Якшо кому нада, то я дам счьот шоб скідали бабкі і як назбирається хатяби 50 рил - то напишу де забрати ті карткі

ПиСи: сам буду участвувати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Данецкій нервна куріт в старонкеFelix писав: Якшо кому нада, то я дам счьот шоб скідали бабкі і як назбирається хатяби 50 рил - то напишу де забрати ті карткі
Felix писав:Якшо кому нада, то я дам счьот шоб скідали бабкі і як назбирається хатяби 50 рил - то напишу де забрати ті карткі
не вірю, друг брав таку картку тіпа з -1грн, насправді там -30коп. 200 грн за неї відваливFelix писав: на літрі сразу мінус гривня
оксана2013 писав:не вірю, друг брав таку картку тіпа з -1грн, насправді там -30коп. 200 грн за неї відваливFelix писав: на літрі сразу мінус гривня
Я маю від лукойлу, тільки -0.15коп. Брав БЕЗПЛАТНО на цій же заправці десь два роки томуAmadej писав:знайомий маэ від лукойлу таку картку
-40 коп на літрі
ні.apricot писав:то така?
Погугли по автофорумах. Я собі за 15 хв знайшов, але ціна була 50 грн + доставка. Вже давно окупилась.myzikk писав:Може хтось з клубу робить такі картки? або знає де можна взяти?
Картка дає від - 30 коп до -50 на літр будь якого пального.
Мав таку картку на - 30 коп, але я її загубив![]()
Ціна питання місяці два назад була 20-30 грн за карточку, брав через кантору таксі.
А мутити картки будеш ти?BOXER писав:Taras:), гроші вперед, ти в курсі
поділіться посиланням де саме купували._andy писав:Погугли по автофорумах. Я собі за 15 хв знайшов, але ціна була 50 грн + доставка. Вже давно окупилась.myzikk писав:Може хтось з клубу робить такі картки? або знає де можна взяти?
Картка дає від - 30 коп до -50 на літр будь якого пального.
Мав таку картку на - 30 коп, але я її загубив![]()
Ціна питання місяці два назад була 20-30 грн за карточку, брав через кантору таксі.
і я б не відмовився і від ОККО.Enter писав:Я б на ОККО прикупив собі карточку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей