Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Новый А-95 от ОККО - pulls 95
- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
незнаю як кому но ОККО льє саму натуральну осліну мочу 

BMW - це мій стиль життя......... http://bmwcars.pp.ua/
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Re: Новый А-95 от ОККО - pulls 95
Блін тато залив 30л 95-го на окко. Машина не їде. Ланос не є чутливий до бензину, тобто пальці ніколи не стукали, не дьоргало її, але блін газ в пол а вона хоть би шо...
- Kardan
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
...і WOG теж...ko3a4ok писав:незнаю як кому но ОККО льє саму натуральну осліну мочу
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
Вчера залил 10л того "пульса".
Да, машина чуть живее, но после долгой езды обороты на холостом чуть гуляют. У меня такое уже было после WOG'овского 95-го, только там был вообще "песец", ниже 1250rpm не падали.
На Сихове возле "Арсена" на ТНК видел A-95 Premium, похоже - тенденция.
А до этого лил и 92й и 95й на Укрнафте (такие желто-синие заправки со смешными ценами) и все было ОК. Так что не вижу смысла переплачивать.
Да, машина чуть живее, но после долгой езды обороты на холостом чуть гуляют. У меня такое уже было после WOG'овского 95-го, только там был вообще "песец", ниже 1250rpm не падали.

На Сихове возле "Арсена" на ТНК видел A-95 Premium, похоже - тенденция.
А до этого лил и 92й и 95й на Укрнафте (такие желто-синие заправки со смешными ценами) и все было ОК. Так что не вижу смысла переплачивать.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Доречі, зараз там заправляю 95Євро прикольний бензин, проблем ще не було. Крім того думаю то що погодились відшкодувати витрати і вибачились, свідчить що про клієнта дбають, а НП бувають у всіх.A1 писав:Коротко - я безпосередній учасник тих подій, була мазда 6 2004 року мого брата і був фольц пасат тільки зі салону, ще номерів не було. мазда 6 здохла на В.Великого, пасат вроді біля південного десь. Брат перший - хто купи у них 98. Потім вроді був пасат і ще 2-3 машини. Після цього продажу 98 бєнзи зупинили. Заправка всі витрати на ремонт компенсувала, а витрати були не малі, і вибачилась. Після цього ми з братом туда не їздимо. Тай проїзждаючи повз ту заправку я бачу, що 98 вони вже не торгують останнім часом.
Відкрию вам секрет, пульс це не що інше як звичайний 95-й укр. виробництва в який додають одну присадку. Виїжає бензовоз в нього вливають відро присадки і маєм пульсvirtual писав:Вчера залил 10л того "пульса".

volleyball.lviv.ua/blog/
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
- я боюсь, що це все навмисно зроблено, простий 95й знімуть з продажі і ціна тупо піднімиться на звичайний 95й до 95 пульс.
C#@O$, не думаю, що знімуть звичайний, наприклад в Польщі та й в інших країнах аналогічно продають, звичайний бензин і супер-пупер на декілька десятків копійок дорожче
- mytiania
- Контактна інформація:
взагаліто 95 купляють в поляків на нафтобазах майже всі заправки Львівщини...трохи розбавляють щоб добре заробити...а це шо почали писати 95плюс,євро і т.д. то чос, то цей самий закуплений 95 правда менш розбавленийYelik писав:Відкрию вам секрет, пульс це не що інше як звичайний 95-й укр. виробництва в який додають одну присадку.
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Ага, а потім везуть назад в Польщу і продають їмmytiania писав:взагаліто 95 купляють в поляків на нафтобазах майже всі заправки Львівщини...трохи розбавляють щоб добре заробити...а це шо почали писати 95плюс,євро і т.д. то чос, то цей самий закуплений 95 правда менш розбавлений

- OKKO
+1Yelik писав:рім того думаю то що погодились відшкодувати витрати і вибачились, свідчить що про клієнта дбають, а НП бувають у всі
- OKKO
неправдаmytiania писав:то цей самий закуплений 95 правда менш розбавлений
- OKKO
то зовсім не той 95.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Це не була заправка ОККОOKKO писав:+1Yelik писав:рім того думаю то що погодились відшкодувати витрати і вибачились, свідчить що про клієнта дбають, а НП бувають у всі

volleyball.lviv.ua/blog/
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Та шо ви до ОККО причепились,нормальні заправки,тільки там і заправляюсь і ніколи ніяких проблем не було!
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
м-дя !!! УкрНафта рулила коли торгувала італійським преміум 95 !!! А зараз лиють дрогобицький
але нічого машина їде но вже не так як на тому що був !!! Вот тепер і в мене проблема де ж заправлятись ???
А на рахунок окко скажу вам так їх торгова марка помоєму продається і люба заправка може стати окко якщо захоче !!! Ну невпевнений у достовірності цієї інфи але вроді так і є !!!
Візьмем для прикладу заправку біля левандівського мосту по дорозі на протезний !!! Там бензину привозять зовсім не окківську ! я мав необережність там колись заправитись ! Післятого краще проштовхаю машину через міст і заправлюсь там ніж доїдду до тої окки !!!

А на рахунок окко скажу вам так їх торгова марка помоєму продається і люба заправка може стати окко якщо захоче !!! Ну невпевнений у достовірності цієї інфи але вроді так і є !!!
Візьмем для прикладу заправку біля левандівського мосту по дорозі на протезний !!! Там бензину привозять зовсім не окківську ! я мав необережність там колись заправитись ! Післятого краще проштовхаю машину через міст і заправлюсь там ніж доїдду до тої окки !!!
- OKKO
Херня це все.z@k писав:А на рахунок окко скажу вам так їх торгова марка помоєму продається і люба заправка може стати окко якщо захоче !!! Ну невпевнений у достовірності цієї інфи але вроді так і є !!!
- OKKO
Да звыдки ви це все берете?z@k писав:Візьмем для прикладу заправку біля левандівського мосту по дорозі на протезний !!! Там бензину привозять зовсім не окківську

- Buts
все Херня.
Я чув, що одного часу черга воговських бензовозів наливалась на н/базі ОККО.
І де тоді прикольно на ВОГ чи на ОККО ?
Поганий бензин, так само як і класний буває всюди.
Як купили класний, за бугром то супер, як залили українське гамно то ... відповідно.
Бувають випадки, що ініот на заправці зливний шланг 76 підключить в 95 і зливає 20 хв. 76 не відпускає, а з 95 лиється суміш. По зливу заміряли і продуплилися.
1) не заливайте ніколи паливо, коли зливається бензовоз, каламутить все.
2) оператори завжди по сертифікату знають виробника, повинні би знати.
А за торгову марку то це нормально.
Адідас також у львові не адідас продає, а пп під торговою маркою. З дотрисманням всіх вимог.
Я чув, що одного часу черга воговських бензовозів наливалась на н/базі ОККО.
І де тоді прикольно на ВОГ чи на ОККО ?
Поганий бензин, так само як і класний буває всюди.
Як купили класний, за бугром то супер, як залили українське гамно то ... відповідно.
Бувають випадки, що ініот на заправці зливний шланг 76 підключить в 95 і зливає 20 хв. 76 не відпускає, а з 95 лиється суміш. По зливу заміряли і продуплилися.
1) не заливайте ніколи паливо, коли зливається бензовоз, каламутить все.
2) оператори завжди по сертифікату знають виробника, повинні би знати.
А за торгову марку то це нормально.
Адідас також у львові не адідас продає, а пп під торговою маркою. З дотрисманням всіх вимог.
- OKKO
Buts, Ребята, ну чё за бред? Никогда не рекламировал тут тех, кто мне даёт заработать на кусок хлеба, но и левого слова в их сторону не попущю. Пару слов скажу не для рекламы, а констатируя реальные факты.
Во-первых, последние 5 лет(до этого времени не знаю) ни один бензовоз WOG никогда не заливался на нефтебазах ОККО. Это раз.
Buts, поверь мне, что раздупляются они совсем не по замерам. Это три.
Во-первых, последние 5 лет(до этого времени не знаю) ни один бензовоз WOG никогда не заливался на нефтебазах ОККО. Это раз.
Никогда в жизни на АЗС ОККО при сливе одного нефтепродукта в другой, ни один литр этого нефтепродукта не был продан клиенту. 100%. В случае смешивания нефтепродуктов (а такое происходит, слава Богу не часто) - данная смесь полностью выкачивается из резервуара АЗС и отправляется на завод на переработку. Это дваButs писав:Бувають випадки, що ініот на заправці зливний шланг 76 підключить в 95 і зливає 20 хв. 76 не відпускає, а з 95 лиється суміш. По зливу заміряли і продуплилися.
Buts, поверь мне, что раздупляются они совсем не по замерам. Это три.
Когда сливается бензовоз определённым нефтепродуктом, продажа этого вида нефтепродукта приостановлена. Это четыре.Buts писав:не заливайте ніколи паливо, коли зливається бензовоз, каламутить все.
С Адидасом не знаю, но ОККО никогда не производила своего бензина.Buts писав:А за торгову марку то це нормально.
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
нафга то такі назви Пульс.....чго ніхто не використовує 95 ЛОХ, прикольно б було 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей