Тhat is the question (с)!!!Fokysnik писав: треба перед перехрестком зміститися якомога правіше в середній смузі.
ЧОМУ зайняття крайнього положення передбачено лише для крайніх смуг!?.
А не для усіх

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тhat is the question (с)!!!Fokysnik писав: треба перед перехрестком зміститися якомога правіше в середній смузі.
А чим середні смуги відрізняються від крайніхFokysnik писав: і не треба для всіх всіх смуг крайнє положення
Хочеш зменшити пропускну здатність?Fokysnik писав:Треба якось толково сформулювати пункт, що в одній смузі - один ТЗ
можна в одному напрямку дві смуги, в іншому - одна. Або реверсний рух і світлофор.Fokysnik писав: Хоча якщо говорити про Луганську, то там як на мене по одному ряду зашироко, а по 2 трохи тіснувато вийде. Її би чуть-чуть розширити і перемалювати розмітку - по 2 смуги в кожному напрямку...
Про що би не йшла мова - мова іде про гроші!Fokysnik писав: Її би чуть-чуть розширити і перемалювати розмітку - по 2 смуги в кожному напрямку...
З якого переляку? Займається відповідне крайнє положення. Повертаєш направо - праве, наліво - ліве!Fokysnik писав: а на іншому, де з середньої можна направо - треба тулитися лівіше.
Якщо немає знаків і розмітки 1.18, то з середньої - тільки прямо!Fokysnik писав: А якщо, наприклад є три смуги і нема розмітки і знаків про дозволені напрямки руху, то куди в середній тулитися?
Тільки це гарно і чітко сформулювати.В межах однієї смуги - один ТЗ, крім велосипедів біля бардюра. Влізати збоку (зліва чи справа) паралельно до ТЗ, який вже зайняв смугу заборонено.
крайнє положення - положення транспортного засобу на відстані від межі смуги руху, яке не дає можливості рухатися попутному транспортному засобу (у тому числі двоколісному) ще ближче до цієї межі смуги руху;Fokysnik писав: may, можеш висловити свою пропозицію що і як в ПДР поміняти ?
А чим крайні смуги відрізняються від середньоїЯк зробити крайні положення в смугах і при цьому щоб можна було їхати по 2 в межах одної смуги я собі не уявляю.
Іще раз. Яка різниця між смугами?Jarevych писав: але врахуй, що свыжоспечений водій, може не відчувати габаритів транспорту і прижатись до краю не завжди може, тим більше так, щоб туди не проїхав мотоцикл
В крайній смузі - порушення 10.4!при чому то навіть не порушення, а відчуття автомобіля
Jarevych писав: ти ж не будеш лінійкою кожен раз ходити міряти відстань машини до розмітки? тим більше зайняти крайнє ліве легше ніж крайнє праве
Хм...kapi писав:я думаю, що так не притиснешся до смуги розмітки або до бровки щоби велосипед не проїхав...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей