Ну в моэму розмірі дешевшими були тільки китайціcdrom писав:axel, вона не з дешевих, але щось не дуже як на мене. Ну розкажеш :)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну в моэму розмірі дешевшими були тільки китайціcdrom писав:axel, вона не з дешевих, але щось не дуже як на мене. Ну розкажеш :)
і dscHacK писав:відїздив попередню зиму на Yokohama W.DRIVE V902B, і цю також планую, проблем не було, навіть при тому, що в мене задній привід і профіль 19 :)
є такий варіантaxel писав: і dsc
а чо?Brudas писав: AnGeL, а може не треба на зад шипи а на перід липучку ?
в cdrom небагато, але дешевше ніж на шипшині
в мене літня Кєнда була,вроді ніц їй на бракує..А Паша на хонді минулого року мав зимову Кєнду і брав участь у спрінті,казав що він задоволенийaxel писав: Ну в моэму розмірі дешевшими були тільки китайці
Брав собі в шипшині FULDA KRISTALL MONTERO 3 коштували в їхньому магазині в районі 630 грн за штуку, без гарантії кажуть 550... Смислу в тій гарантії я не зрозумів (гарантія рік), в випадку якогось проколу всеодно до ближчого шиномонтажу пхатись, не шукати ж їхні авторизовані центри обслуговування...AnGeL писав:Хто в нас тут на форумі займається шинами? треба якісь точки де дешевше. Наразі шо шукав бігцем, то шипшина рулить...
для зими то вже малоrhchp писав:На моїх 8-літніх зимових Nokian WR G2 suv залишилось 4 мм. протектора і я оце думаю собі, чи стане тих 4 мм на зиму, чи то вже мало і "тре міньити"?
то та ж росаваhitlos писав:Є конкурент росаві Premiorri ViaMaggiore але хз шо то вобше таке
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей