жаль шо мну не получилось по часу проїхатись з тобою)))Kost писав:WV Caravella 2.5 TDI ALL
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Kost
Найшов чим хвалитися
2.5 літровий турбодизель виграв цілий корпус в карбюраторної вісімки 1.3, вот треба було з 2 літровим бумером проїхатися
Але я зацінив.. Валить ця Каравела десь після 100км ну нафіг.. В мене таке враження було що я стояв на місці, а ти мене догнав і обігнав..
Зато я об'їхав Кадет 1.3, червону Славуту, Пижо 306 (вроді) 1.5, та й вроді всьо :)
p.s. Кстаті організатори (ну ті хто подав ідею).. Ви могли б і вчасно приїхати, а не з півгодинним запізненням.
Найшов чим хвалитися

Зато я об'їхав Кадет 1.3, червону Славуту, Пижо 306 (вроді) 1.5, та й вроді всьо :)
p.s. Кстаті організатори (ну ті хто подав ідею).. Ви могли б і вчасно приїхати, а не з півгодинним запізненням.
-
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
vovka
Да, каравелла льотає нормально як на бус. Просто на перші забагато з буксами пішов а другу провтикав, за 2 раз втикнулась
зато на 3 всьотаки догнав :00020: . Васьмьора тоже суне прікольно :app:
Дякую всім. треба так почастіше збиратись.
а на рахунок кадетіка 1.6 GTE, то він покишо на серце прихворів і в гаражі стоїть. Застукав моторчик. через зиму постараюсь зробити, і на новий сезон шось будем пробувати
Да, каравелла льотає нормально як на бус. Просто на перші забагато з буксами пішов а другу провтикав, за 2 раз втикнулась
Дякую всім. треба так почастіше збиратись.
а на рахунок кадетіка 1.6 GTE, то він покишо на серце прихворів і в гаражі стоїть. Застукав моторчик. через зиму постараюсь зробити, і на новий сезон шось будем пробувати
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей