Вже відремонтований і працює. Дякуємо за інформацію!Денис писав:На Пасiчнiй не працюе компресор! Вiдремонтуйте будьласка.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
Re: ОККО
а важко напрягти когось на заправці раз в день оглядати все, що може перестати працювати, і після таких повідомлень вставляти пістон йому.ОККО писав: Вже відремонтований і працює. Дякуємо за інформацію!
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
A1, та да, як працівники заправки не знають що в них щось не так
може треба брати на роботу тих, в кого хоть якийсь натяк на мозги є? 

- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Обладнання регулярно перевіряють. Справа в іншому - бувають нескладні випадки, і якщо рем.бригада вільна - ремонтують в той же день. А буває так, що з ладу виходить складна деталь чи вузол - доводиться чекати, поки доставлять. Крім того, рем.бригади є в обласних центрах, відповідно завантаження в них велике.A1 писав: а важко напрягти когось на заправці раз в день оглядати все, що може перестати працювати, і після таких повідомлень вставляти пістон йому.
І коли я говорю "Дякуємо за інформацію" - це далеко не завжди значить, що на АЗС не знали про щось, а є подякою за бажання клієнта виправити певний недолік на заправці.
- ОККО
- Контактна інформація:
Кожен може виграти авто чи знижки на пальне миттєво.

Із 20 вересня до 31 грудня 2014 року кожен клієнт мережі АЗК «ОККО» має змогу виграти автомобіль Volvo V40 Cross Country або знижку на пальне у розмірі від 10 копійок до 2 гривень на літр. Кількість авто і знижок, які можна виграти, не обмежена.
Кожен, хто заправить від 25 літрів якісного пального, пред’явивши при розрахунку картку FISHKA, отримає від оператора на касі спеціальну призову картку. Картка містить 8 рядків з клітинками, закритими спеціальним захисним покриттям. Винагороди є у кожному рядку: з 1- го до 7-го захована знижка на пальне, у 8- му рядку – автомобіль.
Детальна інформація.
Мережа «ОККО» розширює газозаправну інфраструктуру

До кінця 2014 року мережа АЗК «ОККО» планує відкрити ще 27 нових газових модулів на своїх автозаправних комплексах, для чого передбачені інвестиції обсягом понад 25 мільйонів гривень. Це дозволить повніше задовольнити попит на скраплений газ з боку клієнтів мережі і надасть їм більше зручностей і можливостей вибору пального.
Зараз у мережі «ОККО» уже працює 146 пунктів заправки скрапленим газом. Таким чином, до кінця року їх кількість має зрости майже на 20%. Оскільки основним споживачем автогазу є міське населення, то й нові газові модулі відкриватимуться на тих АЗК «ОККО», що розташовані в обласних та районних центрах.

Із 20 вересня до 31 грудня 2014 року кожен клієнт мережі АЗК «ОККО» має змогу виграти автомобіль Volvo V40 Cross Country або знижку на пальне у розмірі від 10 копійок до 2 гривень на літр. Кількість авто і знижок, які можна виграти, не обмежена.
Кожен, хто заправить від 25 літрів якісного пального, пред’явивши при розрахунку картку FISHKA, отримає від оператора на касі спеціальну призову картку. Картка містить 8 рядків з клітинками, закритими спеціальним захисним покриттям. Винагороди є у кожному рядку: з 1- го до 7-го захована знижка на пальне, у 8- му рядку – автомобіль.
Детальна інформація.
Мережа «ОККО» розширює газозаправну інфраструктуру

До кінця 2014 року мережа АЗК «ОККО» планує відкрити ще 27 нових газових модулів на своїх автозаправних комплексах, для чого передбачені інвестиції обсягом понад 25 мільйонів гривень. Це дозволить повніше задовольнити попит на скраплений газ з боку клієнтів мережі і надасть їм більше зручностей і можливостей вибору пального.
Зараз у мережі «ОККО» уже працює 146 пунктів заправки скрапленим газом. Таким чином, до кінця року їх кількість має зрости майже на 20%. Оскільки основним споживачем автогазу є міське населення, то й нові газові модулі відкриватимуться на тих АЗК «ОККО», що розташовані в обласних та районних центрах.
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
ОККО, знатний лохотрон замутили. Навіть шоб отримати знижку в 10коп. треба бути фартовим чувачком. А щоб добратись до розіграшу авто певно треба підписати контракт з дияволом
Кому цікаво, ймовірність можете прикинути:

- mathst
- Ім'я:Степан
- Подякували: 18 рази
telko, немає всіх вхідних даних, я думаю що в першому рядку виграшних смайликів може бути кілька, а скільки їх дійсно там є інфи нема, тому порахувати анріал, а якщо тільки один, то
telko писав: треба підписати контракт з дияволом
- -Driver-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 23 рази
telko, ну так невідомо скільки в рядку смайликів. Ти виклав зображення-приклад, на якому зображено тільки по одній стертій клітинці з рядка. Треба шоб хтось промахав, стер всі клітинки і виклав сюди - тоді буде видно.
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
в кожному рядку тільки по одному "либлячомусь смайлу", а з другого боку чому лохотрон ти ж не купуєш той білетик ... заправив 25 літрів і маєш його ... якщо фартовий то буш мав вульву
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
кількість виграних літрів визнається номером рядка: 1-100л,...,7й-700?ОККО писав: Детальна інформація.
Виграв авто то пожиттєва знижка чи безкоштовна заправка?
простоtelko писав: треба підписати контракт з дияволом
telko писав: треба бути фартовим чувачком
головне щоб не настала вульваGlibko писав: буш мав вульву
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
чекаємо зранку соляру по 14, долар сьогодні по 12.95
хто не поставить ціну по курсу "вночі купляли долар і солярку" - той москаль!
-
- Ім'я:Павло
скоріше дочекаємось до 20грн/лcat-yellow писав:чекаємо зранку соляру по 14, долар сьогодні по 12.95

-
- Ім'я:Павло
...а коли продамо, то долар знову піде догори і ми знову ціну піднімемо... І так по колу, назавжди...andrew писав: Ми ж затарили наші склади по 14,5, поки не продамо XУЙ Вам..

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
pavlo09 ну це ж логічно.. нафіга нам проплачувати товар по 12,95, коли можна по 14,5..
П.С. Ну це типу для клієнта.. для себе вони так то і роблять..

П.С. Ну це типу для клієнта.. для себе вони так то і роблять..
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
й їздить на ТА й паркується на велодоріжкахcat-yellow писав: чекаємо зранку соляру по 14, долар сьогодні по 12.95
ОККО, коли опуститься ціна бо чуть не заправився сьогодні по старій..
Ше уточнити хотів. Заправку на Нововму Львові (Тернопільська) вже ребрендизували - ціна як на інших? Але безготівковий термінал не працює. При ребрендизації старі ємності також замінють на нові герметичні, щоб вода не попадала?
Де у Львові є ще неребрендизовані заправки?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Ну це розраховано на те щоб заливали побільше палива, наприклад дехто лиє 10-20л, і тут працівники кажуть, залийте 25л і виграєте ВульвуGlibko писав: а з другого боку чому лохотрон ти ж не купуєш той білетик ... заправив 25 літрів і маєш його

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей