і так і буде snilow?pilotlviv писав:це скоріше за всього із-за складності вимови. для іноземців це важко сказати sknilov

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і так і буде snilow?pilotlviv писав:це скоріше за всього із-за складності вимови. для іноземців це важко сказати sknilov
А380 точно не потяне, але 747 Боінг мав би. Питання нащо? В нас не такий вже і великий пасажиропотік, тому літають в більшості малі літаки.BOXER писав:і так і буде snilow? ще одне цікаво: які максимум літаки може приймати наш аеропорт? аеробус А380 не потяне?
BOXER писав: ще одне цікаво: які максимум літаки може приймати наш аеропорт? аеробус А380 не потяне?
Ну як сказати, до цього Ан-124 "Руслан" сідав без проблем ще на стару (2550м) полосу, а вони по габаритах десь схожі. Але думаю, що Львів ще дуже довго не потягне стільки пассажирів за один рейс. Всі інші літаки - можливо, якщо якісь компанії захочуть літати на пряму до Нью-Йорка, Чікаго, або Торонто (як колись було прямий рейс з Торонто).Forester писав:А380 точно не потяне, але 747 Боінг мав би. Питання нащо? В нас не такий вже і великий пасажиропотік, тому літають в більшості малі літаки.
так вроді вже поміняли назву на Данила Галицького, офіційна зміна назви я думаю буде блище до весни, бо не все так просто.BOXER писав:і так і буде snilow?
та ради цікавості питаю. ясно, шо в нас раз в "5-річку" буде сідати шось таких розмірів, але цікаво шо може новий аеропорт :)Forester писав:Питання нащо?
хм, ждьомс, як воно звучати будеpilotlviv писав:так вроді вже поміняли назву на Данила Галицького
Ну не тринди,не всі, Київ теж в обоймі..ну і думаю ситуація з дозволом буде мінятись в сторону розширенняYust писав: отак тепер всі Єврокубки в Україні проходитимуть на Арена Львів
Я сам тішився на стадіоні і аплодував стоячи, бо гол був шикарнийvovka писав: Вболівали всі ніби трохи більше за метал, но півстадіону також тішилося як шахта забила гол і махала тими прапорцями
ну так витяни своє бабло з кішені і заплати за той стадіонvovka писав: Непонятно чого Дим жлобиться орендувати для Карпат цей стадіон.
тануннаvovka писав: Такий "кузьміч" як я, ходив би на футбол значно частіше.
на кузьмічах тим більше, які начінают нити шо за таке гімо як карпати 40 ре за білєт то за докуа .... тому - нафіг нада кузьмічівvovka писав: На одних фанатах які підуть будь-куда - відвідуваність не витянеш, і бабла не заробиш.
ну той зашибісь - порпоную всім і далі ходити на рену львів і радуватсаВчора було пiв стадiону,а це про щось вже говорить...
я так недумаю бо мене ті понтовщики харять, ну але менше з тим. є як є.Bohdan писав: І це правильно.
я що власник ФК Карпати щоби шось звідкись витягувати ?Felix писав: ну так витяни своє бабло з кішені і заплати за той стадіон
а менеджери шахтаря кажуть шо нада ))Felix писав: танунна![]()
![]()
![]()
лучше тоді нінада
шкода що в менеджменті карпат такі самі недалекі думки.. з таким підходом повний стадіон карпати до кінця життя будуть збирати тільки на Динамо і шахтарі )))Felix писав: на кузьмічах тим більше, які начінают нити шо за таке гімо як карпати 40 ре за білєт то за докуа .... тому - нафіг нада кузьмічі
так і буде. а карпати будуть далі стогнати шо нема грошів і клянчити арену в оренду за 1 гривнюFelix писав: ну той зашибісь - порпоную всім і далі ходити на рену львів і радуватса
Булиpikach00 писав:Так вчора вроді і шатлбаси безкоштовні мали бути
та поняв .. не буду... шота сарвалса сігодня... щас пройдеSluva писав: Фєлікс і не старайся комусь щось пояснити...
так він тобі сказав - шо він не власник карпат і його то натурально не калишеSluva писав: Вова ти мені скажи,як відбити 20лямів які просять за оренду ?
20 лямів чого, гривень ? то за один матч чи за сезон чи за скільки терміну ?Sluva писав: Вова ти мені скажи,як відбити 20лямів які просять за оренду ?
мінімально при середній ціні квитка 30 гривень (вчора були вроді по 25-35-60) і середній відвідуваності 15 000 то 450 000 за матч. а добитися такої середньої відвідуваності не вважаю що є чимось захмарним на нормальному сучасному стадіоні в досить футбольному місті.. ну але то тре попрацювати з вболівальником.Проте головною заковикою переїзду львів'ян на новий стадіон залишається не схема співпраці клубу і концерну, а її економічна складова. Для утримання "Арени Львів" потрібно мінімум 800 тисяч гривень у місяць. А це чимала частина клубного бюджету.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей