Також офтоп.Можна просто рекомендації на форумі викласти," чого не бажано робити."Yelik писав:Offtopic: Треба буде при прийомі в клуб встановити правила(по мінімуму) Чого не має бути на авто того кого приймають!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Рагульський тюнінг. Продовження.
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Для таврии сойдет... и что такого плохого ты увидел в етом авто??? Неужели ты думаешь что кто то будет тюнить таврию обвесами по 2 к. денег и деталями стоимость которых больше самой стоимости авто
, Каждой машине свое...
Как по мне то ета таврюха(славута) выглядит вполне терпимо и намного лучше стоковой....
И вобще тюнинг делается для себя, с последствием своих вкусов,финансовых возможностей,и целизобразности....
Мне например было [цензура] ,на все мнение о моем Авто потому что оно мое
и оно мне нравится.... и делал я его для себя а не для кого-то...
Додано через 3 хвилини 5 секунд:
Ой что то я немного увлекся... Вобщето я хотел сказать что ето авто у меня не вызывает отвращения и смотрится (ну если судить по фотке) в полне нормально... как для Славуты или таврии

Как по мне то ета таврюха(славута) выглядит вполне терпимо и намного лучше стоковой....
И вобще тюнинг делается для себя, с последствием своих вкусов,финансовых возможностей,и целизобразности....
Мне например было [цензура] ,на все мнение о моем Авто потому что оно мое
Додано через 3 хвилини 5 секунд:
Ой что то я немного увлекся... Вобщето я хотел сказать что ето авто у меня не вызывает отвращения и смотрится (ну если судить по фотке) в полне нормально... как для Славуты или таврии
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
А чьо нормальна брика, і воділа там вроді би не рагуль, як олесь на кубіку перевернувся то він перший трос дав , яким ми дружно порвали.. Він просто ще дитина, і в нього нема багато лаве, приємно що в нього в таврії все зроблено до кінця, він не їздить без бампера чи без порогів а все доробив і катається, а питання смаку.. ну тут як казав мій дідо: кожен дроче як собі хоче.. Тому вважаю що Пацана ти зря обідив..Yelik писав:Сьогодні в мою "камеру" попався такий от екземпляр(я б його назвав "Кривчиці на колесах" ):
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей