тут згідний, але люблю по дорозі їздити в лівому рядіvovka писав:ну в наших умовах саме краще їхати в правому ряді

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут згідний, але люблю по дорозі їздити в лівому рядіvovka писав:ну в наших умовах саме краще їхати в правому ряді
І получити в водійські дверіvovka писав:ну в наших умовах саме краще їхати в правому ряді
деколи їду, коли якийся курвий син не пускає з лівого повернутиsergey писав: Я раз хотів проїхати 360градусів по кільцю,
ну я так само. то логічно на кільцях які мають дві смуги і по 2 смуги для зїзду і заїзду..sergey писав:Я так їздю, якщо прямо і зразу направо то з правого ряду, якщо вже типу на ліво і 360 то з лівого.
ну зато згідно цих ПДД ти будеш правий і інспектор мав би бути на твоєму боці :))sergey писав:І получити в водійські двері
це як???коли ти в правому ряді їдеш по колу......хіба як будеш брехав що ти вже зїжджав))))і якшо він в то повірить))))vovka писав:ну зато згідно цих ПДД ти будеш правий і інспектор мав би бути на твоєму боці )
Ну я так поняв правило правої руки таки працюєTaras:) писав:це як???коли ти в правому ряді їдеш по колу......хіба як будеш брехав що ти вже зїжджав))))і якшо він в то повірить))))
sergey писав:Там де 3-х полосне вобще назнаю що робити, їду між другою і третью
Taras:) писав:це як???коли ти в правому ряді їдеш по колу......хіба як будеш брехав що ти вже зїжджав))))і якшо він в то повірить))))
sergey писав:Ну я так поняв правило правої руки таки працює
P.S. така тема вже є :CAT писав:кароче)
правила на кільці прості - зїзджати з нього можна тільки з правого ряду, якшо ти заїхав на лівий ряд то треба перестроїтись в правий перед тим як зїхати!
якраз хотів ту ссилочку кинутиMarKo писав:Було десь тут на форумі обговорення, кожен залишився при своїй думці... Але, здається тутейший користувач Igor_lviv вирішив поспитатися у відповідних органів https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... ODJm&hl=uk на що одержав відповідь https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... YTAy&hl=uk за що йому окреме "дякую". Почитайте, можливо і вам щось проясниться.
ти хочеш сказати що зїжджати з лівого кільця в лівий ряд заборонено ?Morozov писав:Ось як треба :
читай уважніше, хіба я не так написав як CAT,Morozov писав:Як ви їздите ?
Taras:) писав:заїжджаю на кільце з лівого ряду, а виїжджаю з правого
Чому так багато людей мають проблеми з кільцем ?vovka писав:нерозумію.
Crush писав:"опять 25"......скільки можна підіймати ту тему....в"їжайєш звідки хочеш...можеш перестроюватися...виїжаєш тільки справа....і буде вам щастя
Якщо тобі заїдуть у водійсь двері, то ти будеш правий, оскількиTaras:) писав:це як???коли ти в правому ряді їдеш по колу.
+1 я тоже так делаю :) но когда появилось 3 рядаApokalipsis писав:якщо є кільце і вам потрібно їхати прямо ,наліво,або назад то потрібо ставати в лівий ряд,якщо повернути на право то в правий,
а не ставати в правий ряд і їхати си по колу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей