под шумкой я подразумевал шумо-вибро изоляцию. а без вибры лучше не подкручивать.C#@O$ писав:- або якщо підкрутити дужееее голосно музику, не буде чути лишніх шумів :megalol:lex писав:я думаю хороша акустика станет сильным пинком к хорошей шумке.Terry писав:Я от ніколи не розумів. Якщо машина тарабанить як баняк. чути рев мотора, то який смисл ставити дорогу акустику????? Тим більше, що її з собою не забереш, а наступний власник не оцінить того????? Ну, звичайно, самооцінка повишується, але ж все рівно......
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Народна машина
- z@k
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6904АА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
C#@O$
з таким методом покищо я катаюсь :) !
Рост неображайся але тема на початку була всетаки ніпрощо !!!
Я що би ти написав що вот зробив коробки на такий то обєм (доречі який обєм коробок ??? )в такому то ціновому полі і тд і тп. Тоді би було все ясно !!! бо так само я можу відкрити пост що я вкрутив в салоні синю лямпу і показати фотографії !!! Пост не інформативний (був до того як непочали розпитувати що і до чого :) !!!! )
питання по посту :
1. Який обєм коробок ???
2. Які саме хелікси там стоять ???
3. Яка голова ???
4. Яка загальна структура (тобто схема) всієї системи ???
5. Чи коробки чимось наповнені чи голі в середині ?
От після відповіді буде повністю інформативний пост :) (без образ !!!)
з таким методом покищо я катаюсь :) !
Рост неображайся але тема на початку була всетаки ніпрощо !!!
Я що би ти написав що вот зробив коробки на такий то обєм (доречі який обєм коробок ??? )в такому то ціновому полі і тд і тп. Тоді би було все ясно !!! бо так само я можу відкрити пост що я вкрутив в салоні синю лямпу і показати фотографії !!! Пост не інформативний (був до того як непочали розпитувати що і до чого :) !!!! )
питання по посту :
1. Який обєм коробок ???
3. Яка голова ???
От після відповіді буде повністю інформативний пост :) (без образ !!!)
- Рост
- Контактна інформація:
4 літри.z@k писав: 1. Який обєм коробок ???
3. Яка голова ???
Хелікс Блю 52 МК ІІ
Кенвуд кссетний + ченджер (це в клієнта стояло).
Саб - активний піонер. Після встановлення вищенаведеного фронту в клієнта виникло бажання продати той саб і поставити нормальний :)
Ящики мають правильний під мідбаси об`єм, тому наповнення не потребують.
- prizrak_design
- Контактна інформація:
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Враховуючи все сказане, то бракує коханки, або ж пера і стосу паперу для написання мемуарів:)prizrak_design писав:Але деколи машина стоїть (наприклад на березі озера), і нічого не реве не гримить збоку кохана, пиво в руках, ЯКІСНО грає улюблена музика
Погоджуюся. Але таких випадків, на жаль, дуже мало в житті. Частіше музику слухаєш в русі.
- Рост
- Контактна інформація:
Re: !!!
Ну це виглядає так: моторчик від вентилятора пічки стояв на приводі склопідйомників, але коли переставив його назад в пічку, він став набагато краще працювати :)Pioneer писав:В друга в славуті стояли колонки в ящиках грало досить непогано , но коли переставив в двері стало набагато краще!!!
Кожен динамік має свої електро-механічні параметри і у відповідності до цих параметрів підбирається його акустичне оформлення. Якісь динаміки повинні грати лише в ящику відповідного об`єму, якісь лише в дверях, і т.д. Просто не треба ставити динаміки у невідповідне для них акустичне оформлення і одразу все буде гаразд.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей