Ти його в березні гримнув,а він бідацтво ніяк не може зреонтуватись,його на місце патрулювання на тросі затягують і назад так самоweber писав:О, на відео той самий червоний ланос, якого я в березні гримнув у водійську дверку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти його в березні гримнув,а він бідацтво ніяк не може зреонтуватись,його на місце патрулювання на тросі затягують і назад так самоweber писав:О, на відео той самий червоний ланос, якого я в березні гримнув у водійську дверку
Ті що прийдуть - може ще ні. І їх так само!LEgEnDA писав:Ну невже він думає шо ті гаїшнікі які приїдуть будуть на стороні водія?
Якщо не доказано значить не винуватийBober 2114 писав:дається мені, що той водій проїхав, ж/д переїзд в "другій смузі"
Стаціонарний радар "АРЕНА"hrdrive писав:Чув по слухам шо якесь модне обладнання оптичне, яке буе фіксувати номера і поки ти доїжаєш до самого поста вже готова інфа на моніиторі
який ше досі немає офіційної сертифікації в Україні. Чи я помиляюсь?Enter писав:Стаціонарний радар "АРЕНА"
Можливо - такеdoctor писав:якесь модне обладнання оптичне, яке буе фіксувати номера
лашара,LEgEnDA писав:типічний випадок - нєкуй робити, доїпався, а потім, шо такоє, люді памагітє
Думаэ в нашій державі буде справедливість. Я помру скоріше, і ше дай Боже, шоб мої нащадки це ше засталиBreaker писав:А тіп внатурі странний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей