стас поясни будь ласка ще оцю річ, як це раз в рік заплатив 350долярів...і катаєш?St-ART писав: і два рази за одне і те ж порушення оштрафувати не можна. От вам ще одна вудка.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
стас поясни будь ласка ще оцю річ, як це раз в рік заплатив 350долярів...і катаєш?St-ART писав: і два рази за одне і те ж порушення оштрафувати не можна. От вам ще одна вудка.
Я перепрошую що втикаюсь, а довідка з СТО?St-ART писав:ostin777powers, заїхав на транзит і їздиш. Якщо не попадешся раніше, то за пів року прийде "лист щастя" додому, 8500 грн за прострочку. Платиш і їздиш далі, поки машина не згниє. Але треба бути готовим в разі чогось до довгих розмов з ДАЙ і всіма можливими наслідками. По закону, два рази за одне і те саме порушення не штрафують, але треба бути готовим до того, що в нас закони не завжди діють. Повністю спокійно їздити можна лише в межах 5/10 днів транзиту, все інше - на свій страх і ризик. Але зі всіх перелічених варіантів, описаний мною найбезпечніший і найзаконніший (якщо можна так казати): це звичайне адмінпорушення, конфіскація ним не передбачена, лише 8500 штрафу і все. Але навіть такий варіант не для всіх підходить.
Ухти, гарно дякую...то заплативши штраф 8500, за пів року або на митниці...більше того платити не будеш....St-ART писав: ostin777powers, заїхав на транзит і їздиш. Якщо не попадешся раніше, то за пів року прийде "лист щастя" додому, 8500 грн за прострочку. Платиш і їздиш далі, поки машина не згниє. Але треба бути готовим в разі чогось до довгих розмов з ДАЙ і всіма можливими наслідками. По закону, два рази за одне і те саме порушення не штрафують, але треба бути готовим до того, що в нас закони не завжди діють. Повністю спокійно їздити можна лише в межах 5/10 днів транзиту, все інше - на свій страх і ризик. Але зі всіх перелічених варіантів, описаний мною найбезпечніший і найзаконніший (якщо можна так казати): це звичайне адмінпорушення, конфіскація ним не передбачена, лише 8500 штрафу і все. Але навіть такий варіант не для всіх підходить.
Якщо поїдеш тою або іншою машиною через кордон, протокол складуть зразу, і до повного погашення будуть проблеми у вигляді орієнтування (не будуть впускати або випускати), лише пасажиром.ostin777powers писав: то заплативши штраф 8500, за пів року або на митниці
А що довідка? Один раз пройде, ну може другий, потім візьметься за то відділ боротьби з контрабандою (з чим ви ще не стикалися, я так бачу), який перевіряє кожну довідку вже після виїзду, і якщо десь щось не так - можуть бути проблеми. Прецеденти відкриття кримінальних проваджень через липові довідки вже були.VIPOS писав: а довідка з СТО?
А як що довідка нелипова.St-ART писав:Прецеденти відкриття кримінальних проваджень через липові довідки вже були.
ну просто кожних 5 днів нова довідка трохи дивно...буде виглядати...або на весь термін прострочки ....тачка умовно пів року ремонтуваласьVIPOS писав: А як що довідка нелипова.
Нелипова - то не надрукована на принтері самому чи як? Всі і так все розуміють. Мало надрукувати її на А4 і поставити печатку, там ще багато чого повинно бути дотримано бюрократично і по процедурі. Не раджу тим захоплюватися, кажу ж, були вже випадки.VIPOS писав: А як що довідка нелипова.
Що означає? я загубив тачку, то тепер ще державі заплатити шо я її загубивSt-ART писав: Платиш за втрату тай по всьому,
Друже скільки ти мусів тої трихамудії начитатись , щоб оієнтуватись в кожній комі ....тих законівSt-ART писав: ostin777powers, так штраф однаковий що за втрату що за прострочку - 8500. Просто можна проїздити (умовно) там пів року-рік, виїхати, заплатити 8500 і їздити 5/10 днів далі, а можна заплатити 8500, коли прийде "лист щастя" додому і все, тоді це буде вважатися втратою.
Скільки протермінування як що не сєкрєт?ostin777powers писав: тепер я знаю, шо мені світить 8500....+приємна розмова з дай
CоріSt-ART писав:VIPOS, розумні люди таке на форумах не обговорюють, якщо що.
То треба бути сильно везучим, щоб за три роки не попастися ДАІвцямhitlos писав: можна собі заїхати, 3 роки поїздити
чувак, штраф був 1050$ тому на фірму було вигідніше, просто гривня покотиласяhitlos писав: заплатити 8500 і вільний? Це вигідніше ніж робити всякі липові оформлення на фірми ітд. за 500-1000 дол.
Нормальна вудка!St-ART писав: Штраф по 470/ч.3 митного кодексу 8500 грн, то 350 доларів по теперішньому курсі. І не треба ні з ким судитися по пів року, і конфіскація не передбачена, і два рази за одне і те ж порушення оштрафувати не можна. От вам ще одна вудка.
St-ART писав:Про 20 взагалі-то.may писав: Іще є законопроект про 25 днів транзиту.
Це так, а міг би...Vasiliyyy писав: закон у цьому питанні ніколи не буде на нашій стороні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей