може ланосу ше треба троха постаріти - і тоді він вийде на уравєнь дівяткі

та БПTimeKeeper писав: Але девятка краща машина ніж ланос.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та БПTimeKeeper писав: Але девятка краща машина ніж ланос.
БП?Felix писав:Dexter, да не було бажання ппідколоти - просто фраза запала в душу![]()
![]()
![]()
може ланосу ше треба троха постаріти - і тоді він вийде на уравєнь дівяткі
та БПTimeKeeper писав: Але девятка краща машина ніж ланос.![]()
цікаво яким місцем???TimeKeeper писав:Але девятка краща машина ніж ланос.
кліренсом і бамперамиRULES писав: цікаво яким місцем???
а ще говнометалом, низькоякісними запчастинами, панеллю приладів аля погремушка, тісним салоном, супер керованістю і супер комфортом, а і ще кондюком аля відкриті вікнаtopper писав: кліренсом і бамперами
та тут нема шо обговорювати, ясно шо продавати, ніякі проекти і раллі тому ланосу не світять.Andriy01 писав: Імхо продавати далі:)
йух тамTimeKeeper писав: Але девятка краща машина ніж ланос.
я канєшно в шоці хто купляє ті девятки за 4 касаря, особливо балтіки розписують в оголошеннях, тіпа то "не проста девятка - то на порядок вище, всія москалоавтопрому" і ставлять за них 4К і вищеFelix писав: тут так послухаєш спеціалістів - то всі по 10 машин ан тиждень купують і продають - всі в цінах шарять
я канєшно в шоці - за дівятку 98 року 4 тони віддати і панімаєш ланос в комплектації має стільки ж коштувати
TOTAL_55 писав: йух там
topper писав: кліренсом і бамперами
Bohdan писав: а і я б ніколи не чекав місяцями на покупця, знаючи що можу хоч завтра продати на 800 баксів дешевше. 4200 і вперед на авторіа. Все одно машина тягне гроші на бензу, розхідники і т.д. поки шукається продавець. Та і пробіг не зменшується(як правило ) з часом.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей