація:
ОККО
Так, є 50 л.MAECTP0 писав:А є на ЗП мірники більші ніж 20л, Наприклад, 40?
Навіть у Львові є, але не на всіх АЗК.
вул. Клепарівська, 30-Б,
вул. Ю.Липи, 12,
Пустомитівський р-н, с. Гамаліївка, вул. Київська, 24
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
ОККО, наклейки на пістолетах не інформативні. Завжди напрягаюсь коли вибираю на різних ваших АЗС пістолет (взяв те, що треба, чи ні?)
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
ОККО, без наїздів, в порядку дружньої поради:
1. Зробіть щось з сушкою на мийці на Науковій - таке враження що її взагалі немає. Колись такого не було, це кілька місяців триває.
2. Внесіть зміни в інструкцію для мийника - невже важко миття килимків включити в обов"язкову програму мийки? Кожного разу тицяти ті пару грн. "в руку" ніби і не важко, але якось принизливо, ніби робиш щось незаконне
1. Зробіть щось з сушкою на мийці на Науковій - таке враження що її взагалі немає. Колись такого не було, це кілька місяців триває.
2. Внесіть зміни в інструкцію для мийника - невже важко миття килимків включити в обов"язкову програму мийки? Кожного разу тицяти ті пару грн. "в руку" ніби і не важко, але якось принизливо, ніби робиш щось незаконне

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 13 гостей