знаю шизика который по вечерам стонал на него... забанен он тут на месяц правдаApokalipsis писав:помоєму це машина для шизіків

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
знаю шизика который по вечерам стонал на него... забанен он тут на месяц правдаApokalipsis писав:помоєму це машина для шизіків
Пікачик?antik писав:знаю шизика который по вечерам стонал на него... забанен он тут на месяц правда
antik писав:знаю шизика который по вечерам стонал на него... забанен он тут на месяц правда
он самыйCAT писав:Пікачик?
какашка він! як може таке подобатись?BOXER писав:а мене пре
какашка - кашкайCAT писав:какашка він!
та вони менші за фари на інших машинах! а поворотники модно зверху розташувались, тіпа підглядаютьCAT писав:ті здоровенні круглі очиська спереду
Донецкий писав:ось сімейний універсалчік)))
давно такий хочу![]()
купи собі такий, заїдь ним на вул. Староєврейську і розвертайся тамThorn писав:мені такий тепер більше подобається
Концерн Volkswagen AG отзовёт в Штатах 159 884 автомобилей Volkswagen Jetta (2009-2012) и Golf (2010-2012), а также 8391 Audi A3 (2010-2012), оснащённые двухлитровыми турбодизелями. У этих машин топливопровод может со временем потерять герметичность, что в результате утечки топлива чревато пожаром.
weber писав:Чому впали продажі субару
оце якраз і є говно)))Apokalipsis писав:ось справжня сімейна машина а то тулите говно
+1cat-yellow писав:дружині подобається
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість