Положив страховку та талон техогляду в права,щоб не виникало зайвих питань.Права одначе мають перевіряти.В чому проблема туди положити оригінал вашого полісу автоцивілки?Мене,звичайно,теж напрягають зупинки з метою первірки прав і техогляду+полісу,але,коли вони всі в одному місці,якось менше питань виникаєA1 писав:согласно пункта 21.2 ст. 21 Закона Украины «Об обязательном страховании гражданско-правовой ответственности владельцев наземных транспортных средств» работник ГАИ имеет право проверить страховой полис только во время:
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- luav
- Ім'я:Володимир
- Стать:чоловік
- Номер:BC5192AT
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
вже десь писав, діло принципу, комусь розходиться доказати свою правоту, а комусь треба дальше їхати :) Але тут є незаконна вимога працівника ДАІ, перевищення своїх службових повноважень. Я не розумію, що мішає їм разом за страховщиками зробити спільну базу даних, і при потребі могли б по номеру все пробити.luav писав:.В чому проблема туди положити оригінал вашого полісу автоцивілки?
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
pikach00, luav, то по вашій логіці (на рахунок центру), всюди де суцільна розмітка має бути стіна висотою в пів метра і мінімум в товщину цегли щоб всі розуміли що тут дійсно суцільна, а не ДАІшники "прикормлюють" місце? 
azakharchuk +1

azakharchuk +1

-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Maniak716
Дык это ж старый анекдот: "Единственным запрещающим дорожным знаком является бетонный блок, все остальные дорожные знаки носят сугубо рекомендательный характер" (С)
Дык это ж старый анекдот: "Единственным запрещающим дорожным знаком является бетонный блок, все остальные дорожные знаки носят сугубо рекомендательный характер" (С)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Maniak716, слухай, почитай ЩЕ РАЗ УВАЖНО мій пост. В неділю чомусь ставлять турнікети там. Де логіка???
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
а на хера знаки стоять про вихідні дні у центрі. Просто лєнь обїхати центр- то вже інша справа.
В суботу через центр валять маршрутки і таксі, тому і турнікети на суботу не ставлять, щоб не створювати перешкод громадському транспорту.
Мабуть єдине логічне пояснення, чому на суботу не стоять турнікети.
В суботу через центр валять маршрутки і таксі, тому і турнікети на суботу не ставлять, щоб не створювати перешкод громадському транспорту.
Мабуть єдине логічне пояснення, чому на суботу не стоять турнікети.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
A1, о, дуже дякую, ато вони вже задовбали з тими перевірками. дійсно, не впадло показати, але для чого, якщо вони не мають права його перевіряти, треба їх щемити за то ібо з малого все починається...
+1, саме тому і пропадає бажання показувати страховку...A1 писав:Але тут є незаконна вимога працівника ДАІ, перевищення своїх службових повноважень.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
A1 писав:Jarevych,
согласно пункта 21.2 ст. 21 Закона Украины «Об обязательном страховании гражданско-правовой ответственности владельцев наземных транспортных средств» работник ГАИ имеет право проверить страховой полис только во время:
1. Проведения государственного технического осмотра.
2. Регистрации транспортных средств.
3. Составления протокола за нарушение ПДД.
4. Оформления материалов дорожно-транспортных происшествий.
)) Jarevych, я заспокоївся

Вчора напрягли дайца з тим

Блекджек і все таке!)
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
+1luav писав:легше їм його показати:швидше відчепляться
- luav
А то я дивлюсь у людей вікове.Я раніше теж би з піною у рота доводив би даїшнику,що він неправий.Зараз у мене всі документи лежть в правах.Зупинити і перевірити документи даїшник може?Може.То нехай вони всі лежать в одному місці і питань буде менше.А щось доводити даїшнику сенс?Він тобі протокол випише,а ти потім ходи і довдь щось.Ні,особисто мені це нецікавоLEgEnDA писав:+1luav писав:легше їм його показати:швидше відчепляться

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Це точно! Поки оскаржував штаф у 350грн то прийшлось у районний центр 3 рази їздити. Ну нафіг таке задоволення. Краще відмазатисьluav писав:Він тобі протокол випише,а ти потім ходи і довдь щось.Ні,особисто мені це нецікаво

Класна позиціяluav писав:А щось доводити даїшнику сенс?

А потім ми жаліємось що в нас мєнтам все дозволено.

- luav
Уявіть ситуацію збоку:вас зупинили для перевірки документів,а ви починаєте козлити і розказувати щось про свої права і т.д.,втрачаючи 15-30 хвилин.Ще і даїшник в разі чого може знайти,що вам впаяти.Замість того,щоб витратити 2 хвилини і спокійно поїхати далі.Звичайно,якщо даїшники починають вас тупо розводити,то свої права потрібно відстоювати.Але в чому проявляється відстоювання прав,якщо вине хочете показати автоцивілку.Ввважаю абсолютно правильним цькування кондомів без автоцивілок,бо через таких діячів страждають інші водії.Тому перш за все тут має бути здоровий глузд,а не бажання довести тут все і всімMorozov писав:Класна позиціяluav писав:А щось доводити даїшнику сенс?![]()
А потім ми жаліємось що в нас мєнтам все дозволено.
його треба використовувати при складанні законів, щоб не було таких неоднозначних ситуацій :)luav писав:Тому перш за все тут має бути здоровий глузд,а не бажання довести тут все і всім
- luav
Заплатив 50 грн і поїхав собі далі без подальшого гємору.pikach00 писав:Це точно! Поки оскаржував штаф у 350грн то прийшлось у районний центр 3 рази їздити. Ну нафіг таке задоволення. Краще відмазатисьluav писав:Він тобі протокол випише,а ти потім ходи і довдь щось.Ні,особисто мені це нецікаво
З нашою системою бавитись в щось не бачу абсолютно ніякого сенсу.Тим паче в переважній більшості випадків даїшники нас зупиняють за реальні порушення
- luav
A1 писав:його треба використовувати при складанні законів, щоб не було таких неоднозначних ситуацій :)luav писав:Тому перш за все тут має бути здоровий глузд,а не бажання довести тут все і всім
Думаю,що першочерговим закони мають бути одні для всіх.Якщо буде так,то готовий платити повну вартість штрафів і т.д. У нас же закони створюють тільки для того,щоб збивати з людей гроші.І в перважній більшості платять ці гроші якраз не власники дорогих машин,які літають на червоний і по зустрічній
якщо складається протокол - то страховку вже зобов'язаний показати, тут пишуть про зупинку без причини для перевірки документівluav писав:Тим паче в переважній більшості випадків даїшники нас зупиняють за реальні порушення
- luav
Даїшникам вже по закону дозволили зупиняти для перевірки документів,якщо ви це пропустилиA1 писав:якщо складається протокол - то страховку вже зобов'язаний показати, тут пишуть про зупинку без причини для перевірки документівluav писав:Тим паче в переважній більшості випадків даїшники нас зупиняють за реальні порушення

І люди підтримують цеluav писав:У нас же закони створюють тільки для того,щоб збивати з людей гроші.

luav писав:Заплатив 50 грн і поїхав собі далі без подальшого гємору.
luav писав:а ви починаєте козлити і розказувати щось про свої права
відстоювання своїх прав це козління ?
Така позиція тільки з даї, чи взагалі у всьому ?
- luav
про підтримку законів:у вас є реальні важелі їх змінити?особисто мені легше заробити ті 50 грн і не паритись з заміною законів.якщо у вас є вільний час для цього,то велкам:займайтесь цимMorozov писав: І люди підтримують це![]()
відстоювання своїх прав це козління ?
Така позиція тільки з даї, чи взагалі у всьому ?
Про козління читайте уважніше:мені легше дати даїшнику свої права і через 1-2 хвилини поїхати собі спокійно далі,ніж півгодини йому щось доводити і в кращому разі поїхати далі з зіпсутим настроєм.Хочете доводити те,що не маєте показувати даїшнику автоцивілку,то доводьте.Особисто мене це не ламає.Просто не люблю просто так лізти на рожон
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей