Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
помоєму то є зміст в новіших машинах, коли там купу додаткових функцій ті мозги мають (клімат, аербеги, імобілайзери, есп, абс, трекшн, і всяке таке інше). А в старіших типу E30 треба сміло то все заводське викорчовувати на смітникandriy320e30 писав: ставив я його тому шо хотів залишити максимально заводський мозг
http://invent-labs.com/invent-ems/AnGeL писав: той інвент то по суті повноцінний блок ебу, з всякими наворотами і примочками? його можна до любої залізяки причепити з коплектом датчиків, і настроїти все?
так повний фаршAnGeL писав: той інвент то по суті повноцінний блок ебу, з всякими наворотами і примочками?
полюбому .я мотор зразу викинувvovka писав: E30 треба сміло то все заводське викорчовувати на смітник
Ромко в мене за 30хв настройки машина вже іхала на 0.5 бара і тримала 11.5 в бусті . там на стільки все просто шо капєцRomko писав: а поняття якихось стартових налаштувань є? ну типу щоб машина завелась після пдключення і калібровки всіх датчиків...ну або автокалібровки? бо писати всі карти з нуля якось хз .. сцикотно
шоб ідеально викататати карти зрозуміло шо треба пару тижднів поїздити.Romko писав: бо писати всі карти з нуля якось хз .. сцикотно
360 з 4 комутаторами бош. а тобі нашо ти і так машину продєш ?. на нові машини трохи зле антизанос не буде робити напевноRomko писав: ЕМС-1 320 баксів на старі корчі - ціна шо треба
але цей мотор 1.4 - неубіваємий - що неоднократно доведено - якщо розжати мотор+ковка+форсунки+насос+ якесь відерко типу ТД-04, = 230-250 сил.. - при чому коробка, півосі - тримають то без проблем
ну то саме головне .бо 240 сил то не проблема для мотору . думаю і сток без ковки витримає легенько .а от щеплення певно нє . моє на 200 силах(0.5 бара)здалося. в мене знайомі в м 42 розжатим тільки прокладкою 1.5 бара дуют на лєгке . то десь 350+сил .мотор сток все норм тримає .бо головне то настройка компаRomko писав: при чому коробка, півосі - тримають то без проблем
ну короче родом з 90Х такий як в мене .Romko писав: неубіваємий мотор без варіаторів фаз, турби зі змінною геометрією, прямого вприску і т.д.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей