Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
- _Ramp_
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 0
HacK, cправа в тому шо поляк родич наш.
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
_Ramp_, то пробуй, накрайняк завжди поляк зможе забрати назад в польщу, а там і продасться вона 

- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Согодні ще й Парасюк и Ко подав законопроект
408 грн.(24 нмд) - і можна кататись місяць, а не 5/10 діб...
408 грн.(24 нмд) - і можна кататись місяць, а не 5/10 діб...
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
- Rujuy
- Ім'я:Рыжий
- Дякував (ла): 0
may,
Привіт
Цей законопроект вже працює ?
Чи тільки в проекті?)))
І питання до всіх підскажіть до кого можна звернутись на рахунок купівлі автомобіля на польській реєстрації і як всьо працює ?
хочу придбати машину на польських номерах (їздити кожні 5 днів впадло))))

Привіт
Цей законопроект вже працює ?
Чи тільки в проекті?)))
І питання до всіх підскажіть до кого можна звернутись на рахунок купівлі автомобіля на польській реєстрації і як всьо працює ?
хочу придбати машину на польських номерах (їздити кожні 5 днів впадло))))

- weber
Хочу машину без номерів і щоб не зупинялиRujuy писав: хочу придбати машину на польських номерах (їздити кожні 5 днів впадло))))

також хочу, почув нову версію,що поляк заїзджає але в митній базі вкзують не 5днів для виїду а 1рік...Rujuy писав: хочу придбати машину на польських номерах
хтось про таке чув і чи таке взагалі можливо?
- weber
Так всі і роблять, надіяться що не перевірятимуть чи має водій право на керування, тобто хто ввозив. Пора б вже перевірятиАЛМАЗ писав: також хочу, почув нову версію,що поляк заїзджає але в митній базі вкзують не 5днів для виїду а 1рік...
хтось про таке чув і чи таке взагалі можливо?

-
- Ім'я:Ігор
Жаба давить?weber писав: Пора б вже перевіряти
Пі по новому
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
всі давно вписують себе в тех. паспорт і нехай перевіряють, що хочутьweber писав: надіяться що не перевірятимуть чи має водій право на керування
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
antik, це все вже купу разів в темі обговорено. Право має їздити тільки той хто ввозив авто. Зараз розглядається можливість спільної бази патрульної поліції і митниці. Технічно все готово, питання в повноваженнях. Прийде час (команда) - будуть перевіряти.
Doktor, справа не в "жабі" в даному випадку. В кого все чисто - тобто законне перебування в межах дозвроеного терміну, то і проблем в нього не буде. А от з тими, кому поввозили іноземці - буде чистка. І правильно, а то контролю немає ніякого взагалі. Коли людина ввозила автомобіль особисто і є в базі митниці - у разі чогось, знайти її без проблем. Як знайти когось, хто "начудив", коли автомобіль ввозив поляк рік тому, і в той же день повернувся до Польщі без машини? Кого шукати, де шукати, як такі автомобілі взагалі контролювати? Скільки таких випадків вже було?
Doktor, справа не в "жабі" в даному випадку. В кого все чисто - тобто законне перебування в межах дозвроеного терміну, то і проблем в нього не буде. А от з тими, кому поввозили іноземці - буде чистка. І правильно, а то контролю немає ніякого взагалі. Коли людина ввозила автомобіль особисто і є в базі митниці - у разі чогось, знайти її без проблем. Як знайти когось, хто "начудив", коли автомобіль ввозив поляк рік тому, і в той же день повернувся до Польщі без машини? Кого шукати, де шукати, як такі автомобілі взагалі контролювати? Скільки таких випадків вже було?
-
St-ART, А скільки в нас людей катаються просто по чужому техпаспорту? Як їх шукати?
Потрібно робити європейські ціни на авто, і тоді ніхто не буде шукати дирки в законі
Потрібно робити європейські ціни на авто, і тоді ніхто не буде шукати дирки в законі
Пі по новому
-
- Ім'я:юра
Так, для справки.
У всіх високорозвинутих країнах ( в тому числі і в СРСР колись) сильно розвинене слово, яке в нас рахують "западлом" , " стукачество".
І тільки коли сусід на судіда не стидається донести, що той не правомірно захватив кавалок дороги, чи вкрав щось додому буде порядок.
Тобто тільки батогом можна заставити платити зарплату не в конвертах. Держслужбовцям принаймі ховити, а не хизуватись нажитками.
В жодній країні не викорінена крупція як така. Але тільки в краЇнах де стидно донести на сусіда хабарника, чи наглого крадія митника , чи просто на жлоба, який старається наєбати всіх постійно.
Тому скоро стане модно донести на сусіда, який не законно їздить на авто, чи пяний поїхав в магазин за горлкою.
І О ЧУДО!!!! Ми самі не замітимо як заживем по ЕВПРОПЕЙСЬКИ чи навіть по АМЕРИКАНСЬКИ.

І тільки коли сусід на судіда не стидається донести, що той не правомірно захватив кавалок дороги, чи вкрав щось додому буде порядок.
Тобто тільки батогом можна заставити платити зарплату не в конвертах. Держслужбовцям принаймі ховити, а не хизуватись нажитками.
В жодній країні не викорінена крупція як така. Але тільки в краЇнах де стидно донести на сусіда хабарника, чи наглого крадія митника , чи просто на жлоба, який старається наєбати всіх постійно.
Тому скоро стане модно донести на сусіда, який не законно їздить на авто, чи пяний поїхав в магазин за горлкою.
І О ЧУДО!!!! Ми самі не замітимо як заживем по ЕВПРОПЕЙСЬКИ чи навіть по АМЕРИКАНСЬКИ.

- weber
В штатах і дойчлянді якраз так і живуть. Правда в юса трохи перебор, один одного обкладають. Судовими позовами.George734 писав: Тому скоро стане модно донести на сусіда, який не законно їздить на авто, чи пяний поїхав в магазин за горлкою.
-
Повідомити про злочин це одне. А лізти в труси і писати доноси це інше, за таке рибок кормити треба
Пі по новому
-
Ось дивіться. Простий приклад.
В більшості з Вас є реєстратори. ( а навіть якщо нема то не проблема). Їдете ви і бачите явне і нагле порушення правил дорожнього руху. Чи до прикладу викидає хтось з вікна сміття.
Набираєте тел. поліції і кажете я такий-то, такий-то, бачив порушника. Номер такий-то, прошу прийняти міри.
Повірте, навіть коли порушника не покарають, а просто прийдуть до нього, він наступного разу задумається перед тим як так поступити.
Давайте наводити порядок поступово самі, і діти нам дякую скажуть в Україні, а не десь в далекій Америці чи ще де інде.
P.S. Тут Багато УКРАЇНА це-европа писали, але мало хто з них насправді УКРАЇНЕЦЬ.
В більшості з Вас є реєстратори. ( а навіть якщо нема то не проблема). Їдете ви і бачите явне і нагле порушення правил дорожнього руху. Чи до прикладу викидає хтось з вікна сміття.

Повірте, навіть коли порушника не покарають, а просто прийдуть до нього, він наступного разу задумається перед тим як так поступити.
Давайте наводити порядок поступово самі, і діти нам дякую скажуть в Україні, а не десь в далекій Америці чи ще де інде.
P.S. Тут Багато УКРАЇНА це-европа писали, але мало хто з них насправді УКРАЇНЕЦЬ.
-
Різниця дуже тонка. Тобто її навіть немає.Doktor писав: Повідомити про злочин це одне. А лізти в труси і писати доноси це інше, за таке рибок кормити треба

Так живе весь цивілізований світ.
Тобто не 100% тово, але в бльшості випадків на тебе донесуть за порушення. Навіть якщо ти дитину без нагляду залишив вдома одну.
БО!!! Дитина може запалити твою хату і нанести збитки державі і навіть не дай боже сусіду.
- St-ART
Починаючи з власника рухомого майна, джерела підвищеної небезпеки.Doktor писав: Як їх шукати?
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Коли вже заборонять це [цензура] з iноземними номерами?

Воно 

- St-ART
Thorn, давно б заборонили, якби могли. І так гайки закручують постійно. Але транзит заборонити не можуть. А так, то і не треба нічого забороняти. Знизити акцизи - проблема відпаде сама собою з часом.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
замахали нитіки за відміну мита
от вчора дивився відео
ціна в німеччині = 18к євро, у нас по авторіа коштує така машина ті ж гроші +- 21к усд
от вчора дивився відео
ціна в німеччині = 18к євро, у нас по авторіа коштує така машина ті ж гроші +- 21к усд
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей