Бажано з 5-го, щоб не домахались. Якщо є можливість то бронюй з 5-го, а після подачі зміниш.COLIN писав: питання щодо бронювання готелю.
якщо я планую писати дату першого вїзду 5.07 то готель також треба бронювати на 5 липня чи можна на пару днів пізніше? ( 6го чи 7го наприклад? )
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поляки починають видачу шопінг-віз
- weber
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Сраний кредобанк додає +2 грн. до адекватного курсу євро, тому краще купувати євро деінде і нести в сраний візовий центр валюту.
-
Re: Поляки починають видачу шопінг-віз
ок. так і зроблю.weber писав:Сраний кредобанк додає +2 грн. до адекватного курсу євро, тому краще купувати євро деінде і нести в сраний візовий центр валюту.
Бажано з 5-го, щоб не домахались. Якщо є можливість то бронюй з 5-го, а після подачі зміниш.COLIN писав: питання щодо бронювання готелю.
якщо я планую писати дату першого вїзду 5.07 то готель також треба бронювати на 5 липня чи можна на пару днів пізніше? ( 6го чи 7го наприклад? )
спс
- weber
myzikk, реєстрація в неадекваті, дати можуть бути хоч за тиждень, хоч за 2 місяці.
Треба просто час від часу перевіряти.
Треба просто час від часу перевіряти.
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
І ще таке питання, якщо на заочній формі навчаєшся то проканає не платити консульський збір чи за саму візу? (щось таке є для студентів, але чи на заочне навчання то йде чи ні?)

- myzikk
Так і ще цікавить інфа на рахунок бізнес шенгену, де організувати запрошення і скіки це коштує
Кажуть чешський шенген простіше, бувалі розкажіть 

-
- Ім'я:Віталій
Підійди під консулят чи на Садову - там все, що треба розкажутьmyzikk писав:Так і ще цікавить інфа на рахунок бізнес шенгену, де організувати запрошення і скіки це коштуєКажуть чешський шенген простіше, бувалі розкажіть

-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
myzikk, дафай, купуй запрошення, плати за "пришвидшення"... а років так через десять знову розкажеш своїм дітям, що у нас така корумпована країна, і потрібно знову йти на Майдан і голови під кулі підставляти 

- Bohdan
Зв'язуєшся з своїм працедавцем в Польщі, а вони вже вкурсі як то робити.myzikk писав: де організувати запрошення
- myzikk
Пришвидшення не цікавить, а яким макаром можна отримати запрошення якщо офіційно не працювати? розкажеш схемуWasik писав:myzikk, дафай, купуй запрошення, плати за "пришвидшення"... а років так через десять знову розкажеш своїм дітям, що у нас така корумпована країна, і потрібно знову йти на Майдан і голови під кулі підставляти

Офіційно не працюю.Bohdan писав:Зв'язуєшся з своїм працедавцем в Польщі, а вони вже вкурсі як то робити.myzikk писав: де організувати запрошення
Ладно тему з купівлею запрошень закриваєм, проплатив на шопінг візу, дали код, через 24 години буду пробувати шукати дати

А тепер народ хто останнім часом реєстрував дати, розкажіть як скорше їх можна зареєструвати по яким з цих телефонів?
+ 38 044 5945496
+ 38 032 2351776
+ 38 032 2424564
+38 050 1179053
+ 38 067 3430480
+38 093 1755503
Бо на сайті я так зрозумів там, наші умелі програмісти зробили баг, що при введені коду з квитанції вибиває sql помилка з кодом в 'код'
І на які остані дати ви бронювали подачу?(скіки по часу треба чекати)
p.s перший раз подаю зелений ще

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
дуже сумніваюсьmyzikk писав: Кажуть чешський шенген простіше,

Sad, but true.
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
а в польске запрошення що думаєш на фірмовому бланку надрукували і всеBOXER писав: запрошення з їхньої сторони вони мають реєструвати і погоджувати

так само погодження всі діла, тільки не в поліції а в тому ужонді праці - чи як там воно називається
-
myzikk, можеш дзвонити на будь-який телефон - де буде вільно - там і зареєструєшся.
Стосовно сайту - також реально зареєструватись, але там не завжди ясно, що і куди потрібно вносити. Методом "проб і помилок" зареєструвався.
Перевага реєстрації телефоном - дати на 3-5 днів швидше, ніж на сайті.
Перевага реєстрації через сайт - можна заходити, дивитись дату, не реєструватись - чекати, коли "скинуть" дуже близькі дати - якщо ти один реєструєшся - це більше, ніж реально.
Стосовно сайту - також реально зареєструватись, але там не завжди ясно, що і куди потрібно вносити. Методом "проб і помилок" зареєструвався.
Перевага реєстрації телефоном - дати на 3-5 днів швидше, ніж на сайті.
Перевага реєстрації через сайт - можна заходити, дивитись дату, не реєструватись - чекати, коли "скинуть" дуже близькі дати - якщо ти один реєструєшся - це більше, ніж реально.
-
А стосовно: 
розкажу - якщо офіційно не співпрацюєш з поляками - не робити бізнес-шенген, а інший - "закупівельний туризм" наприклад, як ти і вже робишmyzikk писав: а яким макаром можна отримати запрошення якщо офіційно не працювати? розкажеш схему

-
Десь була на форумі інформація про п'ятирічні візи для переселених в 44-47 рр. - киньте будьласка лінк на інфо - які документи, окрім довідки? Що писати в анкеті?
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Wasik писав: Десь була на форумі інформація про п'ятирічні візи для переселених в 44-47 рр. - киньте будьласка лінк на інфо - які документи, окрім довідки? Що писати в анкеті?
Батько переселенець --- тип візи : репатріація,
Дають шенген. Від сплати 35євро звільняють.
Потрібно довідку з архіву, (були орігінали . але підстрахувалися взяли ще довідки) , саму довідку в Архіві взяти -- то трохи складно. бо тільки до 2 місяців почтою ніби висилають, кому вже призначена дата подачі -- тим треба йти до Начальства , проситися.
Банківський рахунок тоже потрібен . виписка за останні 3 місяці.
решта по звичайному списку: копії паспортів. інших доків в залежності чи працюєш/пенсіонер/студент. довідка про доходи, страхівка, бронь готелю
Супроводжуючі тих самих репатріантів : в графі тип візи : переселення .
35 євро за візу - потрібно платити , всі доки вищеперераховані.
Копії попередніх віз(з попередніх паспортів) потрібно якщо такі є за попередні 5 років.
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
незнаю хлопаки як ви, але я після от цього
Після Ризького саміту, замість України, ЄС скасовує візи для острівних держав. Євросоюз підписав угоду про короткостроковий безвізовий режим з сімома країнами: Вануату, Сент-Люсія, Домініка, Гренада, Сент-Вінсент і Гренадіни, Тринідад і Тобаго й Самоа.
і після того що вони зробили із шопінгом
я [цензура] їх у всі дири, відкатаю останню візу і допобачення, в дупі мав возити до них бабки та щей платити за дозвіл на це 35евро і щей мати купу гемору з документами які вони напридумували а потім щей стояти на сраному кордоні годинами.
Після Ризького саміту, замість України, ЄС скасовує візи для острівних держав. Євросоюз підписав угоду про короткостроковий безвізовий режим з сімома країнами: Вануату, Сент-Люсія, Домініка, Гренада, Сент-Вінсент і Гренадіни, Тринідад і Тобаго й Самоа.
і після того що вони зробили із шопінгом
я [цензура] їх у всі дири, відкатаю останню візу і допобачення, в дупі мав возити до них бабки та щей платити за дозвіл на це 35евро і щей мати купу гемору з документами які вони напридумували а потім щей стояти на сраному кордоні годинами.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
t309, словаччина в даний момент має такий самий набір документів, але у них, на скільки знаю, немає шопінг-візи, зате одержати в чистий паспорт дворічну візу - цілком реально, знайомому так поставили.
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
Підкажіть, на коли слідуюча обіцянка безвізового режиму
попередня вроді на травень була 

- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
t309, оце реальна картина того, де нас має Євросоюз: ше глибше ніж Трінідад і Тобаго, Самоа і то всьо решта: в дупі, і то дуже глибоко, на самому дні.
Робіть висновки, прихильники вступу України в ЄС
Робіть висновки, прихильники вступу України в ЄС

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей