глянь з протилежного боку і побачиш такий же знакDemyan писав: там половина кільця головна, а половина ні.

дятлоїзм. але маємо те що маємо
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
глянь з протилежного боку і побачиш такий же знакDemyan писав: там половина кільця головна, а половина ні.
На Саксаганського, як їхати з Франка.Demyan писав: Там взагалі Франка не має
згіднийMAECTP0 писав: дятлоїзм. але маємо те що маємо
Ніколи не бачив перехрестя, на якому головна дорога іде прямо?MAECTP0 писав: дятлоїзм.
подивись малюнкиmay писав:Ніколи не бачив перехрестя, на якому головна дорога іде прямо?MAECTP0 писав: дятлоїзм.![]()
Почитай азбуку...
Так, якщо повертаєш на герцена, то зупиняєшся і пропускаєш тих хто їде з саксаганського. Так само якщо з фредра вїхав в кільце то пропускаєш тих хто їде з проспекту.Бодя писав:То я не поняв, якщо я їду з проспекту то я по головній і тих хто з Саксаганського маю поопкскати чи ні?
MAECTP0 писав: подивись малюнки
тобто ти не в ккрсы як там є але всерівно сперечаєшся :)))may писав: Хтось має фото таблички з Саксаганського?
блокування кола - це потенційний затор.jon писав: а що дасть що там на тому колі змінять ту схему руху?
Думаю нічого.. крім проблем.
У тебе яскравий cognitiо dissonantia!MAECTP0 писав: тобто ти не в ккрсы як там є але всерівно сперечаєшся :)))
саме такmay писав: аскільки я пам’ятаю, там таке!?
Зображення
тоді чого б мав стояти проспект якщо з бокових малий рух? тепер ті з бокових стоять поки весь потік по проспекту не проїде?Kost писав: з бокових вулиць меньший рух
Саме так!MAECTP0 писав: тепер ті з бокових стоять поки весь потік по проспекту не проїде?
фіолетовий їде по головній з Саксаганського і його мають всі пропускати. Так само як той хто їде з шевченка на саксаганського.may писав: Хто має дати дорогу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей