Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
там і без нього корок завжди дайбоже..
zubylo.lviv.ua
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
не завжди! якщо світло червоне і наприклад ти бачиш людей які хочуть перейти дорогу (наприклад вийшли з трамвая і т.п.) то ти зобовязана їх пропустити. як на мене то світлофор там доцільніший чим зебра.Sally писав:а взагалі та стрілка яка там причеплена зелена вона я так розумію показує шо їхати можна завжди?))
- Sally
vovka, справа в тому що там нема перехрестя, світлофор то ЗА перехрестям стоїть, то що там та стрілка означає? згідно з правилами там все одно ніхто не буде зупинятись якщо нема людей які на своє зелене йдуть. то для чого було ту стрілку там тулити?
до речі я там з герцена завжди повертаю з правого рядку наліво. там часто з лівого рядку йдуть на кн. романа а мені завжди треба на франка
там треба таку розмітку як виїзд з франка на кн романа зробили щоб не було порушення. зате на тому вищезгаданому виїзді всі порушують все одно не зважаючи на розмітку
капєц. так мені позавчора прямо під машину лізла мікра. дурак якийсь (або дура), я його чуть не розчавила, я то по правилах лізу собі нагло нікого не пропускаю
шо за народ?! камікадзе якісь 
до речі я там з герцена завжди повертаю з правого рядку наліво. там часто з лівого рядку йдуть на кн. романа а мені завжди треба на франка

zubylo.lviv.ua
- vovka
- Контактна інформація:
це зроблено для того щоби пішоходи на зебрі не валили постійно блокуючи рух, а ходили тільки по світлофору. тому для водіїв там періодично включається червоне. а стрілка зелена просто позволяє їхати якщо нема пішоходів щоб не блокувати рух.Sally писав: то що там та стрілка означає?
- Sally
то шо там включається червоне то воно рух не перекриває. ти там не стоїш якщо червоне, бо це дублюючий світлофор такий як на пасічній. але за правилами коли ти повертаєш, то маєш пропустити пішоходів. тому та стрілка тут якась трохи незрозуміла.
zubylo.lviv.ua
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Нормальний там світлофор. Там якщо б його не було ніхто б вжитті не зупинявся і пішоходи перебігали постійно. А так в пішохода зелений, в водія червони, водій уважно дивиться чи є пішоходи чи нема, як нема, то вйо, поїхав далі, як є, то пропустив. Всім добре і пішоходи на зелене йдуть і водії уважніше ставляться.
^_^
- vovka
- Контактна інформація:
який ще такий дублюючий )) якщо я їду по франка то це нормальний світлофор. зазвичай він зелений (на червоний ще не попадав) коли горить зелений той шо метрів 20 раніше. і я собі їду прямо і нікого непропускаю бо пішоходам червоне. а раніше приходилось гальмувати бо на переході купа народу )Sally писав:бо це дублюючий світлофор такий як на пасічній.
як там справи при повороті з тої вулиці напроти князя романа я не в курсі. майже ніколи там не їжджу )) там може і дублюючий, але прийнамні він не заважає.
вово.veresen писав:Нормальний там світлофор. Там якщо б його не було ніхто б вжитті не зупинявся і пішоходи перебігали постійно. А так в пішохода зелений, в водія червони, водій уважно дивиться чи є пішоходи чи нема, як нема, то вйо, поїхав далі, як є, то пропустив. Всім добре і пішоходи на зелене йдуть і водії уважніше ставляться.
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
+1vovka писав: то ти зобовязана їх пропустити. як на мене то світлофор там доцільніший чим зебра
+1vovka писав:це зроблено для того щоби пішоходи на зебрі не валили постійно блокуючи рух,
- Sally
там була проблема в тому, що знак перехід стояв тільки в бік трамваю (того що на фото). а з того місця, звідки сфоткано, знаку не було. тому там ніхто нікого не пропускав і всі валили як попало. але зараз зі світлофором частина людей не знає шо то можна їхати і стоїть, а люди як перли так і пруть і на свої сигнали не зважають. я туди їжджу постійно так що маю з чим порівняти. імхо той світлофор нічого не відрегулював, бо водіїв з толку збив, а пішоходів не дисвиплінував... 

zubylo.lviv.ua
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Там свiтлофор, для пiшоходiв давно висiв.
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
ага, водій уважно дивиться чи є пішоходи чи нема, а той хто за ним ззаду на франка ніфіга не бачить і сигналить у всі вуха, їдь мол, чо встав... попадеться якийсь недосвідчений "водій"(тіпа мене), і з тих клаксонів там заглохне... поки заведеться-рушить - музика така стоїть, що біля оперного чути... нафіг там світлофор не треба, зебри достатньо(це вже я як пішохід вважаю, бо часто там дорогу переходжу). це ІМХО звичайно.veresen писав:Нормальний там світлофор. Там якщо б його не було ніхто б вжитті не зупинявся і пішоходи перебігали постійно. А так в пішохода зелений, в водія червони, водій уважно дивиться чи є пішоходи чи нема, як нема, то вйо, поїхав далі, як є, то пропустив. Всім добре і пішоходи на зелене йдуть і водії уважніше ставляться.
А ті стрілки я так помітив поначіпляли багато де(на виговського наприклад), особливо "классно" їх видно на неосвітленій вулиці в "кроні" дерева...
соррі за офф, не я почав))
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Bober 2114
А Ти менше увагу швертай на тих хто сигналить. I причiпи собi букву У
- bossjara
- Контактна інформація:
Bober 2114, супер порада.
не в букві "у" справа(вона висить), а увагу я звертаю на все що твориться блія мене на дорозі. суть в тому що світлофор той там нафіг не потрібен по декільком причинам
а)див. мій попередній пост
б)в нас нема культури поведінки на дорозі, особливо в центрі(маю на увазі 70% водіїв, особливо участників цьогоviewtopic.php?f=6&t=8652 той світлофор з тою стрілкою 7 водіїв з 10 сприймають як "можна їхати, по..х.. на пішоходів і сусідні авто" всі решта почекають.
в)розміщають їх(не саме цей, але є й інші) в не дуже видних місцях.
тому там краще була б зебра.
не в букві "у" справа(вона висить), а увагу я звертаю на все що твориться блія мене на дорозі. суть в тому що світлофор той там нафіг не потрібен по декільком причинам
а)див. мій попередній пост
б)в нас нема культури поведінки на дорозі, особливо в центрі(маю на увазі 70% водіїв, особливо участників цьогоviewtopic.php?f=6&t=8652 той світлофор з тою стрілкою 7 водіїв з 10 сприймають як "можна їхати, по..х.. на пішоходів і сусідні авто" всі решта почекають.
в)розміщають їх(не саме цей, але є й інші) в не дуже видних місцях.
тому там краще була б зебра.
- Sally
то зніми букву у))) а як будуть сигналити то показуй щоб заткнулись (що саме показувати то на твій вибір)
а взагалі справді сигнал сигналу рознь і коли ти робиш маневр і тобі сигналять то одне, а коли в когось срачка то це вже зовсім інший сигнал - ігноруй його :)

zubylo.lviv.ua
- Bober 2114
bossjara, Про свiтлофор, то ясно. А до поради прислухайся. I не звертай уваги коли тобi гудять (якщо заглох), всi колись вчились i глохли. Просто невсi пам'ятають.
- Sally
Bober 2114, хтось і навчився і все одно глохне))) залежить на чому їзде
але мене то нервує коли машина поломана а мені ще й сигналять)) вилажу і матюкаю не зважаючи на то шо то некрасиво 

zubylo.lviv.ua
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Sally писав:але мене то нервує коли машина поломана а мені ще й сигналять))
м-да ... а я завжди думав, що на поломаній машині треба їхати тільки в сервіс (якщо їде ще ), і то на аварійці , бажано оминати вулиці з інтенсивним трафіком ...

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Sally
Liuskywalker, а в сервіс що заїхати не треба? полетіти в повітрі чи як? а якщо в дорозі зламалась і заглохла не перехресті? в центрі от витік весь тосол, машина перегрілась і заглохла то як добратись до сто? дуже всі "мудрі" того і посилаються куда подальше 

zubylo.lviv.ua
- bossjara
- Контактна інформація:
Sally, Bober 2114, та то само собою що я їх сигнали в д...і мав, але все одно напрягає.
Liuskywalker, от наприклад моя 8ка(стара, мого року випуску))) була в четвер на сервісі, все ок в ній(провели діагностику), а в неділю їду в Луцьк - машина в центрі тупо глохне і не заводиться - добре що неділя 8 ранку, і то кожен хто проїжжав вважав своїм обовязком посигналити... очсь таке маю на увазі.
а світлофор все одно нідо чого...
Liuskywalker, от наприклад моя 8ка(стара, мого року випуску))) була в четвер на сервісі, все ок в ній(провели діагностику), а в неділю їду в Луцьк - машина в центрі тупо глохне і не заводиться - добре що неділя 8 ранку, і то кожен хто проїжжав вважав своїм обовязком посигналити... очсь таке маю на увазі.
а світлофор все одно нідо чого...
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Sally, bossjara, ну ,сорі
. просто з ваших верхніх постів зробив висновок , що вас регулярно "обфа-факують" і ви регулярно їсте собі нерви і зриваєте голосові звязки !
Було пару випадків (раз на Коперніка , раз на Гвардійській на підйом ), рухався на підсосі, часто глох (зламав педаль газу
). Включив аварійку і потихеньку дряпався , ніхто не сигналив , всі чемно повзли або чекали , коли я зупинявся , при слушній нагоді - обганяли чи об'їжджали ! Один тільки фарами моргнув, у відповідь на всім відомий жест з вікна
- підняв обидві руки , типу "Сорі. чувак, давай-давай , не заглохни " 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей