Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Увага. Протест (автопробіг) проти закону про утилізацію.
T5-R
Стать:чоловік
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:
Re: Увага. Протест (автопробіг) проти закону про утилізацію.

Повідомлення T5-R » Чет, 22 серпня 2013, 18:34

veresen писав: З форуму нарахував 4 машини
та, ну, як чотири? по-моєму не менше 6-ти.....але всерівно мало
Impossible is Nothing

shpila
Ім'я:Олег
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення shpila » Чет, 22 серпня 2013, 18:45

А я не під'їхав бо чесно кажучи забув... :ninja
063два453один92

Бодя
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення Бодя » Чет, 22 серпня 2013, 19:14

Нехочу ні перед ким виправдовуватися, але блін послали у відрядження в червоноград і шо ти їм зробиш, а потрібну конфігурацію 1С знаю тільки я, так що дуже шкода, наступне дійство постараюсь непропустити!!!!

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Чет, 22 серпня 2013, 19:44

йой, тільки ото тему побачив :cry хоча і так би не приїхав, але всеодно.
зовсім не хочу образити протестувальників, я всім своїм їством за любі протести і т.д., але пробіг нехай буде може і не дуже вдалим але маленьким початком. реальна пропозиція тут прозвучала, перекрити дорогу. можна спочатку якісь вулиці в львові, наприклад перекрити всі виїзди з ОДА, а дальше можна і трасу М06 перекрити, то вже куди серйозніше буде. я то отак пишу, і поняття немаю як то зробити легально, шоб потім нікого не посадили, але бачу тут є люди які про то знають більше. просто в нас настільки вже все запущено, шо отакі пробіги, то те саме шо пукнути на їжака. тут треба набагато радикальніше до того підходити, і брати приклади з країн європи, де народ виходить масоово на вулицю і палить до чортової матері всьо шо там стоїть, ото я розумію протест! от би зібралось хоча б сотня обезбашених, підпалили нахер весь автопарк ОДА, тоді б там точно задумались, от тільки нажаль таких і 10 ненайдеться, і 2-3 патрулі з 10 розберуться безпроблем, а от проти сотні треба вже нормальний наряд. є ж всякі футбольні фани, які просто вболіваючи за команду хаос творять такий, що все місто гуде, а ми тут заради свого ж блага ніхто і нічого не хоче робити. знаю тут як мінімум одну людину яка підпишеться під всім мною написаним. але тут на пробіг людям впадло приїхати, про які серйозніші протести можна говорити :facepalm
Хондоводи настільки сурові....

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 22 серпня 2013, 20:51

AnGeL писав: наприклад перекрити всі виїзди з ОДА, а дальше можна і трасу М06 перекрити, то вже куди серйозніше буде. я то отак пишу, і поняття немаю як то зробити легально, шоб потім нікого не посадили,
якщо в прямому смислі то перекривати не можна, але є хитрі способи якими користуються :ninja наприклад по зебрі толпою ходити туди-сюди, формально все чисто, але рух утруднює :D
AnGeL писав: знаю тут як мінімум одну людину яка підпишеться під всім мною написаним. але тут на пробіг людям впадло приїхати, про які серйозніші протести можна говорити
ти правий
Impossible is Nothing

IceQueen
Ім'я:Оксана
Номер:6926
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення IceQueen » Чет, 22 серпня 2013, 20:54

Це звичайно все кльово типу: а для чого? а суть? і шо ви добилися? ага, партія! А мене то не хвилює і т.д... Але сидіти вдома і писати це все то звичайно результату ніякого. Нехай сьогодні вас це питання не турбує, але завтра чи через рік частина таких людей згадає цю ситуацію. Можна довго говорити, що в нашій державі нічого не доб"єшся, згодна на всі 100- вигріваючи м"які місця і обсираючи дану акцію нічого не зміниться!
Так, не все було продумано, не чітко проведено, але це хоч щось, хоч якийсь початок. І нехай наразі результатів нема, але на небайдужих вже звернули увагу!
Бывает, посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать. Судя по виду, он уже везде был...

veresen
Ім'я:Павло
Номер:BC 0433 AO
Контактна інформація:

Повідомлення veresen » Чет, 22 серпня 2013, 21:02

^_^

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Чет, 22 серпня 2013, 21:13

А що політику на форумі вже дозволили :surprised
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

степан к
Ім'я:СТЕПАН
Номер:ВС1114ВА

Повідомлення степан к » Чет, 22 серпня 2013, 22:07

Bohdan писав: Thug написав: І найбільше - за прапорами Народного Руху України От цього я і боявся
боятися не потрібно,потрібно було приїхати зі своїм.
borodatos писав: tery, Нормальні люди в цей час працюють.Я відразу казав робити ту двіжуху на вихідні.А особливо на 24 число,так ні,вони зі ЗМІ домовились на такий час.Думати не за ЗМІ треба, а за людей,які можуть підтягнутись.Хоча би створили голосування,хто коли може.А так,чистої води покатушки
було б бажання ,а можливість знайдеться.ви б знайшли причину і в вихідний день.
pikach00 писав: Кому потрібна ця двіжуха? Хіба тим хто часто авто міняє
рано чи пізно усі міняють машини.хотівб почути твою думку при покупці наступного авто.
Thug писав: Кому потрібна ця двіжуха?Народному Руху України. Можливість занедорого засвітитися
якщо б не партія та ще кілька не байдужих громадян які б це все не організували не дали б плакатів взагалі б нічого не відбулося.
CAT писав: Кароче я так і думав. Машин було не так вже і багато, бо всім побарабану.. Здивувало те що прапори народного руху україни всім роздали - чесно кажучи коли приїхав і побачив це то хотів вже вертатись назад, але всетаки вирішив проїхатись зі всіми в колоні. Але прапора собі не брав бо то брєд якийсь світити певну політичну силу на акції яка до неї немає ніякого відношення...А через таких які говорять "а сенсу" і "кому потрібна ця двіжуха" в нас скоро буде набагато більше законів які будуть обдирати простих громадян. І утилізаційний збір всім буде здаватись ще квіточками. pikach00, як ти будеш міняти машину на нову, дорожчу, то я з тобою в автосалон Чері поїду, разом будем плакати.
прапори роздавали ті які були ,потрібно було приїхати зі своїм.а рештою я згоден.
Thug писав: Ну я говорю "а сенсу". І з цього нуль користі. Ти проїхав під прапорами Руху. З цього користі "простим громадянам" теж нуль.То нафіга стільки пафосу? Ніби ви там пів ОДА на вила наштрикнули і многа наших полягло
через таких як ти і українці страдають.
T5-R писав: якщо сидіти на місці і пердіти у офісне крісло то результату ніколи не буде....все починається з малого .імхо.
:thumbup
CAT писав: Thug, ну то не пиши тут нічого і не говори взагалі. Так надоїло шо в цій країні що не зробиш то зразу критика... піди от сам візьми і зміни щось на краще, а потім розказуй чи є сенс чи нема.
hrdrive писав: не зміг підїхати бо терміново погнав в винники по сімейних обставинах, два рази зустрів колону, раз на городоцькій біля метро і раз на мечнікова. якось воно дійсно то смішно виглядало з прапорами народного руху. і дуже рідко їхали, не зрозуміло шо то колона. треба було мабуть помаленько машина за машиною а не гнати на випередки. а так то молодці шо не сидите і не показуєте дулю в кишені а шось тай робите. хоча наразі я не уявляю який це може викликати результат...треба щось радикальніше. хоча все починається з малого..
прапори які були такі і роздали.ніхто не нічого не скаже що вони не українські.
Thug писав: CAT, ти ще почни ображатися Я тебе не критикую. І, можна сказати, поважаю твою небайдужість. Ще б ці всі зусилля у продуктивне русло А тут наперед було відомо, що ніц з того не буде. Бо для того, щоб щось змінити, замало просто їздити з прапорцем колоною
ображайтесь самі на себе.філософія щоб себе захистити.
Thug писав: T5-R, не маю, звісно. Мав би - запропонував.Але те, що немає розумної думки, не означає, що треба робити щось завєдомо неефективнеХоча мені все одно не зрозуміло, чому колона доїхала до ОДА і після цього всі ро'їхалися по хатах
неефективне тому що ти дівчину за спідницю тримав.
CAT писав: Ображатись не почну, а от не звертати увагу на тебе почну, бо бачу що ти не та людина яка може щось конструктивне запропонувати, а може просто тільки критикувати. такі люди приєднуються до протестів вже тоді коли на вулиці всі виходять і коли вже точно ясно що протести принесуть серйозні зміни. а до того сидять дома і чекають поки можна буде іти на все готове.це так дивно блін, насправді у 90% автомобілістів і утилізаційний збір і акцизні збори які ввели в квітні рано чи пізно витягнуть з кишені одну дві штуки баксів мінімум і я впевнений що це нікому з них не подобається. то замість того щоб просто всім зібратись і показати свою позицію масовим автопробігом люди умудряються сидіти за компом і писати тут всяку безтолкову критику. якщо вже є час на то шоб на форумі в робочі години постити то і на автопробіг час би найшовся....
Myself писав: CAT, не пінься, Thug і рikach00 багато в чому праві - все відбувалось під партійними прапорами політсили, яка мало мала спільного з "дійством". Але це не значить, що нічого робити не треба . Треба.Тут я кагбе бачу два варіанти: тролити судами\позовами\скаргами\прокурорськими перевірками тощо ; це спосіб легший, менш дієвий, але легший і безпечний Другий варіант - киздити всіх направо-наліво, палити машини, бити вікна і топити міліціанєров Трошки складніше, більше часу на то треба покласти, ну і ймовірність попасти до цюпи вища Я особисто час від часу стосовно ДАІшників використовую перший варіант, причому з великим задоволенням До другого я ще не дійшов (а дійшов би - не писав би тут ) , але загальна тенденція суспільної динаміки десь в цю сторону рухається... А автопробіг - це що? Де його місце в цій системі координат? "Проїхатись проти" - звучить цікаво тільки в силу абсурдності формулювання ІМХО, банальна наклейка проти цього [цензура] закону про утилізацію на задньому склі принесе більше користі Без образ
:surprised
Thug писав: CAT, Абісняю популярно. Утилізаційний збір для мене не є проблемою, котра вартувала б витрачання мого часу. Так само, як для тебе не були проблемою зміни до податкового кодексу, скасування пільг і т.п. Ти не виходив тоді страйкувати з підприємцями, пенсіонерами чи чорнобильцями. Бо це тебе не стосувалося.Так само і я. Якби мова йшла про значення зниження ввізного мита - тоді мені було б цікаво. А так це все мишина возня. Мені не цікавоДалі. Ви не показали свою позицію. Ви поїздили, пофафакали і лише дуже уважні пересічні громадяни змогли побачити на поодиноких машинах дрібні написи про утилізаційний збір. Нафіга це пересічним??? Замість того, щоб фафакати і кружляти хоч годину біля ОДА, ви фафакали по околицях І, ще раз повторю, трохи менше пафосу. На разі ви ще нічого героїчного не зробили. Проблема справжня, бажання протестувати похвальне. Реалізація до дупи
так потрібно було приїхати і пофафакати.я неодноразово в темі питьав вашу думку.особистоя був на 50%акцій що були за останніх 10-ть років.твої слова це спроба себе пиправдати.
pikach00 писав: Кого про що попередили хоч?
читай звернення.та слухай інтервю.
Myself писав: CAT написав: можливо в організаторів є більш ефективний план в рухівців? CAT написав: особисто я не вірю що в цій країні можна щось змінити законними методами так а я про що? І до чого тут інтернет-форум та масовість підтримки?

Liuskywalker писав: CAT написав: такі люди приєднуються до протестів вже тоді коли на вулиці всі виходять і коли вже точно ясно що протести принесуть серйозні зміни. а до того сидять дома і чекають поки можна буде іти на все готове.Віриш , не збирався писати , але не витримав ! Прохання не сприймати особисто . А знаєш чому так ? Бо вже на вулиці всі виходили , в 2004му , і нєхіло так розчарувалися в подальшому . А який запал був .... Я ті два тижні на Майдані буду пам'ятати все життя , як і гордість за себе , за державу (як сусп. устрій) в кінці кінців . Так само все життя пам'ятатиму гірке розчарування , коли з того запалу вийшов пшик . Я зараз не бачу мирних варіантів зміни ситуації, тому вважаю , що пробіг - теж пшик . Тільки от відкрита конфронтація (революція , заворушення і т.п. ) ,на жаль малоімовірна в наших реаліях , і знову ж таки через пшик "Майдану" . Матросовими бути ніхто не хоче , ібо "один у полі не воїн" , а норм. ініціативну і "боєздатну" групу створити не дадуть . І шо дєлать ? Ти знаєш відповідь на це питання (без пафосу , з реальним сценарієм хеппі енду ) ? В мене наразі відповідь одна тільки - " валити нахрін звідси" Хоча ця відповідь породжує цілу лавину дод. питань
я та мої друзі не тільки рухівці організовали сьогоднішній протест.збереш ти і я обовязково приїду.
Myself писав: Заступник голови Львівської міської організації Народного руху також додав, що на автопробігу не булопредставників жодної політичної сили, а лише громадські активісти та учасники «Фольксваген-клубу».
керівництво лтк відмовили в представнику.
Myself писав: Liuskywalker написав: відкрита конфронтація на жаль малоімовірна в наших реаліях Чого? В мене рівно протилежна думка
напевно ти такий є.
veresen, велике тобі дякую.єдина людина з клубу що знайшла час не згордувала і приїхав на попередній зїзд та протест.та посприяв в організації.
cat-yellow писав: Thug написав: Невже ви не розумієте, що ці прапори дискредитували всю акцію я там не був, але наявність прапорів і коментар від руху про неприсутність політичних сил - викликають в мене велике "фубля", щодо даного міроприємства
лежачи на дивані ще не таке в голову прийде.
shpila писав: А я не під'їхав бо чесно кажучи забув...
:facepalm але чесно.
Бодя писав: Нехочу ні перед ким виправдовуватися, але блін послали у відрядження в червоноград і шо ти їм зробиш, а потрібну конфігурацію 1С знаю тільки я, так що дуже шкода, наступне дійство постараюсь непропустити!!!!
буде скоро.
IceQueen писав: Це звичайно все кльово типу: а для чого? а суть? і шо ви добилися? ага, партія! А мене то не хвилює і т.д... Але сидіти вдома і писати це все то звичайно результату ніякого. Нехай сьогодні вас це питання не турбує, але завтра чи через рік частина таких людей згадає цю ситуацію. Можна довго говорити, що в нашій державі нічого не доб"єшся, згодна на всі 100- вигріваючи м"які місця і обсираючи дану акцію нічого не зміниться!Так, не все було продумано, не чітко проведено, але це хоч щось, хоч якийсь початок. І нехай наразі результатів нема, але на небайдужих вже звернули увагу!
bossjara писав: А що політику на форумі вже дозволили
до чого тут політика. :facepalm
Лучше быть хорошим человеком, "ругающимся матом", чем тихой, воспитанной тварью.

ugine31
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Чет, 22 серпня 2013, 22:23

степан к писав: veresen, велике тобі дякую.єдина людина з клубу що знайшла час не згордувала і приїхав на попередній зїзд та протест.та посприяв в організації.
так написав, ніби ніхто більше не приїхав. аж неприємно якось.

IceQueen
Ім'я:Оксана
Номер:6926
Контактна інформація:

Повідомлення IceQueen » Чет, 22 серпня 2013, 22:25

ugine31 писав: так написав, ніби ніхто більше не приїхав
малося на увазі попередній з"їзд, а не сьогоднішній.
Бывает, посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать. Судя по виду, он уже везде был...

степан к

Повідомлення степан к » Чет, 22 серпня 2013, 22:29

ugine31 писав: так написав, ніби ніхто більше не приїхав. аж неприємно якось.
дякую за участь в протесті усім хто приймав участь. :thumbup
Лучше быть хорошим человеком, "ругающимся матом", чем тихой, воспитанной тварью.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Чет, 22 серпня 2013, 22:58

степан к, я не лежу на дивані
А вкалую, причому нехіло
Але не люблю, коли чужими руками жар гребуть
Тому присутність там прапорів політичної сили, представники якої згодом стверджували про аполітичність заходу, наштовхують на думку про те, що це спланований піар "за чийсь рахунок"

степан к

Повідомлення степан к » Чет, 22 серпня 2013, 23:03

cat-yellow писав: степан к, я не лежу на диваніА вкалую, причому нехілоАле не люблю, коли чужими руками жар гребутьТому присутність там прапорів політичної сили, представники якої згодом стверджували про аполітичність заходу, наштовхують на думку про те, що це спланований піар "за чийсь рахунок"
працюю напевно не менше,але важливим для мене був не чийсь піар,а те щоб акція була проведена.і вона відбулася.

NIK
Тюнінг клуб
Дякував (ла): 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення NIK » П'ят, 23 серпня 2013, 07:59

ЛИЧНЫЕ ОБСУЖДЕНИЯ В ПРИВАТ !!!
Дальше карточки !!!!!!!

степан к

Повідомлення степан к » П'ят, 23 серпня 2013, 08:01

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » П'ят, 23 серпня 2013, 08:24

Хлопці можете заспокоєтись, 99%, що нічого не відмінять. ;) Бо деякі люди вклали дуже великі кошти, щоб пропхати цей закон...

Brudas
Ім'я:Ігор
Подякували: 1 раз

Повідомлення Brudas » П'ят, 23 серпня 2013, 09:05

Я був, але без прапора.
Про коменти кричащих, яких не було бо їм це не цікаво, промовчу.
Небуло, не цікаво - не "наламуйте" тим кому "цікаво".
Наприклад якщо я не був на мітингу підприємців, бо я не підприємець (і мені це не цікаво), то це не означає, що мене це не зачіпить при наступному підвищенні цін на все. А ви тільки кричите як тупо ви це провели і щей даром.

степан к

Повідомлення степан к » П'ят, 23 серпня 2013, 09:08

степан к

Повідомлення степан к » П'ят, 23 серпня 2013, 09:11

telko писав:Хлопці можете заспокоєтись, 99%, що нічого не відмінять. ;) Бо деякі люди вклали дуже великі кошти, щоб пропхати цей закон...
на таку думку та менталітет і розраховує наш уряд. :angry :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей