можу друканути :) приймаю замовлення

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нарешті хонда дала дупля трохи)))А ортодоксальных фанатов марки ждут новые потрясения: Civic Type R с турбомотором
я шось не шарю тої політики.. вони що у нову модель цівіка не змогли новий мотор придумати ?доступна только атмосферная бензиновая «четвёрка» 1.8 мощностью 142 л.с.
Так придумали, але то не дуже круто:vovka писав:я шось не шарю тої політики.. вони що у нову модель цівіка не змогли новий мотор придумати ?якось скучно.
дійсно. бачу є. але не для нашого ринку. чого для нашого ринку нема чогось новенького ?weber писав:Так придумали, але то не дуже круто:
- 2.2 дизель
- 1.5 електро
І руль тепер буде з бардачка стирчати!weber писав:vovka, та ще не відомо. Взагалі писало, що робитимуть тепер їх в Англії, а не в Туреччині...
2018 - він же так близькоVolkswagen, планирующий достичь уровня продаж в 8 миллионов автомобилей в этом году, намерен обогнать Toyota, как крупнейшего автопроизводителя в мире, к 2018 году.
Проблеми заключаються у відсутності самого руляBOXER писав:Японская Toyota Motor объявила об отзыве с рынка около 500 тысяч автомобилей нескольких моделей брендов Toyota и Lexus из-за возможных проблем с рулевым управлением.
шо точно? лолaxel писав: Проблеми заключаються у відсутності самого руля
Шоти панімаєш..там джойстійк стоїтьaxel писав:Проблеми заключаються у відсутності самого руля
BOXER писав:японці ж турбо не роблять, то не такий джойстик
кондиціонер, передні !!!електросклопідйомники, електрорегулювання дзеркал, протитуманки, мікроліфт водійського крісла)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей