Забув я вдома гопрошку і практично був впевнений що будуть круті моменти, завжди так буває. Планували недовгий розвіданий маршрут так щоб на обід вернутися на базу, тому не взяли з собою нічого окрім стропи, і каністри з водою.
Але в один момент я піддався на провокацію, пішов на поводу в клієнта і ми поїхали по нерозвіданій території і як результат - розірваний сепаратор(граната) на зеленій машинці, причому спочатку він тріснув і відколовся кусочок, я його якось склав в польових умовах і проїхав ще не легкий відрізок і навіть витягнув оранжеву машинку з води

Пару фото з телефона все ж таки є

Маленькі гори біля Задвіря, бачили там лиса кількість нір їхніх і посліду а також стежок просто величезна. Також зустріли зайця одного і два яструба ну і куріпки там всякі чи перепілки х.з. їх багато є.

Ліс в Полоничах але той кусочок не розвіданий що перед Полтвою, там бачили качку і козульку якусь х.з. не розбираюсь в них.

Ну а це один з каналів котрий не вдалось переїхати, хоча перейти пішки можна, не товста палка залізла в глибину більше метра з яких десь 40см вода решта мул..і взагалі в тій окрузі палка залізала під землю так ніби не має дна взагалі..