Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

PEUGEOT 301
cat-yellow
Ім'я:Михайло
Стать:чоловік
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази
Re: PEUGEOT 301

Повідомлення cat-yellow » Нед, 15 липня 2012, 12:05

про що сперечаєтесь?
YuraDOC писав: Мотор менше 100к.с. на машині масою 1000кг вважаю небезпечним, нормального обгону не зробиш... :D

в мене в мікри маса менша, мотор 82кс, обгони робляться без проблем (не БМВ, але і не Матіз, просто можна крутнути трохи більше двигуном і все)

а взагалі - не плутайте бичий хрен і полярне сяйво, бо дане авто не для траси і обгонів, а бюджетне авто для міста

ви не повірите, але по вашому Львову на бумері кататись не дуже зручно, зате на Мікрі (яка тіпа не їде, але ви спитайте в пана Vusiko, як вона їде) і їй подібних невеликих авто досить зручно кататись (до Львова по трасі, звичайно, краще їхати бімером, або якимось кораблем пихлом 2+ літра, або турбою)

думаю, що своїх клієнтів дане Жопе мати буде, але як на мене, то вже не Жопе, бо характерних ознак - ноль.... мало того, я розумію, що сходості нема, але я, як тільки фотки відкрив, глянув на перід і відразу інсігнію згадав....

думаю, що в варіанті "для міста" їй тих 1.2 буде "за глаза"!

гляньте, які двигуни робить фіат і прочитайте характеристики потужності... зараз просто пішла така тенденція

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 15 липня 2012, 12:36

cat-yellow писав: гляньте, які двигуни робить фіат і прочитайте характеристики потужності... зараз просто пішла така тенденція
і які ж він робить двигуни ? ти про MultiAir ? 1.4 турбо має моменту більше чим мій 2.0 атмо, деякі версії ще є потужніші суттєво. а ще є 0.9 мотор з 85 силами і 140 нютонами моменту.

та от в прайсі є фіат 500 1.4 16v 100 сил :) так там маси нема )) але і коштує набагато більше чим фіат лінеа 1.4 турбо на 120 сил. от і хто в нас купить фіат 500.. а не значно більший скучний седан linea ))

я згоден що у фіата є мотор 1.4 8v на 77 сил.. ну але то позавчорашній день.

і форд зараз теж робить двигуни малого об'єму.. от двигун 3 циліндра 1.0 турбо став двигуном року.
http://www.ford.co.uk/FordFleet/NewsAnd ... ost-Engine
1 літр на 125 сил.. і 170 нютонів і 200 нютонів з овербустом. а в мого 2.0 атмо зараз 190 нютонів. ну то щоб уявити що це за літровий мотор )))

от такі мотори я уважаю )))

але ж це пежо з його 1.2 до тих моторів рівняти смішно. там спільного тільки хіба що +- однаковий об'єм )))

cat-yellow писав: думаю, що своїх клієнтів дане Жопе мати буде
та ясно шо буде мати.. тих в кого нема бабла на шось нормальне. бо все ж таки нова машина. і іномарка. думаєш то від хорошого життя беруть такі машини ? :) якби в мене були бабки і я хотів купити то пежо, то ясно що я би взяв його з потужнішим мотором. а не з гіршим, потім розказуючи мол "і цього хватає по місту" :D

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Нед, 15 липня 2012, 12:47

vovka, я цылковито тебе підтримую
я просто не чіько висловився, малося на увазі, що надто малих моторів боятися не треба (бо тут про сенси згадували), бо вони зараз технологічніші і потужніші

а про фіата я згадав, бо мав наувазі, що там мотори маленькі, але коняк на свій об"єм мають огого....

ясно, що саме цей мотор Пежо до дупи, бо знову ж таки, порівнюючи з тою ж Мікрою, вага там мабуть більша буде, а коняк на 10 менше... тому %)

і + цілковито погоджуюсь, що зараз FF (фіат, форд) демонструють досить прикольні успіхи в мікро-об"ємних моторах

YuraDOC
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Нед, 15 липня 2012, 13:24

vovka, +1 MultiAir рулить!

cat-yellow, частково згоден, я сам десь 1-2 місяці щороку їжджу на Матізі 0,8, якщо не вмикати кондиціонер то на 1-2-3 передачах в межах міста вин вистрілює огого, мимоволі з кожного світлофора вискакуєш першим.

Але власне обговорюване авто, навряд чи у когось стане другою автівкою в сім'ї, яку будуть використовувати лише в межах міста. Однозначно ми побачимо їх і на трасах.
(O==[][]==O)

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Нед, 15 липня 2012, 13:28

YuraDOC писав: Однозначно ми побачимо їх і на трасах.
спочатку перед собою, а потім в зеркалі заднього виду :D

YuraDOC, :beer

YuraDOC
Ім'я:Юра
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Нед, 15 липня 2012, 13:29

:D :beer тру!!!
(O==[][]==O)

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Нед, 15 липня 2012, 21:10

мотори мають право на життя - тру
cat-yellow писав: Однозначно ми побачимо їх і на трасах.
- тру :)
A goal without a plan is just a wish

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 16 липня 2012, 09:21

кльова тачка.
але мене харить та мода передирання морди...508 красавєц...а решта всі морди інших серій аля 508...
але 508 на нашом пакеті погані дороги - уродєц ше той :bad
INTE®©ULLE®™

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей