а, нуда, не додивився - соррі. 10 - то дійсно забагато, як для 1,4T5-R писав: не надто економно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а, нуда, не додивився - соррі. 10 - то дійсно забагато, як для 1,4T5-R писав: не надто економно
хуясєПетро писав: євро4
щоб не бачити того що ваз називає машиноюПетро писав: надінь собі на голову кульок
бумбум писав:я за чорнийзанижений .наглухо тонований
.з хорошим музлом.ваз-09...099...пріора
.....які на дорозі завжди в повазі будуть
![]()
Ага, в Дагестанібумбум писав:я за чорнийзанижений .наглухо тонований
![]()
бо васа пацани с района уважають только ВАЗбумбум писав:я за чорнийзанижений .наглухо тонований
....а китаєць
![]()
![]()
-сам вигляд тушноту визивае-моя б воля-взагалі на дорогу забороняв виїжати
-і надорозі відношення до них -як фраза з фільму..сволочи..-ни любви .ни тоски.ни жалости
.......
бумбум писав: які на дорозі завжди в повазі будуть
одразу думка що гопота їде і сємкі жуєBohdan писав:бумбум писав: які на дорозі завжди в повазі будуть![]()
Як думаєш, які думки виникають коли бачиш наглухо затоновану, опущену на брюхо пріору аля Даг-тюнінх??? Повагою там і не пахне
в абібасі і кепачкай "на юпітЄр", а з вікон чути: "черные глаза"RULES писав: одразу думка що гопота їде і сємкі жує
sashanova писав: М-да... розрослася тємка 10 ст. із них 9 пустого порожнякового флуду от наших людей хлібом не корми, дай тільки шо не будь пообсирати
Thug писав: пацики, тут в сусідній темі БНВ з тойотами обсирають, не те що тази. Ви явно вазамнілі
В мене є фотка приборки МК з пробігом 400+, тільки не знаю як її викласти сюдиT5-R писав: ось наведу факт, в мене був ВАЗ 2108 87 року, з пробігом 387 тис пробігу..... цікаво чи кіти мають такий потенціал...
Можна й похвалити, а можна і обісрати, але аргументовано, погано то то і то то, добре то то і то тоThug писав: shpila, sashanova, а ви пропонуєте хвалити тази і китайців?![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей