Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Новые машины.
MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення MAGYLA » Суб, 04 березня 2006, 04:51

Галичина Авто:

хотів ставити у них сігналку і мафон, вроде все Ок домовився з кадром на день і час. Коли приїхав його не було,а про мою машину перший раз чують!(видно поняття запису в них чисто символічне). На наступний день звонить той тіп з яким домовлявся і питає чи брати мафон і в надцятий раз питає який!!!(хоча посуті він мав бути в них ще вчора). Намагався культурно йому пояснити куда йти і що думаю про "сервіс". В результаті все ставили на "Анні"
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

GORGAN
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення GORGAN » Пон, 20 березня 2006, 17:35

Катався сьогодні на новенькій МАЗДА 3 , 1,6 тіп- торонік( чияк воно там в них називається) - враження - бєєєєєєєє.
Але не буду наговорювати, бо проїхав тільки 10 км. Рульве легке, не інформативне з великою "нульвою зоною" - то напевно на велику швидкість на трасу. Розгін - рівномірний без драйву, враження , що ЛАЧА швидша, на автоматі не їхав, користувався ручним перемиканням - трохи підгальмовує (думає)при переключеннях вниз, але то вже краще ніж просто автомат. Сідушки зручніші набато ніж в Лачі. Але перше загальне враження - ніби вона важить дві тони , тому так важко керується. :? Якщо покатаюсь трохи більше по поворотикам -може поміняю враження. Але за такі гроші (23к) - француз.
Купляйте краще французів, любителі драйву. ;)

Yelik
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Пон, 20 березня 2006, 19:07

Offtopic
GORGAN писав:Але за такі гроші (23к) - француз.
Купляйте краще французів, любителі драйву.

A1 писав:для драйву люди Хонди купляють

Ніфіга подібного, за такі гроші вже peugeot 206 RC(2л, 180кс, 7.4с/100км) краще брати, драйв ГАРАНТОВАНО ;)

Hapk0Tuk
Контактна інформація:

Повідомлення Hapk0Tuk » Пон, 20 березня 2006, 19:28

Ніко-захід
вроде все бистро слажено, сам сервіс вроде нічого але якшо стояти над ними і тикати ото треба зробити, а ше оте...
Діамант
Все бистро, 15 % знижки але шось портиться останнім часом(може мені так здається, але до постійних кліентів відношення хорошое, можно даже сказать суперское ;) ...

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Вів, 11 квітня 2006, 14:08

Відділ гарантії на "Галичині" - там є такий вуйко вусатий, якому я хотів начистити писок, зане хороше ставлення до мене. Якщо хтось йому захоче теж дати в рило - дайте за одно ще за мене, або позвоніть, я підїду , поможу.
Накрився в мене на Лачі гідронасос гідропідсилювача керма. (догадайтесь з трьох раз чому). Сказали що то наслідки удару. (наїхав на великого дохлого пса, тріснув трохи бампер і погнувся трохи радіатор з лівої сторони). При чому в мене сліди удару з низу зліва, гідропідсилювач десь справа, щей досить високо, щей захист двигуна присутній. :smile: Добре , що то не я відганяв на гарантію, а завгосп, який мені по телефону називав проблему, а я десь тоді був під Києвом
матюкав по телефону того гарантійного вуйка. Обматюкав, поміняли гідропідсилювач по гарантії.
Ще, на чотирьох з 6ти машин, які є в нас в компанії почала глючити електрика. В тих трьох чомусь постійно горяять лампочки в фарах, а в мене час від часу загораються різні значки на табло , як ялинкові гірлянди. День промучали машину на гарантії, сказали, що не можуть дати собі ради, щоб приїхали пізніше - вони проконсультуються в Києві і може зроблять. :smile:

T@R@S
Контактна інформація:

Повідомлення T@R@S » Вів, 11 квітня 2006, 14:21

RS
класне авто. хоча найпростіша версія, доречі мегани і 3-літри мають моторчики:) якщо не омилютсья і відповідно ціна в два рази більша.

сервіс рено, немає нарікань, багато хлопців собі там покупували машини, може і я куплю щось найдешевше, всі ще не мали проблем у них.

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Вів, 11 квітня 2006, 14:22

А ще на третій мазді погана шумоїзоляція, тарабанять камінчики в салоні, як по голому залізі.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 13 гостей