Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
АвтоВАЗ покидає ринок України!
- weber
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ура товариші 

- VIK17
- Ім'я:Віктор
Re: АвтоВАЗ покидає ринок України!
Радіють ті хто їздить на іно ...мали б ВАЗи то мовчали б..
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
ото видавVIK17 писав: Радіють ті хто їздить на іно ...мали б ВАЗи то мовчали б..

Мій стиль - не ваша мода.
- KLOyH
- Ім'я:Рома
VIK17, навпаки вазоводам радіти потрібно, тепер ваші авто дефіцит буде, а значить і попит збільшиться 

Кто понял жизнь работать бросил
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Доречі, знайомий із Запоріжжя розказував, що завод "Комунар" тимчасово припинив свою роботу... всіх відправили за свій рахунок на невизначений термін ! Да уж, криза 

- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
маю ВАЗ,їжджу на іномарціVIK17 писав: Радіють ті хто їздить на іно ...мали б ВАЗи то мовчали б..

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
А як це повязано ?VIK17 писав: Радіють ті хто їздить на іно ...мали б ВАЗи то мовчали б..
Ти маєш ВАЗ і який негативний наслідок має ця новина

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
наоборот позитивMorozov писав: Ти маєш ВАЗ і який негативний наслідок має ця новина

Work hard! Play hard!
- 4HOts
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 7 рази
В свою очередь в этом году контракт на поставку новых автомобилей на украинский рынок между АвтоВАЗом и УкрАвтоВАзом был подписан лишь 17 марта. По самым оптимистичным прогнозам, поставки новых автомобилей могут возобновиться лишь через месяц-два, а обновленные Lada Priora и Kalina доберутся лишь к концу года.federov писав:новина зявилася ще 10 квітня. Втрата ринку продаж на 9% неабияк вдарить по доходам ВАЗА і саме головніше, ці морально застарілі корита почнуть знакати з наших доріг!Волжский автозавод перестал поставлять свои машины на украинский автомобильный рынок.
Экспорт в страну прекратился в начале 2014 года, однако известно об этом стало только сейчас, сообщает "Известия".
На данный момент местные дилеры уже практически полностью распродали оставшиеся у них машины.
По словам источника в компании "УкрАвтоВАЗ", являющейся официальным дистрибьютором автомобилей марки Lada на Украине, проблемы с поставками связаны со значительным удорожанием машин.
Это вызвало падение спроса, из-за которого к концу 2013 года большое количество "Лад" оказалось нереализованным.
Кроме того, некоторые модели не отвечают вступившим в силу в стране европейскими стандартами безопасности.
Украинские дилеры также связывают задержку поставок с недавними кадровыми перестановками внутри "АвтоВАЗа".
В конце 2013 года совет директоров российского производителя освободил от должности президента Игоря Комарова, а на его место был назначен бывший глава "Группы ГАЗ" Бу Андерссон.
По мнению дилеров, главной задачей нового руководства Волжского автозавода было разобраться с российским рынком, поэтому ему было "не до Украины".
В 2013 году "АвтоВАЗ" реализовал на Украине 8305 автомобилей, что на 52 процента меньше, чем годом ранее. Доля рынка производителя в стране снизилась с восьми до четырех процентов.
В 2013 году Волжский автозавод экспортировал 78,6 тысячи машин. Основными внешними рынками стали: Казахстан (72%), Украина (9%), Азербайджан (6%), а также западноевропейские государства (4%).
Рано ще радіти

- VIK17
Я не тільки за себе говорю.Є багато людей які не спроможні на іно..а на початку посту почали обсуждати, що нарешті ВАЗ у нас прикрили і радіють цьому.Я не проти форумчан які мають іно...але і вазоводів не треба обіжатиMorozov писав: Ти маєш ВАЗ і який негативний наслідок має ця новина
- VIK17
Петро писав: маю ВАЗ,їжджу на іномарці

- Dexter
іномарку убіваєш в будні дні, а ваз тримаєш для душі?Петро писав: маю ВАЗ,їжджу на іномарці

Work hard! Play hard!
- Bohdan
Шось вупше не розумію, яким тут боком власники ВАЗівVIK17 писав: Є багато людей які не спроможні на іно..а на початку посту почали обсуждати, що нарешті ВАЗ у нас прикрили і радіють цьому.Я не проти форумчан які мають іно...але і вазоводів не треба обіжати

- Taras LL
- Ім'я:Taras LL
- Номер:ВС3077НЕ
- Дякував (ла): 17 рази
- Подякували: 15 рази
Bohdan, + 100%. Знаєте, є стереотип, що якщо ВАЗ, то він краще підходить для наших доріг... Не розумію таких аргументів...
Навіть якщо порівняти з китайськими авто, то в китайських принаймі є подушка безпеки. Хтось скаже, що вона відкривається через раз і т.д., але погодьтесь, що навіть 50/50 краще ніж взагалі її відсутність...
А взагалі я радий, що те гі...но нарешті не продаватимуть в Україні. Думаю цю нішу є чим заповнити
Навіть якщо порівняти з китайськими авто, то в китайських принаймі є подушка безпеки. Хтось скаже, що вона відкривається через раз і т.д., але погодьтесь, що навіть 50/50 краще ніж взагалі її відсутність...
А взагалі я радий, що те гі...но нарешті не продаватимуть в Україні. Думаю цю нішу є чим заповнити

Чому це не будуть ? А Луцька збірка, а Богдан ?Taras LL писав: но нарешті не продаватимуть в Україні.
Я так розумію відмовились ввозити, але всі що у нас збирають будуть продаватись і далі

-
- Ім'я:Unnamed
Ну а як жиж, мій ВАЗ скоро на реставрацію піде . Вартість процедури більше 1000уе. Тепер моя машина буде повноправним раритетом.Dexter писав: іномарку убіваєш в будні дні, а ваз тримаєш для душі?
А якшо від вище наведеного тошнить ше більше ніж вас , шановне паньство від ВАЗу??Bohdan писав: Рено, Фіат, Кіа-Хюндай і інші альтернативи. Може воно і не так зле
Так , я дуже злий дядько )
- Bohdan
Бог Вам суддяInfernal писав: А якшо від вище наведеного тошнить ше більше ніж вас , шановне паньство від ВАЗу??

- Bohdan
Машині більше 50 років?Infernal писав: Ну а як жиж, мій ВАЗ скоро на реставрацію піде . Вартість процедури більше 1000уе. Тепер моя машина буде повноправним раритетом.
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
та по-вихідним(буховий перед мєнтами) катаєця, його ж номера там знають і не рухаютьDexter писав: а ваз тримаєш для душі?

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Dexter
важко сказати чи то лікується чи ніInfernal писав: А якшо від вище наведеного тошнить ше більше ніж вас , шановне паньство від ВАЗу??

в тебе ж новіша 2107... ти казав шо 5 штук баксів відвалив?Infernal писав: Ну а як жиж, мій ВАЗ скоро на реставрацію піде . Вартість процедури більше 1000уе.
вже так зігнила?
Work hard! Play hard!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість