Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи маю право на такий гараж в будинку???
-
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Felix, без образ - цитувати сухо теорію і приміняти її в житті різні речі! А особливо в нашій державі 

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Re: Чи маю право на такий гараж в будинку???
вот скажи раді інтєрєса: який це такий тип будинку, де так дозволили зробити?Lui писав:Andriy01, shaman, все саме так! Підтримую!
В мому випадку був і підвал і балкон і подвіря - нікому не треба було все гнило, валилось, заси..лось... і всі було начхати, поки не зявився я з грошима і був готовий то все відремонтувати і привести в порядок.
Тоді всім стало все треба, але далі всім було начхати на стан. Просто кожен хотів після відновлення за мої гроші виходити на балкон бо не страшно, що впадеш, смажити шашлички на подвірї бо кругом гімна вже немає, і гілка на голову не впаде, банки в підвалі ставити бо тепер там нічого не бігає, і по коліно води немає!
Я спочатку ще не наглів ішов людям на зустріч, казав дайте пару грн разом зробимо; давайте я зробля собі частинку і приватизую, а ви мені попідписуєтесь на приватизація саме тієї частинки! Тіпа робив всьо згідно букви закону!
Но всім було(крім одного сусіда) ... а сильно розумні пропонували викупити їхні права![]()
От ми з ним згуртувались вклали досить серйозні гроші і все зробили!
Все приватизували і нахали на всіх - все подвіря, належить йому, балкон мені, пів підвалу на нас двох(в тій половині ніколи нічого не було бо була постійно затоплена). І жодної незаконної операції не зробили!
Всі ходили спочатку жалілись, потім просто просили вазоночок на балконі поставити, на подвірї сігарєтку закурити... Я далі мав всіх в одному місці! Але на подвіря дозволили ходити всім, але з дозволу
і ще: в якому році ти це робив? я питаю тому, що дуже цікаво ,як то виглядає, бо я впринципі не можу уявити собі, коли хтось би приватизував прибудинкову територію біля мого 9-поверхового будинку.....
просто я сам стикався на практиці з випадками, коли органми місцевого самоврядування можуть оформити свідоцтво про прво власності на якусь частину будинку або акт на землю... проте це не значить, що в теорії в майбутньому не може вилізти проблем. Бо наприклад прокуратурі оскаржити незаконний акт на землю (особливо якщо вони хочуть нагнути місцеву владу) як два пальці об асфальт...
Востаннє редагувалось Вів, 24 листопада 2009, 10:26 користувачем Felix, всього редагувалось 1 раз.
-
- Контактна інформація:
Breaker, походу з того що ти написав, там вже чувак нормально примазався і може вже документи на приватизацію готує, якщо ще не приватизував! Іди в жек зразу до директора - кажи так і так, дай йому 50-100грн за труди, підніми всі документи хай тобі все розкаже!
Але тут походу чи законно чи незаконно, ти то приміщення вже не отримаєш! А якщо отримаєш то затрати не будуть вартувати потрачених грошей і зусиль :)
Але тут походу чи законно чи незаконно, ти то приміщення вже не отримаєш! А якщо отримаєш то затрати не будуть вартувати потрачених грошей і зусиль :)
-
- Контактна інформація:
Felix, читай пп
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Lui
Так кожен мешканець має свою частину підвалу чи горища. Якщо в будинку 10 мешканців, то кожен з них має 1/10 частину. Як вдалось це врегулювати?
Так кожен мешканець має свою частину підвалу чи горища. Якщо в будинку 10 мешканців, то кожен з них має 1/10 частину. Як вдалось це врегулювати?
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
я не здивуюся якщо ще 10 років тому той чувак приватизував підвал. тоді такі діла робилися -навіть горища приватизовувалися і ще там всякі прибудови... тоді всі ці пиатння не були сильно врегульовані і місцева влада та БТІ просто косили бабло на рішалові. Але потім ті часи пройшли. Наскільки я знаю останніми роками такого вже не зробиш. Бо є купа факторів які стримють видачу свідоцтв на право власності райадаміністраціями на такі приміщення. Вон не давно мої родичі хотіли горище над своїм останнім поверхом приватизувати (тіпа тоде хирожопі) - але фіг там...Lui писав:Breaker, походу з того що ти написав, там вже чувак нормально примазався і може вже документи на приватизацію готує, якщо ще не приватизував! Іди в жек зразу до директора - кажи так і так, дай йому 50-100грн за труди, підніми всі документи хай тобі все розкаже!
- Breaker
Lui, а якщо виявиться, що воно вже приватизоване, то шансів 0?
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Чому? Тоді домовлятимешся з власником:) Але воно не може бути приватизоване, оскільки трубопровід з тою будкою - це по ходу частина інженерних мереж, які є комунальною власністю.
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
якщо в того лося буде СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО ВЛАСНОСТІ на це приміщення, зареєстроване в БТІ, разом з техпаспортом і витягом про реєстрацію прав власності - тоді шансів 0,0001%.Breaker писав:Lui, а якщо виявиться, що воно вже приватизоване, то шансів 0?
Але я наголошую - підтвердженням права власності є названий документ + його реєстрація в БТІ в реєстрі прав власності на нерухоме майно. Якщо тобі будуть чесати шо то він тіпа там користується і придумувати всякі відмазк - тоді треба чітко зясувати по документах - цілком вірогідно шо чувак нічого не оформив документально
-
- Контактна інформація:
бл.................
1. а в мене майже під домом зробили таку "хатку" для мусорних ящиків - ну тіпа вони там стоять і люди туди сміття носять.
А чи маю я право відсунути ті ящики, зробити ворота і ставити машину ????
2. Колись я мав "участок" під хатою 9 поверхівки - ну там колись люди сажали і кожен мав свій клаптик, а чи можу я прифігарити туди металевий гараж і поставити його туди ????
3. А чи можу я зробити кришу і ворота під балконом першого поверху і ставити туди авто, по висоті все влазить???
4. А може взагалі всі сусіди хто мають авто зробляь з підвалів підземні паркінги???
можу ще ідеї підкинути
Якщо воно не призначене для того, для чого щось робити? щось доказувати? думати лише за себе, потім воювати з сусідами...
1. а в мене майже під домом зробили таку "хатку" для мусорних ящиків - ну тіпа вони там стоять і люди туди сміття носять.
А чи маю я право відсунути ті ящики, зробити ворота і ставити машину ????
2. Колись я мав "участок" під хатою 9 поверхівки - ну там колись люди сажали і кожен мав свій клаптик, а чи можу я прифігарити туди металевий гараж і поставити його туди ????
3. А чи можу я зробити кришу і ворота під балконом першого поверху і ставити туди авто, по висоті все влазить???
4. А може взагалі всі сусіди хто мають авто зробляь з підвалів підземні паркінги???
можу ще ідеї підкинути
Якщо воно не призначене для того, для чого щось робити? щось доказувати? думати лише за себе, потім воювати з сусідами...
- Breaker
Demyan, починається))) Ти що не розумієш, що це не така хата як у інших??? Ти ж знаєш походу, де я живу. То приміщення, розміром з гараж, де влізе спокійно машина і навіть залитий сафальтом заїзд на тротуар, щоб машина спокійно заїжала туда. Плюс мусоропровід і так не робочий і ніколи робочим не був. І то не я перший придумав, там багато років стояла машина і в інших будинках досі стоять машини
- weed123
- Ім'я:WeeD
- Номер:9022
- Контактна інформація:
Йдеш до начальника жеку - напряму з ним говориш що хочеш ставити машину.Кажеш що готовий щось зробити за власний кошт(в мірі розумного) благоустрій або мін.ремонт під"їзду.(Andriy01).І 90% що домовишся.Тут все залежить від твого вміння домовлятись.
Або варіант №2 : йдеш до тих хто вже ставить там машини в інших домах, і питаєш як вони це зробили.....
Або варіант №2 : йдеш до тих хто вже ставить там машини в інших домах, і питаєш як вони це зробили.....
-
- Ім'я:саня
Breaker писав:Привіт всім. Живу в 9-ти поверховому будинку. У нас є 3 під'їзди. У кожному з них при вході є приміщення розмірами як гараж (зразу сбоку дверей під'їзду). Теоретично ці приміщення сбудовані для мусоропроводу, щоб там стояли смітники і зверху летів туда мусор. У всіх під'їздах з початку існування будинку всі ці мусоропроводи закрили і вони ніколи не функціонували. Так от в це приміщення ідеально влазить легкове авто (доречі, приміщення в першу чергу ззовні нагадує гараж). В одному під'їзді, моєму - сусід зробив собі склад свого товару (просто ящики складає). У другому двірничка складає всякий хлам, а в третьому стоїть колодка і ніхто там нічо не тримає, але як я розумію нікому не збирається його віддавати (бо колись ще пригодиться). Чому я вважаю, що там можна ставити машину? Тому що пару років назад то так і було (сусід тримав там свою машину), а в будинку, що поруч з моїм в одному під'їзді стоїть ланос, у другому бмв е39.
Чи маю я право ставити в своєму домі своє авто??? Чи можу я якось його купити чи орендувати??? Чий він по закону? Як стати його власником і чи це реально?
Просто сусіди деякі кажуть, що то не реально, треба було думати коли заселялись і тепер то не моє і немаю я права того собі брати))). Розсудіть то з точки зору закону. Дякую
За законом ні .........Але.........
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
sasha 099, нафуя писати беззмістовну відповідь у старій темі і ще й оверквотити? 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
pikach00, напевно треба набрати кількість повідомлень, щоб постити в розділах продажу 

Ford?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей