YuraDOC писав: Мотор менше 100к.с. на машині масою 1000кг вважаю небезпечним, нормального обгону не зробиш...![]()
в мене в мікри маса менша, мотор 82кс, обгони робляться без проблем (не БМВ, але і не Матіз, просто можна крутнути трохи більше двигуном і все)
а взагалі - не плутайте бичий хрен і полярне сяйво, бо дане авто не для траси і обгонів, а бюджетне авто для міста
ви не повірите, але по вашому Львову на бумері кататись не дуже зручно, зате на Мікрі (яка тіпа не їде, але ви спитайте в пана Vusiko, як вона їде) і їй подібних невеликих авто досить зручно кататись (до Львова по трасі, звичайно, краще їхати бімером, або якимось кораблем пихлом 2+ літра, або турбою)
думаю, що своїх клієнтів дане Жопе мати буде, але як на мене, то вже не Жопе, бо характерних ознак - ноль.... мало того, я розумію, що сходості нема, але я, як тільки фотки відкрив, глянув на перід і відразу інсігнію згадав....
думаю, що в варіанті "для міста" їй тих 1.2 буде "за глаза"!
гляньте, які двигуни робить фіат і прочитайте характеристики потужності... зараз просто пішла така тенденція