Машина якраз Ланос 1.5. 70% траса, 30% - місто. Хочете вірте, хочете ні. Стиль їзди економний, тобто без різких, непотрібних обгонів і світлофорних стартівFelix писав:ну тоді в тебе на трасі мало б бути десь 4,2, а в місті 8,1
або ти перебухав з нового року, або ти їхав строго по трасі при попутному вітрі в сраку, на скорасті 80 на 5 передачі, а перед тим з машини викинув всьо, даже водійське сидіння
ну або то був не ланос
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ваша думка про Daewoo Leganza
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
- Buts
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Ваша думка про Daewoo Leganza
Deep_Shadow, мабуть бортовиком розхід міряєш ?
-
Buts, Заливаю повний бак на Лукойлі в Дулібах, скидую лічильник добового пробігу і вперед до наступної заправки. Попередній раз вийшло як я вже писав 530 км. на 34.52 л. А-95 Євро - 6.3 середній. Це була більше траса. Хоча, ще перед тим, коли їздив більше по місті вийшов 7.5 середній.
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
Будеш їздити ше більше по місту вийде 10-11Deep_Shadow писав:Buts, Заливаю повний бак на Лукойлі в Дулібах, скидую лічильник добового пробігу і вперед до наступної заправки. Попередній раз вийшло як я вже писав 530 км. на 34.52 л. А-95 Євро - 6.3 середній. Це була більше траса. Хоча, ще перед тим, коли їздив більше по місті вийшов 7.5 середній.
Машины бывают или немецкие или стиральные
-
Opelevod, ну якщо тупо по місту і з "перегазовками" то напевно так і вийде, але я веду до того що і на ланосі може бути нормальний розхід, якщо їздити акуратно.
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
Може бути нормальний розхід якшо їздити по трасі! Не треба їздини з "перегазовками", поїзди просто 100% пробігу по місту з прогрівами і пробками і подивишся на свій розхідDeep_Shadow писав:Opelevod, ну якщо тупо по місту і з "перегазовками" то напевно так і вийде, але я веду до того що і на ланосі може бути нормальний розхід, якщо їздити акуратно.
Машины бывают или немецкие или стиральные
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей