а при 0,5 треба той куллер? при 0,5 нагрів повітря буде прямопропорційний, при температурі повітря скажімо в 30, на виході з нього буде 45. ну це умовно канєшно. турба більше гріє ніж компресор.
Хондоводи настільки сурові....
AnGeL, залежить від оборотів компрессора. На великих оборотах буде великий нагрів. Ну менше з тим. Якшо рішення вже прийнято то слідкуєм. Просто є досвід копрессора на м42 і турби на м42. Різниця дуже велика по ефективності
andriy320e30, ну нагрів відбувається в наслідок ізохорного процесу в першу чергу. а в турби в додачу ще йде суттєвий нагрів від вихлопу, через вал і т.д. тому турба буде завжди більше нагрівати. самі оберти як такого впливу на температуру не мають.
AnGeL, то теорія. По практиці в мене турба, але більше 40гр на впуску не було. А от в знайомого компрессор то і за 60 бувало легенько. І то з куллером невеликим. Велика турба не гріє повітря, і через вал нічо не пеоедається тому що велика швидкість потоку. А от в компрессора наоборот від швидкості винтів він сам нагрівається + підкапотне, і за рахунок великої площі гріє повітря.. Але найбільше гріється повітря від зжимання. Тобто в мене на 1 барі +10градусів.на 0.5 менше набагато і тд.
Тут впринципі шо то, шо то буде гріти. Особливо коли +30 на дворі. Тому водометанол ставлять. Та навіть воду саму і буде норм. На 0.5 бара то найкращий варіант
"Удачно" зняв сигналку. Корч не заводиться. При тому сигналка до двигуна не була підключена, суто як цз працювала. Ше зняв проводку дверей, на водійській був якийсь підозрілий датчик на замку, мож він. Треба тепер електрика
В мене був скурпульозний підхід в плані вибору жінки. Взагалі не розумію коли жінки не підтримують чоловіків, а ше гірше коли критикують. Короче моя жінка завжди підтримає мою найбожевільнішу ідею.
hitlos, зроби шось з звуком, я на максимумі в навушниках мусів прислуховуватись. або говори голосніше і виразніше, або подумав про мікрофон
ну і на рахунок опори, то треба було відразу сказати, щоб переробив креслення під наші ШЗ.