Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Допоможіть з вибором чобітка 2
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Стать:чоловік
- Номер:И8935ЛВ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
andriy320e30, і знову ти пишеш те про що не знаєш... ти ланцюг Мерса чи БМВ мабуть бачив а ось "чобіткові" певно ні, ті ланцюги візуально тонші ніж у велосипеда тому термін їх придатності менший але не аж на стільки як тут пишуть. Я свій замінив при 200тис до того точно був заводський(це сто відсотково) так от шток механізму натягування виліз лише на 60% це значить що запас ще був нормальний. У нас чомусь люди практикують міняти той ланцюг кожних 100 тис хз. чому. В Європах їздять поки шток не вилізе практично повністю і аж тоді міняють.

- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Re: Допоможіть з вибором чобітка 2
AntikvAr, я ж пишу шо ті чобітки особенні .і не такі як мерс чи бмв
я так і поняв шо в них ланцюг тонкий

TURBO -POWER
- 4HOts
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 7 рази
Dexter, якщо ти не протиDexter писав:на форумі вже була така тема в 2013 від myzikk, але там нема жодного корисного поста
ітак, вирішили з батьком купити чобітка в сім'ю
вибір падає на Berlingo, Kangoo, Doblo, Combo
від 2006 року, пробіги 280-380 тис. дизель
Цікавить ціна обслуговування, ходові якості, ресурс двигуна
хто мав, хто їздив помагайте

Те саме цікавить Bipper, Nemo, Fiorino

- 4HOts
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 7 рази
Можливо, ще хтось добавить?KELEVRA писав:гуано повне ! Місця в два рази менше ніж у звичайному черевику. То якийсь матізоподібний чобіт_Ramp_ писав: сітроен немо,

- hitlos
- Номер:Numero Uno
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Мав Кадді,2 добло і Кенго.
Кадді 1.9нетурбо - пічка слабо гріє, запчастини дуже дорогі але дуже довговічні, висока ціна самої машини з плюсів ваген.
Добло мав в старій буді 2004 1.3 хренйогознаєджет і 2006 в рестайлінговій 1.3 хренйогознає джет по двигуну мені здавася найдинамічнішим на відмінно від того що тут пишуть. В районі 150,300,450тис любить вклякати ланцюг з зірками(дуже дорого). В обслуговуванні дорогий майже як кадді але якість з\ч гірше вагеновських, дуже жорсткий.
Кенго в новій (2008р)буді 1.5 cdi найдешевший в обслуговуванні, найбільше напічканий електрикою(розумні двірники,есп, та інші ніштяки) наймягший бо пружинний зад, найкращі гальма, мотор здихля правда в мене був 50кіловат є і на 101 силу на 6 передач але дуже дорогі, грузові не мають ручки відкривання дверей з салону і вних або тре міняти замок або шаманити той, на це треба звертати увагу при покупці бо перероблені замки підзаїдають в певних ситуаціях.
Кадді 1.9нетурбо - пічка слабо гріє, запчастини дуже дорогі але дуже довговічні, висока ціна самої машини з плюсів ваген.
Добло мав в старій буді 2004 1.3 хренйогознаєджет і 2006 в рестайлінговій 1.3 хренйогознає джет по двигуну мені здавася найдинамічнішим на відмінно від того що тут пишуть. В районі 150,300,450тис любить вклякати ланцюг з зірками(дуже дорого). В обслуговуванні дорогий майже як кадді але якість з\ч гірше вагеновських, дуже жорсткий.
Кенго в новій (2008р)буді 1.5 cdi найдешевший в обслуговуванні, найбільше напічканий електрикою(розумні двірники,есп, та інші ніштяки) наймягший бо пружинний зад, найкращі гальма, мотор здихля правда в мене був 50кіловат є і на 101 силу на 6 передач але дуже дорогі, грузові не мають ручки відкривання дверей з салону і вних або тре міняти замок або шаманити той, на це треба звертати увагу при покупці бо перероблені замки підзаїдають в певних ситуаціях.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей