Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
NFS Carbon
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
NFS ніколи фуфлом не був. І взагалі якій [цензура] динаміці? ти про що? framerate? була перша версія якій на ринку рівних не було.. і Test Drive тягатись з EA теж не міг... такщо не треба.. кожний продукт має свою нішу на ринку.brrrr писав:По динаміці - яке фуфло було таке і лишилось. Для любителів динамічних гонок краще рекомендувати ФлетАут 2. АБо Burnout на приставках...
FlatOut то абосолютно інший креш жанр.. до чого тут це?
зробили гаму нормально. графа теж класна. всі хто тут графу обсирає повикидайте свої відеокарти.. попробуй виставити всі параметри по максу.. або хоча б шейдерну реалізацію... тоді побачите.
нічого тут не захищаю.. але дух і атмосфера як завжди на висоті.. і не треба ля.ля.. запропонуй альтернативу от тоді можна буде обговорити.
lizun
З Нід Фо Спідом в мене такі самі відчуття як з Кваки в Кантру пересідаєш. Квака-мегадинамічна, Кантра більш тактична.
Відносно фуфла - ну я загнув трохи, мав на увазі дві попередні - Мост вонтед і Андеграунд. Ну не бачу я там швидкості.
Я про візуальні відчуття коли бачиш на спідометрі 200 км\год, а враження ніби повзеш. Якусь більш-менш динаміку замічаєш тільки коли NoS нажимаєш.ти про що? framerate?
З Нід Фо Спідом в мене такі самі відчуття як з Кваки в Кантру пересідаєш. Квака-мегадинамічна, Кантра більш тактична.
Якщо гра називається Need For Speed, я хочу побачити ту швидкість. Єдина версія де це проблискувало на 100% то була 2-га частина. Були і інші досить швидкісні на той час.NFS ніколи фуфлом не був.
Відносно фуфла - ну я загнув трохи, мав на увазі дві попередні - Мост вонтед і Андеграунд. Ну не бачу я там швидкості.
Звиняй, але в мене не повертається язик сказати що графа класна. FlatOut - там графа каласна. Після того як не побачив широкоформатної разрєшухи взагалі офігів. В Кантрі Сорс яка вийшла фіг знає коли є така, тут нема. Зразу видно якісь непрофесіонали графіку робили, надіялись на заядлих поклонників NFSграфа теж класна.
-
- Стать:жінка
не хочу флудити. але правильно робили що надіялись.brrrr писав: надіялись на заядлих поклонників NFS
причина проста.. геймерів на ноутах одиниці.. тому вайд скрін нікому [цензура] непотрібний.
а на рахунок відношення відчуття швидкості і показників спідометра... то мені чисто [цензура].. я отримую задоволення від проходження траси... а що там на спідометрі в той час...мені однаково.
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
http://www.smartphone.net.ua/g_34.html
- це вже явним шанувальникам на смарти !!!
- це вже явним шанувальникам на смарти !!!
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Ти шоbrrrr писав:Відносно фуфла - ну я загнув трохи, мав на увазі дві попередні - Мост вонтед і Андеграунд. Ну не бачу я там швидкості.

Jessy
А ти де вже нарив? Може мені закинеш?
- PYY
Я собі також сьогодні купис Carbon на ДВД диску!Саме перше шо мен сподобалось так це нові мувіки,вони дуже реалістичні,враження таке шо то живих людей зняли на камеру а потім постарались підробили і получилось тіпа як компєтерна графіка але дуже крута
В мене ідея,хто має цю гру,може робити прінт скрін своєї машинки і закидувати сюди,чия найгарніша буде,як зроблю закину обовязково,ато в мене є тільки скрінсейви з мост вантед,можете глянути тут
[/img]
В мене ідея,хто має цю гру,може робити прінт скрін своєї машинки і закидувати сюди,чия найгарніша буде,як зроблю закину обовязково,ато в мене є тільки скрінсейви з мост вантед,можете глянути тут
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Sempron 2.3
512+256
128 Radeon 9600.
Мать 400.
Хард - 7200.
Поставив "високая детализация" не тормозить, хоча от люди кажуть що на Х700 шота не очень добре йде.
І ще раз повторюю питання. ХТО ЗАПУСКАВ МЕРЕЖЕВУ ВЕРСІЮЮЮЮЮ. Хелп мі.
512+256
128 Radeon 9600.
Мать 400.
Хард - 7200.
Поставив "високая детализация" не тормозить, хоча от люди кажуть що на Х700 шота не очень добре йде.
І ще раз повторюю питання. ХТО ЗАПУСКАВ МЕРЕЖЕВУ ВЕРСІЮЮЮЮЮ. Хелп мі.
Востаннє редагувалось Сер, 08 листопада 2006, 16:52 користувачем Terry, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей