наф їздити на 20-річних шротах?

народ, позбувайтесь того шроту, нам в ЄС, а не в тундру

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Їм усе вигідно, що бабло приносить, особливо отримувати кошти умовно за "повітря" (так само як і цей утил. збір), проте є межі розумного, тобто тут я думаю навряд Народ проковтне це, хоча......IceQueen писав: чому? їм же це вигідно
Чувак, я думаю люди не від хорошого життя купують іно-шрот та Тази б/у.BOXER писав: наф їздити на 20-річних шротах?
все це звичайно гарно сказано, але я краще виберу старшу машинку, в якості якої я впевнена, а не малолітню консервну банкуBOXER писав: народ, позбувайтесь того шроту, нам в ЄС, а не в тундру
є межі розумного для людей, а не для тих, хто протирає штанята у ВРsoviet писав: проте є межі розумного
така фігня проскакувала в якійсь статті. Що не тільки після 15 років, а від 2 чи 5 почнуть сплачувати той податок, просто сума спочатку буде меншою, а з кожним роком буде зростати.cdrom писав: купиш ти нове авто, поїздиш 2 роки і будеш далі платити від 500грн/рік просто так
Кілька разів з'їздив в Европу і вже сильно мудрим став?BOXER писав:все не читав, але виходячи із заголовку теми - я ЗА :)
наф їздити на 20-річних шротах?![]()
А чого я маю платити, якщо можна обійтися без того. і ти ж сам знаєш, що ці гроші до доріг не дійдуть...BOXER писав:а любителі класики (Е30 і т.п.) якшо такі сильні фанати, то не проблема буде платити податок, ібо "красота требует жертв".
народ, позбувайтесь того шроту, нам в ЄС, а не в тундру
ну да. тим більше буде нулячого шроту рідненького виробництваBOXER писав: чим менше в нас буде шроту старшого 15-ти років, тим краще буде
Віталя, в голландії всі на велосипедах їздять. Тобі зараз на ровер слабо пересісти?axel писав: mister_X, в Європі маладьож взагалі відмовляється від власного авто і ні разу не париться. Так що вихід є - не купувати нічого.
Будуть велодоріжки - льогкоaxel писав: Тобі зараз на ровер слабо пересісти?
О, бачиш. Для того щоб ти пересів на ровер має бути підгрунтя, яке в даному випадку є велодоріжкою.pikach00 писав: Будуть велодоріжки - льогко
«Спочатку вони прийшли за євреями.
Я мовчав, я не був євреєм.
Потім вони прийшли за комуністами.
Я мовчав, я не був комуністом.
Потім вони прийшли за профспілковими працівниками.
Я мовчав, я не був профспілковим працівником.
Потім вони прийшли за мною.
І не залишилося нікого, хто міг би допомогти мені»[5].
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей