ну та то не є розхідний матеріал...один раз заплатив і тішишсяLEgEnDA писав:від вольво гарно розсіюють... собі думав поставити, але 10$ за штучку мене зтримало

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну та то не є розхідний матеріал...один раз заплатив і тішишсяLEgEnDA писав:від вольво гарно розсіюють... собі думав поставити, але 10$ за штучку мене зтримало
ну я вирішив шо коли мої закінчаться то поставлю модніcrush писав:ну та то не є розхідний матеріал...один раз заплатив і тішишся
хоча б почни з нихJarevych писав: шукай причину в колесах
Vusiko писав:crush, перевір тиск в колесах
а яке відношення має тиск в колесах, гулі, балансування до ефекту що виникає лише при натисканні на педаль гальм???Jarevych писав:crush, гулі? балансування? шукай причину в колесах,
підшипники мінян 10к тому......тяги міняні разом з тормозами 4к тому....в цілому по ходовій питань немає..недавно перевірялиDNK писав:підшипники ступиці не міняв,якщо міняв то ступиці ставили так само чи могли поміняти одну дирку тойсть поставити не на те саме місце,рульові тягі як? шаиу нема
перевір на балансування, якщо криві, то відповідно будуть незбалансовані.crush писав:хтось має/знає де є пристрій щоб виміряти рівність дисків??
ну як правило таке відчувається якраз при гільмуванні, віддає по руліcrush писав:а яке відношення має тиск в колесах, гулі, балансування до ефекту що виникає лише при натисканні на педаль гальм???
диски рівні і збалансовані!!!!Jarevych писав:перевір на балансування, якщо криві, то відповідно будуть незбалансовані.
аж так над цим не задумувався, але в мене таке було, вирішилось балансуваннямcrush писав: мінімальним застосуванням законів фізики
та не пишу ...бо нема нічого нового...зараз чекаю фінансових вливань щоб закінчити все що писав у пості №1..включно з покраскою...але то в кращому випадку на вересеньhrdrive писав:Віталік, пиши про обновки) шо там чувати? які плани, як їздиться???
вскритіє показало що тормоза таки повело....так що після неповних 8ми тисяч диски пішли на проточку....тим часом була виявлена імовірна причина цього явища...отож перебрали повністю супорта....замінили гальмівну рідину...буду надіятися що допоможе...інакше ХЗ!!!crush писав:або в мене параноя....або в мене знову починає вести тормоза
і що за проблема?crush писав: була виявлена імовірна причина цього явища
то в тебе з новими EBC проблеми ? Брав в andrew? В мене крім гулу(був морально готовий до цього, навіть трохи забавно :) ), при різкому гальмуванні зі швидкості понад -120-150 км/год, інших незвичних речей не замічено. Пробіг 15 тис. км. на них вже.crush писав:А1, у тебе такого немає?????
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей