Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
підрозділи Державтоінспекції МВС України розпочинають
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Машина на гендорученні, зупинили і сказали шо тре ше якесь тимчасове посвідчення вроді, бо рівносильно шо без документів, норма діє з 2002, але я вперше чую, шо то за бумажка і [цензура] воно надо?
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: підрозділи Державтоінспекції МВС України розпочинають
С%ка піда::?си ті даїшніки, пси, і беркута з ними. Забули су:?а хто країною править чи шо? Головна п:3да с?:ка до влади добралася і рішила за один день порядок замутити? казнити їх всіх [цензура], уродів!! Нема шо робити? Пенсіонерам гроші роздали рішили порядок на світлофорах замутити? Та пішли ви на *:?!!!! Гандо?%и! Страшно на вулицю без документів виходити, бо прийдеться в райвіділку ночувати, про порушення ПДР взагалі мовчу! На палю с:к!
Drifthooift
- S_V_B
- Номер:0990
Must Drive,
правильно нєхрин ПДР порушувати, файно роблять що взялися за порядок на дорогах :)
правильно нєхрин ПДР порушувати, файно роблять що взялися за порядок на дорогах :)
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
S_V_B,
Ти знаєш просто від того загальна ситуація на проців 10 зміниться. Фікус ( чувак, соррі за ПР
) як ганяв так ганяти і буде, дядьки з ксівами як їздили так і будуть їздити, пацани як пєдалили так і будуть пєдалити, а ті хто свято дотримувалися ПДР їх і будуть дотримуватися. Правда останні коли нарушатимуть ( ну з ким не буває?) будуть лишатися без прав. Такшо, соррі але мені така демократія на:?й не треба!
Ти знаєш просто від того загальна ситуація на проців 10 зміниться. Фікус ( чувак, соррі за ПР

Drifthooift
- Breaker
ну там тіпа нам було залане світло, перехрестя буквою "Т" + обганяли якийсь газон, який ледь повз....vovka писав:ну а ти як думаєш ? ясно що грубе.
напевно вся біда була із-за прямотока і глушака, бо він на обгоні як не "заричав"

- S_V_B
- Номер:0990
Must Drive,
я з тобою не погоджусь якщо ситуація буде така сама як і сьогодні то люди почнуть більше дотримуватись ПДР, і все ж таки ПДР не просто так придумані як кажуть в народі "вони кровю писані"
я з тобою не погоджусь якщо ситуація буде така сама як і сьогодні то люди почнуть більше дотримуватись ПДР, і все ж таки ПДР не просто так придумані як кажуть в народі "вони кровю писані"
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Must Drive, А от чого Ти незадоволений? Скільки наїжаєш кожен день? Я наприклад біля 100 км. кожень день зовсім по різних маршрутах. Так от - Мене заграли всякі модні гонщеги. Сам стараюсь їздити спокійно. Тіко от спішу часто, відповідно трохи порушую. А всяких оленів лікувати вже навіть нехочеться. Я тільки за то, що б їх трошки налякали і порядку стало хоть на 10 % більше.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
В нас як завжди з одної крайності в іншу..
Доречі на основі чого відбирають права ? Наскільки я в курсі парламент ще цей закон не прийняв.
Доречі на основі чого відбирають права ? Наскільки я в курсі парламент ще цей закон не прийняв.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
блін почитав я проект закону
http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/web ... 3511=31303
Вже і за ремні почнуть домахуватися так як там штраф вже більше 50 грн..
От ніколи не розумів чого за ремені штрафувати.. Це ж не стосується інших учасників дорожнього руху, якщо ти не пристібнутий значить це твої проблеми якщо ти вилетиш через лобове в разі дтп..
Ще й паркування приліпили:
http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/web ... 3511=31303
Вже і за ремні почнуть домахуватися так як там штраф вже більше 50 грн..
От ніколи не розумів чого за ремені штрафувати.. Це ж не стосується інших учасників дорожнього руху, якщо ти не пристібнутий значить це твої проблеми якщо ти вилетиш через лобове в разі дтп..
Ще й паркування приліпили:
а так само відмова від оплати за паркування, –
тягне за собою накладення штрафу від восьми до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та нарахування десяти штрафних балів.

Востаннє редагувалось Суб, 12 січня 2008, 00:49 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
- Formula1
- Контактна інформація:
А статистика їхняvovka писав:якщо ти не пристібнутий значить це твої проблеми якщо ти вилетиш через лобове в разі дтп..

- студент
- Ім'я:Мішаня
- Контактна інформація:
Я Вам так скажу їздив я літом в Ростов! І мене зупиняли ГИБДД (гони инспектору бабки двигай дальше) 3 рази, то в них штрафи просто кошмар! Воділи говорили, що за "суцільну" 20-50 у.о. такса! Я сам був жертвою зупинили мене бо була їм машина дуже цікава сів собі він у салон і давай клацати на всі кнопавки і одна все таки спрацювала, то була сирена, яка встановлюється на катера, баржи і пороми! І тута почалося! Відкрив він мені адмін кодекс і показав вид і міру покарання за таке порушення "встановлення і використання спец звук. сигнл. дозволяється тількі ментам і фсб", а штраф вже не памятаю скільки то в рублях, за те памятаю, що максимальна міра покарання то позбавлення прав до 6 років!!! Тут мені почало мову віднімати! Розійшлись на 100 у.о.! А ше ті хлопаки робити мені шмон, як пізніше дізнався за те, в мене Державні пропорці України на вітровому склі! (кляті москалі) та була на радіаторній решітці наклеєйка "GT-R" капот піднімався відразу коли зупиняли (три рази за одну добу) певно шукали там паучків, ракушків і т. д.! Одне мені запямяталось, як вже виїжав з росії на митниці підійшов воділо російський який бачив як мене шмали і спитав "ну как тебе российское гаи - шакали? Вот у вас на Украине нормальное гаи 20-50 грн. дал і поехал!!!"
Так, що любі дрзжі у нас до цього часу, ще були самі найгуманніші ДАІшники і штрафи! На мою думки штрафи треба піднімати! Тільки напрягати всіх порушників і бюджетних і гламурних тачил в тому числі і пішоходів, які як олені скачуть під колеса які, як казав Юва Вуценко "бєспрєделять"! То тоді буде більш менш якась демократія! А саме головне то треба в першу чергу виховати "маршрутчиків"!!!
Так, що любі дрзжі у нас до цього часу, ще були самі найгуманніші ДАІшники і штрафи! На мою думки штрафи треба піднімати! Тільки напрягати всіх порушників і бюджетних і гламурних тачил в тому числі і пішоходів, які як олені скачуть під колеса які, як казав Юва Вуценко "бєспрєделять"! То тоді буде більш менш якась демократія! А саме головне то треба в першу чергу виховати "маршрутчиків"!!!
- Buts
Привіт всім.
Було б добре, щоб ДАІ бралося за всіх учасників дор. руху, особливо пішоходів і велосипедистів.
Плюс звялися за знаки, розмітки, світлофори.
(На Антоновича-Кульпарківська в бік Антоновича світлофор постійно працює без жовтого, червоне, потім зелене. На Виговського-Любінська, зелене для пішохода, якщо переходити Виговського до Шекспіра, таке коротке, що встигаєш перейти 2/3 проїжджої частини, і перила поставили, половину шириши переходу)
Велосипедистів треба грати за світло в темну пору, за їзду по правилам, тротуари і за пияцтво.
Було б добре, щоб ДАІ бралося за всіх учасників дор. руху, особливо пішоходів і велосипедистів.
Плюс звялися за знаки, розмітки, світлофори.
(На Антоновича-Кульпарківська в бік Антоновича світлофор постійно працює без жовтого, червоне, потім зелене. На Виговського-Любінська, зелене для пішохода, якщо переходити Виговського до Шекспіра, таке коротке, що встигаєш перейти 2/3 проїжджої частини, і перила поставили, половину шириши переходу)
Велосипедистів треба грати за світло в темну пору, за їзду по правилам, тротуари і за пияцтво.
дороги надо фиксать и расширять бо по нашим без нарушения иной раз фиг проедеш. мусара пусть штрафы поднимают - главное что б вырученные деньги шли на ремонты дорог и тому подобное. Но мне кажется теперь в Киеве Бугатти Вейронов больше станет.. а дороги останутся прежними 

- Just be
Їздив цілий день сьогодні, ні одного даїшніка не бачив. За то шо беруться вимагати дотримання правил - плюс, основне щоб не нагліли. Бо в нас народ обезбашений на всю голову, і всі думають шо правила не для них написані. Почитав шо в києві за сьогодні дуже багатьох лишили прав на пів року. Деколи смішно читати нюні всяких гонщеків, шо даїнішки пі..ри, забрали 20-50-100 грн., і т.д., нарушив - підписав протокол і поїхав далі, а то всі самі дають взятки і потім плачуть, що менти гроші вимагають. Особисто я б за їзду без прав(яких нема в природі), обгони через двойну сплошну, і ше купу порушень які ведуть до створення аварійних ситуацій розстрілював би на місці. Може трохи грубо, але дістало, бо коли їдеш через перехресток якийсь то боїшся щоб в тебе якесь нещасне не влетіло, бо воно вирішило що червоний не для нього, або він не "лох" стояти як всі в своїй полосі і повалив через двойну сплошну.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Отут я з тобою не згіднийJust be писав: Особисто я б за їзду без прав(яких нема в природі)....розстрілював би на місці
Яка різниця чи той не "лох" з правами чи без? Чи багато людей в яких права є їзьдять нормально? В мене є необхідність їздити, тому і їжджу, але тфу тфу все ок. З дня на день будуть права, і ізза них я краще їздити не стану.Just be писав: коли їдеш через перехресток якийсь то боїшся щоб в тебе якесь нещасне не влетіло, бо воно вирішило що червоний не для нього, або він не "лох" стояти як всі в своїй полосі і повалив через двойну сплошну.
- Just be
Я десь писав що є різниця в тому випадку ? Я написав перелік порушень, а не то шо їх створюють люди без прав.LEgEnDA писав:Яка різниця чи той не "лох" з правами чи без? Чи багато людей в яких права є їзьдять нормально? В мене є необхідність їздити, тому і їжджу, але тфу тфу все ок. З дня на день будуть права, і ізза них я краще їздити не стану.
Ти права купиш чи здаш ?
-
- Ім'я:roman
ja napruklad vvagajy wo golovna bida grybux porywen takux jak obgin na sycilnux,...i tak dali-ce pogani dorogu jaki hasy nevidpovidajyt,poprobyj za zilom 40km-po trasi jid,abo za gazonom...i vsakumu inwum avarijnum wrotom
-
- Ім'я:roman
a vzagali moja dryga krajina-ce anglija tak meni smiwno bahutu nawux mentiv z palohkamu jaki stojat i kognomy v salon zagladajyt naglumu ohuma,hogo nemaje tyt vGB.i we tyt teg narywajyt,ale perevagno griwat wvudkostamu,perevuwyjyt ix-ce todi kolu znaku tyt normalni i ix we mogna dotrumyvatus,a vnas moge bytu znak 40km prosto na trasi.i we nawa vlada prosto globu jaki zamist togo wob pokrashyvatu infrastryktyry prosto typo vubuvajyt $ z narody.
Цікаво за Майбах,Ферарі,Бентлі і т.д щось даютьWinner писав:"Затримав порушника на джипі – отримуєш 50 грн., на "Лексусі" – 80 грн. За "Жигулі" премії не передбачено", - зазначив міністр.

А УАЗ,Нива-це джип

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей