Напрямок правильний то стопудово! Так тримати! Думаю по трохи-по трохи і то буде спавжній тюнінговий звір! Ото я вже тоже не можу дочикатись поки створю розділ Тюнінг мого жигуля
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Початок тюнінгу моєї BMW 520 E34(VAVAN)(це тіко початок)
- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
VAVAN
Напрямок правильний то стопудово! Так тримати! Думаю по трохи-по трохи і то буде спавжній тюнінговий звір! Ото я вже тоже не можу дочикатись поки створю розділ Тюнінг мого жигуля
, але жигуль пок не мій, "сімейний" то ясно шо не можу зробити того шо би хтів! А прямоток і нульовик то були би в мене пункти тоже 1 і 2 
- VAVAN
- Стать:чоловік
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Mykola
За глушак не переплатив....я так гадаю.... Все ж таки для своїх ЛТК не накручує страшенні суми... тож ту ціну яку я заплатив Юрі...я вважаю прийнятною...інакше б непогодився!...
mysha
все попереду...я теж починав з "сорок першого" (ну типу з рядянського).... бозя дала шанс...і пофортило..
А тюнити далі буду...тільки з мудрої точки зору "не робити з мухи слона")))))

За глушак не переплатив....я так гадаю.... Все ж таки для своїх ЛТК не накручує страшенні суми... тож ту ціну яку я заплатив Юрі...я вважаю прийнятною...інакше б непогодився!...
mysha
все попереду...я теж починав з "сорок першого" (ну типу з рядянського).... бозя дала шанс...і пофортило..
А тюнити далі буду...тільки з мудрої точки зору "не робити з мухи слона")))))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість