маю журнальчик по цінахb_andriy писав:звідки такі ціни?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
маю журнальчик по цінахb_andriy писав:звідки такі ціни?
Дякую за толкове пояснення ) :)vovka писав:vovka
Нарахунок передач зрозуміло також, дякую )rybkaandrew писав:передачі є подовжені і укорочені
Я бачу ти на цій справі зуби з"їв, тому хочу тебе запитати, як правильно тюнити ГБЦ ? Взагалі я хочу щоб можна було нормально експлуатувати авто по місту, і можна було поганяти ) час від часу. В мене один знайомий на драгу виступав, в нього була дев"ятка, так в нього нормального хх не було і рушав з третьої, а також брала 30 л на 100 км, такого я не хочу )).vovka писав:vovka
В мене не блок інший, а ГБЦ від 1.6 інж 2109. А мотор в мене стоїть 1.5 карб., вот і хочу сумістити це все, то му що думаю літом все вскривати бо різна компресія в циліндрах від 9 до 14 атм. Тому і питаюся як це все грамотно сумістити і покращити.rybkaandrew писав:rybkaandrew
і трошки чіпанути (підкоректувати параметри), був би задоволений, і не було б такого:vovka писав:можна і на 1.5 поставити дроселя
Звернути увагу на фази газорозподілу!4ybik писав:брала 30 л на 100 км, такого я не хочу )).
а.............. тепер вдуплився4ybik писав:В мене не блок інший, а ГБЦ від 1.6 інж 2109. А мотор в мене стоїть 1.5 карб., вот і хочу сумістити це все, то му що думаю літом все вскривати бо різна компресія в циліндрах від 9 до 14 атм. Тому і питаюся як це все грамотно сумістити і покращити.
хмDelfin писав:низ робити 1,6 75,6 коліно 10 шатуни і поршні 1500 грн
вал на 290 градусів мастер мотор, динаміка, окб двігатель 1500 грн
карб або карби від бюджету 500-2500
ряд 3000 ГП 1000 від бюджету
+ голова + жодаткові розходи + робота 2000-4000
Не поганий варіант, мені подобаєтьсяrybkaandrew писав:думаю розточи то всьо діло, шліфани + хороший випуск зроби і дай собі спокій :)
Хіба карбюраторні чіпують ? Наскільки я розумію чіпування - це встановлення програмного забезпечення або змінення параметрів ЕБУ (електронного блоку управління двигуном) для відповідних характеристик, але це в інжекторах, а що тоді чіпують в карбах ??? Чи я чогось не розумію ?vazik писав:і трошки чіпанути (підкоректувати параметри)
спокійноDelfin писав:переді 14 вентилів для такого мотора хватить
Це все буде в процесі )Denzzzil писав:тормоза зроби!!!
ну ти ж писав шо тобі і спокійна їзда і деколи в тапку дати, от тобі і цього хватить і бюджет нормальний4ybik писав:rybkaandrew написав:
думаю розточи то всьо діло, шліфани + хороший випуск зроби і дай собі спокій :)
Не поганий варіант, мені подобається
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей