Він не працює в нас вже досить давноРостик1 писав:ОККО, Я тут напишу:
Ковалюк Олег
Старший фахівець з реклами
департаменту маркетингу

Це Євро ДП. Пульс зараз робиться з зимового (марки F -20С) ДП. Арктика -32С вже є на нафтобазах. Як тільки почнеться постійна мінусова температура, Пульс будуть робити на її основі.MAECTP0 писав: Це звиклий й Пульс? чи як?
Знижку дають по чеку. Чек друкується принтером, якщо заправитись від 20 літрів після першої такої покупки. Це значить, що знижку можна пробити при наступній покупці. Для цього треба мати картку Фішка і зісканувати акційний чек. Якщо клієнт це зробить і буде заправлятися до повного - знижка порахується миттєво. Якщо він буде заправлятися не до повного, то вона автоматично відкладається в банк і буде відмінусована від його наступної покупки, що відобразиться в фіскальному чеку.Just be писав:а чого тоді мені вчора видали просто чек зі знижкою на наступний раз, залив до повного 61л ?
Але чек потрібен (і видається) у будь-якому випадку, чи то при заправці до повного чи на певний літраж (більше 20). Тут я помилився в минулому повідомленні, перепрошую.
Так чи інакше, такий собі "холодний старт" відбувається тільки при першій покупці. Якщо потім заправлятись весь час більше 20 літрів, чеки відповідно будуть весь час друкуватись і знижка буде постійно. Такий от кругообіг знижок