саме там.Sally писав:то там де заправка якась червоним світиться чи де?
на кбс погано миють...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
саме там.Sally писав:то там де заправка якась червоним світиться чи де?
там мийка годиться хіба в дощ. Мої білі диски далі були сірі після миттяvogurko писав:Миюсь на липинського тунельна мийка за 35грн і 5хвилин і помили повоскували і посушилину і за 5грн можна попілесосіть
Ну незнаю де ти там мився а от на рахушок дисків там саме ліпше миють так щітки миють що аж машиною трясе ше ніяких нарікань небулоLEgEnDA писав:там мийка годиться хіба в дощ. Мої білі диски далі були сірі після миттяvogurko писав:Миюсь на липинського тунельна мийка за 35грн і 5хвилин і помили повоскували і посушилину і за 5грн можна попілесосіть
навпроти БТІ. Мив і ланос і бемку - зовнішня площина дисків вимита, а все решта яке було таке і залишилось, тільки мокре стало))vogurko писав: Ну незнаю де ти там мився а от на рахушок дисків там саме ліпше миють так щітки миють що аж машиною трясе ше ніяких нарікань небуло
розказують дуже добре...pikach00 писав: АСО на Городоцькій
в мене ні хати, ні рук прямих немаZiro-cool писав: мию сам на подвір"ї (власна хата) з хімією,
тобто що ти хоч?pikach00 писав: Бажано щоб можна було комфортно провести час поки миють машину...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей