Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
супер, ше буде їздитиPasha писав:Як я дав?)))))
Yelik писав: 5. Фішкіс (2106) - 2.26.906
сам ти паралYelik писав: 6. Ковалик - 2.27.351
ну это понятно, а как узнать кто на какой машине ехал ?mirazhtaras писав: Результати в кого нема екселя
Infernal One писав:ну это понятно, а как узнать кто на какой машине ехал ?mirazhtaras писав: Результати в кого нема екселя
1.5
Tiger-Niger (2101)
Kaster (2101)
Жуковський (2108)
1.8
Виговський (2106)
Висоцький (civic)
Букартик (bmw)
2.5
Виговський (2106)
Ракус (crx)
Висоцький (civic)
анлім
Чумаков (evo 9)
Матуляк (subaru)
Клець (ево
Проводяться три залікових заїзди. Сума двох кращих результатів приймається до уваги при визначенні переможців.
спишем 4 десятки на мого штурмана :)Fikus писав:Koval,Yelik писав: 5. Фішкіс (2106) - 2.26.906сам ти паралYelik писав: 6. Ковалик - 2.27.351![]()
![]()
![]()
![]()
В суби все нормально - це дріфт проджект. Весь момент передавався на задній міст. ну і стоковий диф від WRX-а не витримав. Висновок - Треба ставити СТІt309 писав:А шо це в суби такі гівняні сателіти?
він вже самоблокJack писав: Треба ставити СТІ
Тому Павлу було так тяжко їхати:400+ номів з відкритим дифом - просто ненагружене колесо весь час шліфує.....M@sTeR писав:він вже самоблокJack писав: Треба ставити СТІ![]()
А то я все думав що раз WRX то там однозначно самоблок, хоч якийсь...а тут звичайний відкритий диф....
та вроді як не все. наскільки я знаю, що стокова трансмісія врх витримує небагато, і при 300-350+ по пецді йде практично всьо, кпп, роздатка, полуосі... і тоді вже пересипаюсть СТІ, і валять дальше... + ше там багато нюансів читав на профільному форумі...Jack писав: В суби все нормально
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість